سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . (/showthread.php?tid=3522)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - ala_alawi - 06-18-2012 11:09 AM

من هم تبریک می گویم امیدوارم موفق باشید

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - sherafati - 06-18-2012 11:44 AM

تبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریک

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - mohammadshamosi - 06-18-2012 01:04 PM

تبریییییییییییییییک داداش علی 12_002
ایشالله هر روز شاهد موفقیت دوستان باشیم
Heart

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - m_grate29 - 06-18-2012 01:56 PM

منم تبریک بگم
هر روز موفق تر از دیروز باشی

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - مهتاب - 06-18-2012 02:38 PM

علی آقا برای استارت کارتون تبریک می گم . در مورد شراکت با تعاونی خواجه نصیر قبلا هم پیشنهاداتی از طرف سایر دوستان مطرح شده اما حق با آقای کاظمی است بهتر بود اول کمی با ایشون در مورد طرح صحبت می کردید . به هر حال موفق باشی و پیروز

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - pesar368 - 06-18-2012 02:52 PM

(06-18-2012 02:38 PM)مهتاب نوشته شده توسط:  علی آقا برای استارت کارتون تبریک می گم . در مورد شراکت با تعاونی خواجه نصیر قبلا هم پیشنهاداتی از طرف سایر دوستان مطرح شده اما حق با آقای کاظمی است بهتر بود اول کمی با ایشون در مورد طرح صحبت می کردید . به هر حال موفق باشی و پیروز

فک کنم سو تفاهم شده .
شراکت با تعاونی خواجه نصیر ؟؟؟؟؟؟؟
این موضوع هیچ ربطی به تعاونی خواجه نصیر نداره .
این تعاونی منه . کاملا مستقل .
تعاونی دانش بنیان کارخانه تبدیل فکر به ثروت

اگر پیشنهادی به شما داده شده ، من خیلی در جریان اش نیستم و هیچی ارتباطی هم به من و تعاونی کارخانه تبدیل فکر به ثروت نداره .

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - مهتاب - 06-18-2012 03:05 PM

(06-18-2012 02:52 PM)pesar368 نوشته شده توسط:  
(06-18-2012 02:38 PM)مهتاب نوشته شده توسط:  علی آقا برای استارت کارتون تبریک می گم . در مورد شراکت با تعاونی خواجه نصیر قبلا هم پیشنهاداتی از طرف سایر دوستان مطرح شده اما حق با آقای کاظمی است بهتر بود اول کمی با ایشون در مورد طرح صحبت می کردید . به هر حال موفق باشی و پیروز

فک کنم سو تفاهم شده .
شراکت با تعاونی خواجه نصیر ؟؟؟؟؟؟؟
این موضوع هیچ ربطی به تعاونی خواجه نصیر نداره .
این تعاونی منه . کاملا مستقل .
تعاونی دانش بنیان کارخانه تبدیل فکر به ثروت

اگر پیشنهادی به شما داده شده ، من خیلی در جریان اش نیستم و هیچی ارتباطی هم به من و تعاونی کارخانه تبدیل فکر به ثروت نداره .
اوکییییییییییییییییییییی
شما گفتید سرمایه گذار اولیه تعاونی دانش بنیان خواجه نصیره من اشتباه برداشت کردم.
به هر حال در موردش با هم صحبت می کنیم ما هر کمکی که از دستمون بر بیاد در خدمتیم.

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - pesar368 - 06-18-2012 03:09 PM

خب اگر شما سرمایه گذاری می کنید ، چه بهتر

سرمایه گذار اولیه : مهتاب

Big Grin

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - banoo - 06-18-2012 03:11 PM

تبریک می گم. امیدوارم همیشه اینطور فعال و پر انرژی باشید

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - mosafer bedar - 06-18-2012 08:51 PM

سلام عرض تبریک و شا د باش حاضر به سرمایه گذاری هستم نیاز به اطلاعات بیشتری می باشم موفق باشید12_002