سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
طرحی جدید و جالب - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: طرحی جدید و جالب (/showthread.php?tid=358)

صفحه ها: 1 2

RE: طرحی جدید و جالب - ناصر صادقی - 09-29-2011 04:06 PM

من متوجه شدم کامیار جان راست میگه این طرح ریسک بالائی داره چه طوری تضمین میکنی اصل سود به صاحبان کسائی که از شما خرید کردن برگرده باید طرحت هیچ نواقصی نداشته باشه تا بتونی اعتماد کسائی رو که از شما خرید میکنن رو جلب بکنی و اینم کار سختیه ولی در کل ایده بدی نیست من حمایتت میکنم دوباره عرض میکنم در این راه مهمتریم مسئله صداقت و امانت داریست انشاءاله که موفق بشی و بتونی یکی از اولین میلیادر ها باشی .

RE: طرحی جدید و جالب - toranj63 - 09-29-2011 06:23 PM

اين طرح شرايط خوبي واسه مشتري داره ولي خودمونيم دردسرش واس شما زياده..
حساب كتاب و تقسيم و تقسيط و ....
و راضي نگه داشتن مشتري....

RE: طرحی جدید و جالب - jahanagahi - 09-29-2011 08:08 PM

البته این طرح مهدی جان مربوط به قبل بود.اکنون طرحهای زیباتری دارند.

RE: طرحی جدید و جالب - مهدی گل محمدی - 09-30-2011 09:34 PM

بله حرفه آقا هوشنگ درسته.
ولی جالب میشه وقتی این طرحو بررسی کنیم و بتونیم از اون یه ایده جدید بگیریم

RE: طرحی جدید و جالب - Suma - 09-30-2011 09:54 PM

این طرح شبیه بازاریابی ماتریسی یا MLM هستش

در ایران تا اسمشو بیاری اعدامت میکنن Yosef.gif چون ذهنها میرسه سمت شرکت هرمی و سریعا میگن گولد کوئست

مهدی جان اگر علاقه مندی کتاب Network marketing for dummies نوشته غول بازاریابی دنیا اقا زیگ زیگلار رابخونید

اگرم با انگلیسی مشکل دارین ترجمه فارسیش هم هست اما نمیدونم یه چه اسمی ترجمه شده اما شکل کتاب اصلی بود جلدش یکبار که رفتم کتاب بخرم در کتاب فروشی دیدمش

اونوقت این ایده های زیباتون 100 ها برابر میشن

شاد پیروز و موفقتر باشید

کمکی نیاز بود من در خدمتم

RE: طرحی جدید و جالب - pulaki - 10-01-2011 02:02 AM

طرح خوبيست البته روي كاغذ خيلي خوب جواب ميده ولي در عمل مشكلات و موانعي سبز ميشه كه قبلا اصلا به فكرمون خطور نميكرد به نظر بنده بعد از بررسي همه جوانب اين طرح و نظاير آن ميبايست بصورت آزمايشي و در مقياس كوچكتر اجرا بشه اگه نتيجه داد بعد از رفع مشكلات احتمالي به توسعه و گسترش آن اقدام كرد موفق باشيد