فضای مناسبی برای برگزاری جلسات - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: فضای مناسبی برای برگزاری جلسات (/showthread.php?tid=3701) صفحه ها: 1 2 |
RE: فضای مناسبی برای برگزاری جلسات - madar - 07-14-2012 08:19 AM آقا کامیار کجایید؟ RE: فضای مناسبی برای برگزاری جلسات - کامیار کاظمی - 07-14-2012 08:29 AM حتما ایده خوبیست که یک جلسه حضوری در این مکان زیبا داشته باشیم. اما اجازه بدهیم اقای محمدی خودشان هم نظر بدهند که آیا در حال حاضر امکانش هست یا خیر! RE: فضای مناسبی برای برگزاری جلسات - بهداد - 07-14-2012 09:18 AM فوق العاده عالی است که دوستان بتونند همدیگه رو ببینند و بهتر بشناسند من هم تمام تلاشم را برای حضور در این جلسه میکنم با سپاس RE: فضای مناسبی برای برگزاری جلسات - علی محمدی - 07-14-2012 01:24 PM (07-13-2012 01:26 PM)ناصر صادقی نوشته شده توسط: کامیار فرصت خوبیه بچه ها دو مرتبه با هم یه دیداری داشته باشن محیط که کاملا مناسبه آقا محمدم لطف میکنن فضا در اختیارمون قرار میدن خیلی عالی میشه الان تابستون هم هست و بیشتر بچه ها وقتشون تقریبا آزاده یه برنامه ای ترتیب بده یه سر بریم اونجا فقط محمد جان شما یه لطفی کن یه آدرس دقیق از خودت به ما بده تا خدمت برسیم. آقای صادقی بزرگوار سلام من محمدی هستم فرموده بودید آدرس دقیق بدم تو سایت آدرس دقیق ما هست انتهای نیایش در غرب بلوار کوهسار دو کیلومتر بعد پاسگاه کن رستوران کاکتوس راحتتر بگم اول اول جاده امام زاده داود ع تلفن تماس منم 09374484590 خدمت دوستان سلام جهت اطلاع دوستانی که میخوان قرار جلسه بذارن عرض میکنم که ماه هیچ محدودیتی در ساعت 9 تا 12 ظهر که قبل از شروع فعالیت رستوران است نداریم و هر روزی که دوستان آماده باشند در خدمتیم آدرس انتهای بلوار نیایش در غرب بلوار کوهسار دو کیلومتر بعد از پاسگاه کن رستوران کاکتوس راحتتر بگم اول اول جاده امام زاده داود ع تلفن تماس من09374484590 RE: فضای مناسبی برای برگزاری جلسات - ناصر صادقی - 07-14-2012 01:37 PM خیلی ممنون لطف کردید. Aval baw!!!!!!! - mahdi alimohammadi - 07-21-2012 01:21 AM با تشکر از پدر عزیزم که این فضا را فراهم میکند بابا خیلی ممنون ![]() البته این وبلاگ اون فضایی که پدرم گفت برای کسب اطلاعات مراجعه فرمایید CactoosRestaurant.mihanblog.com[/i] RE: فضای مناسبی برای برگزاری جلسات - miliyarderno1 - 07-26-2012 06:30 AM اگر هم برگزار شه این رستوران برای بنده دوره |