بهترین ایده با صد میلیون تومان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: بهترین ایده با صد میلیون تومان (/showthread.php?tid=3658) |
RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - mohammadshamosi - 07-08-2012 07:54 PM راه اندازی کارگاه های کوچک هم میتونه مناسب باشه هم همانطور که گفتید فرد سرمایه گذار بیکار نیست و به فعالیت هست هم کارآفرین میتونه باشه ، و دست چند نفر هم به کار برسونه ------------- مثل کارگاه خیاطی ( تولیدی ) یا کارگاه های MDF خرید و فروش عمده محصولات آرایشی و بهداشتی و ... RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - ناصر صادقی - 07-08-2012 08:21 PM منم شخصا با وضعیت فعلی مسکن در ایران خرید و فروش ملک و سرمایه گذاری در این حوزه را پیشنهاد میکنم زیرا این بازار در چند روز گذشته خیلی نوسان قیمت داشته و فرصت را برای کسانی که به این حوزه علاقمند هستند فراهم آورده ولی قبلش سعی کنید خوب در این مورد اطلاعات کسب کنید و با دید باز برید جلو خبرهای مسکنم هر روز دنبال کنید. RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - مائده - 07-09-2012 02:18 AM از نظرات همه ی دوستان ممنونم. RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - nami - 09-20-2012 03:34 PM (07-07-2012 06:59 PM)مائده نوشته شده توسط: با عرض سلام و وقت بخیر حضور بزرگواران با سلام و سپاس RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - سعید محمدی - 09-20-2012 04:10 PM (07-08-2012 06:12 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: سوم اینکه این سرمایه در اوضاع اقتصادی امروز چندان ارزشی نداره??? دوست عزیز فردی که آشنا شدید( با سرمایه 50 میلیارد دلار) بیل گیتس یا کارلوس اسلیم نیست .شوخی کردم RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - m_grate29 - 09-20-2012 06:00 PM ایشون فقط یک پراید داشت و سرمایه اش 300 هزار تومن در سال 83 و در همان سال 83 بیش از 2 میلیارد تومن درآمد داشت الان هم 34 سالشه و دفترشون مثل دفتر گوگل میمونه فقط با 300 هزار تومن و شم اقتصادی بسیار بالا RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - jahanagahi - 09-20-2012 06:39 PM پیشنهادات عزیزان عالی بود ولی باید هر حرکتی را که شروع میکنی تخصص آن حرکت را داشته باشی. RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - mjdehghani - 09-20-2012 07:01 PM فقط اینو بگم شما در عرض یکماه 30% از ارزش پولتون کم شده .( شما با 100 میلیون یک ماه پیش 55500 دلار داشتی الان40000 تا ) استخاره نکنین با توکل و اتکا به خدا و استفاده از تجربه دیگران و همچنین مشورت با اساتید در امر کار آفرینی یک کاری رو شروع کنید . تامل و درنگ در این اوضاع اصلاً جایز نیست . RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - jahanagahi - 09-20-2012 07:19 PM انشالله با آمدنم به تهران حتما با ادمین عزیز طرح مرکز مشاوره شغلی را پیاده می کنیم. بهترین ایده با صد میلیون تومان - اسحاق - 10-31-2012 12:25 AM با سلام خدمت همه سروران گرامی ابتدا از صاحب تاپیک و سایر عزیز ان معذرت میخوام که سوالمو اینجا مطرح میکنم. چون جایی رو پیدا نکردم اجبارا اینجا می پرسم سوال : من مقداری سرمایه دارم و میخوام خط تولید کالایی رو که مد نظرم هست از خارج وارد و یه کارگاه راه اندازی کنم ولی تو اینترنت هر چقدر جستجو کردم فقط اون کالا میاد برای فروش بالا اما در مورد اینکه چطوری تولید میشه و یا اینکه خط تولیدش چگونه است هیچی بالا نمیاد نمیدونم چطوری در این مورد تحقیقو اطلاعات کسب کنم؟ لطفا اگر میتوانید راهنمایی کنید پ ن:اسم کالا رو نمیتونم بگم چون ایدمو نمیخام لو بدم ببخشید ممنون از کمکتون |