ماهنامه میلیاردرهای آینده ایران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ماهنامه سایت (/forumdisplay.php?fid=35) +--- موضوع: ماهنامه میلیاردرهای آینده ایران (/showthread.php?tid=383) |
RE: ماهنامه میلیاردرهای آینده ایران - 3ObHaN - 07-12-2011 06:19 PM اگر بخوایم این ماهنامه رو ماهانه چاپ کنیم ، چقدر هزینه و چه مراحلی خواهد داشت ؟ RE: ماهنامه میلیاردرهای آینده ایران - کامیار کاظمی - 07-12-2011 07:18 PM مراحل اداری و به یک تیم حرفه ای احتیاج داریم که در آینده موثر خواهد بود. RE: ماهنامه میلیاردرهای آینده ایران - madar - 07-12-2011 08:40 PM من در زمینه بانکداری و بازاریابی تا جایی که بتونم در خدمتم براتون مطلب میفرستم RE: ماهنامه میلیاردرهای آینده ایران - کامیار کاظمی - 07-12-2011 08:55 PM (07-12-2011 08:40 PM)madar نوشته شده توسط: من در زمینه بانکداری و بازاریابی تا جایی که بتونم در خدمتم اگر چند مطلب خوب را تا 28 تیر برایم میل کنید یا پیغام خصوصی بگذارید بسیار عالی می شود و ممنون می شوم. ایمیل : kamiar3712@yahoo.com RE: ماهنامه میلیاردرهای آینده ایران - madar - 07-13-2011 10:39 AM حتما سعی خودم را میکنم RE: ماهنامه میلیاردرهای آینده ایران - کامیار کاظمی - 07-19-2011 11:17 PM دوستان خدا را شکر طراحی و صفحه آرایی اولین شماره در حال انجام است.دوستان علامند لطفا هرچه سریعتر مطالب خود را ارسال کنند. RE: ماهنامه میلیاردرهای آینده ایران - 3ObHaN - 07-19-2011 11:57 PM اقا من دارم دیوونه میشم ! امروز رفتم سر دفتر ایده ها ، اولین ایده ای که نوشتم این بود ! انتشار ماهنامه ی میلیاردر های اینده ی ایران ! شاید خیلی خیلی خیلی خیلی .... خیلی سخت باشه ولی ممکنه ! واقعا هم ممکنه ! از این لحاظ میگم ممکنه چون تا 5 سال پیش تنها مجله خودرویی کشور مجله ماشین بود ، الان من ماهی 18 هزار تومن مجله میخرم ، تازه خیلی از مجله های ماشین رو پیدا نمی کنم ! الان حدود 20 تا مجله تو 5 سال بوجود اومده ! یا مجله های جک و اس ام اس ! بعد اگه ما اکثر سود رو رو تبلیغ بزاریم قیمت حسابی میاد پایین ! من اولین بار که اومدن تو این سایت ، دیدم نوشته انجمن میلیاردر های اینده ایران تا چشمم به کلمه ی میلیاردر افتاد ، حدود 10 الی 20 ثانیه بهش خیره شدم و کل 2 هزارتومنی و 100 دلاری از جلو چشمام گذشت ! حالا شما تصور کنید من برای اولین بار این تیتر رو تو یه روزنامه فروشی ببینم ، محاله نخرمش ! اصلا جذبه ای که کلمه میلیاردر واسه داره ، شاید یک میلیارد تومن نداشته باشه ! پس از این لحاظ سودش عالیه ! در مورد محتوا ، از یه طرف بچه های سایت به خصوص با تجربه ها که یه پا دایره المعارف هستند ، بعد مگه چند نفر کتب ناپلئون هیل یا انتونی رابینز رو خوندند ؟ ما همین ها رو میاریم تو ماهنامه . اگه این طرح جواب بده و مورد قبول واقع بشه ، حاضرم کامپیوتر و موبایلمم رو بفروشم یا چند شب تو تهران تو پارک بخوابم ولی در عملی کردن این طرح بهتون کمک کنم ! RE: ماهنامه میلیاردرهای آینده ایران - کامیار کاظمی - 07-20-2011 12:05 AM (07-19-2011 11:57 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: اقا من دارم دیوونه میشم ! امروز رفتم سر دفتر ایده ها ، اولین ایده ای که نوشتم این بود ! مرسی سبحان جان.فعلا مدتی باید ماهنامه را در نت جا انداخت و گرفتن آگهی خون در رگ یک مجله است پس باید به فکر آن باشیم. منتظر مطلب خوبتان برای انتشار در مجله هستم! RE: ماهنامه میلیاردرهای آینده ایران - dara - 07-20-2011 02:24 PM (06-23-2011 11:42 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: باسلام با سلام خدمت همه اعضای محترم انجمن به نظر من هم ایده تهیه و تولید " ماهنامه میلیاردرهای آینده ایران " طرح خوب و جالبی است . اگر پذیرا باشید من هم خوشحال می شوم در این زمینه به دوستان کمک کنم . می توانم در زمینه " گرافیک و طراحی آرم و صفحه بندی و ویراستاری و بازخوانی مطالب و غلط گیری " در خدمت دوستان باشم . ( امیدوارم که توان انجام چنین کاری را داشته باشم و مورد پذیرش دوستان قرار گیرد . ) RE: ماهنامه میلیاردرهای آینده ایران - jahanagahi - 07-20-2011 02:27 PM دارا جان باعث افتخار ما است. |