سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
در جوانی ثروتمند بازنشسته شوید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: میلیاردر شدن در کتابخانه (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- موضوع: در جوانی ثروتمند بازنشسته شوید (/showthread.php?tid=3420)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: در جوانی ثروتمند بازنشسته شوید - ناصر صادقی - 06-22-2012 06:43 PM

انشااله که موفق خواهی شد من مطمئنم به هر حال ماکه هر وقت خبر خوشی از دوستان شنیدیم خوشحال شدیم امیدوارم یک روز شاهد موفقیتهای شما هم باشیم هر موقع خبری شد حتما به دوستان اطلاع بدید امیدوارم روزی برسه که همه دوستان در این انجمن به موفقیتهای بزرگ و چشم گیری برسند .

RE: در جوانی ثروتمند بازنشسته شوید - ahmad rezaee - 06-23-2012 06:52 PM

روز دوم 4/4/1391 خلاصه کتاب ( جوان و ثروتمند بازنشسته شوید ) را ارائه میکنم امید مورد قبول واقع شود :

بخش دوم : اهـــــــرم برنامه ریـزی شما

((سرمایه گذاری یک برنامه بود )) . برای اینکه من و همسرم در جوانی بازنشسته شویم احتیاج به یک برنامه داشتیم ......
برنامه ای که با هیچ آغاز می شد زیرا ما چیزی نداشتیم . این برنامه شامل یک نقطه پایان و یا خروج ، و همچنین محدوده زمانی بود . محدودوه زمانی ما کمتر از 10 سال بود . 9 سال طول کشید تا ما بازنشسته شویم . اگرچه ما با هیچ آغاز کرده بودیم ، در پایان در آمدی سالیانه در حدود 85000 تا 120000 دلار بسته به وضعیت بازار داشتیم بدون اینکه کار کنیم .

حتی اگر این پول زیادی نبود ، ما به لحاظ مالی رها بودیم ، زیرا مخارجمان کمتر از 50000 دلار در سال بود .

ما در جوانی بازنشسته شدیم تا ثروتمند شویم

حالا وقت آزاد داشتیم تا ثروتمند شویم . راستی مجله فوربز افراد با درآمد سالیانه حدود 1 میلیون دلار یا بیشتر را ، ثروتمند می نامد .
پس از بازنشستگی برنامه ما این بود که از این فرصت برای سرمایه گذاری و ساختن کسب و کار استفاده کنیم .
امروز نه تنها سهامی شرکت های بزرگ املاک بلکه یک انتشارات ، یک شرکت معدن و یک شرکت فناوری و یک شرکت نفت تاسیس کرده ایم .( ایراد داشتن یک شغل اینست که راه پولدار شدن را سد می کند )
من بر این باورم که همه ما در عصر اطلاعات ، دانش بهتر و آمادگی بهتری کسب کنیم و خیلی بیشتر راجع به پول بدانیم . عصری که همه ما نیاز داریم به لحاظ مالی مسئولیت پذیر تر باشیم و کمتر روی یک شرکت یا دولت تکیه کنیم که در زمان اتمام روزهای کاریمان از ما مراقبت کند .
طرح های قدیمی از اقتصاد قدیمی ، میلیون ها نفر از مردم را در پایان روزهای کاریشان با مشکل مالی مواجه خواهند کرد .
گرچه تا زمان بازنشستگی بسیاری از هزینه های شما از جمله وام خانه و اقساط تمام میشود اما هزینه های پزشکی شما افزایش می یابد .
ما باید به فرزندانمان بیاموزیم که خود مراقب اوضاع مالی خود باشند تا اینکه از دولت انتظار کمک داشته باشند که پس از بازنشستگی از آنان مراقبت کنند .
اگر می خواهیـــد جوان و ثروتمند بازنشسته شوید ، باید برنامه ریزی شما بهتر از اغلب مردم باشد . بخش دوم به این اهــــرم قدرتمند اختصاص دارد .

بخش سوم : اهــــرم عملـــکرد های شمـــا :

حتماٌ داستان سه پرنده روی درخت را شنیده اید . پرسش اینست : (( اگر دو پرنده تصمیم بگیرند که پرواز کنند ، چند پرنده باقی می ماند؟))پاسخ اینست : (( 3 پرنده می ماند ))
در دنیای واقعی ، کمتر از 5 درصد مردمان ثروتمند هستند زیزا 95 درصد از جمعیت ممکن است بخواهند ثروتمند شوند اما 5 درصد از آنان دست به اقــــــــدام عمـــــــــــــلــــــــــــــی میزنند.
اگر این امکان را نداشتم که نحوه اشتباه کردن را بیاموزم ، اینکه چطور شکست بخورم و چطور به احساس شرمندگی خود غلبه کنم ، نمی توانستم جوان و ثروتمند بازنشسته شوم .

سه چیـــز که هر کسی می تواند انجام دهد تا ثروتمنــــد شود

1- سرمایه گذاری در امــــلاک
2- اوراق بهادار
3- کسب و کارها
اگر می توانید این کتاب را مطالعه کنید ، شما می توانید مراحل عملی ساده برای کسب این سه دارایی را طی کنید ، دارایی هایی که 5 درصد جمعیت ثروتمند به دست میآورند .
(( پولدار شدن با طرز فکـــر درست ، با واژه های درست و برنـــامه ریــــزی درست آغاز می شود . وقتی این ها را داشته باشید ، مرحل عملی ساده هستند . ))
دوستان عزیز پیش گفتار خلاصه های کتاب عرضه شد،اگر علاقه مند به خواندن مطالب هستید شما را به خرید کتاب و یا تشویق اینجانب با دادن سپـــاس به این مطلب جهت ادامه ارائه مطلب دعوت می کنم . با تشکر

RE: در جوانی ثروتمند بازنشسته شوید - pesar368 - 06-24-2012 10:48 PM

اتفاقأ من ابن کتاب رو از نمایشگاه امسال خریدم .
هنوز کامل نخوندمش .
خیلی کتاب خوب و مفیدیه .
ولی راستش رو بخوای من کلا با خرید و فروش ملک و سکه و دلال بازی مشکل دارم .
یه جاهایی هم رابرت کیوساکی توی این کتاب نتورک مارکتینگ رو مطرح میکنه .

RE: در جوانی ثروتمند بازنشسته شوید - SAMIRA - 07-01-2012 10:01 AM

این کتاب رایگان تو اینترنت نیست؟؟یا قسمتی از اون؟؟

RE: در جوانی ثروتمند بازنشسته شوید - اقاي ايـــده - 07-01-2012 10:31 AM

(07-01-2012 10:01 AM)SAMIRA نوشته شده توسط:  این کتاب رایگان تو اینترنت نیست؟؟یا قسمتی از اون؟؟

نه خانوم سميرا
فايل دانلود اين كتاب در نت نيست و بايد براي استفاده ان را خريداري كنيد
تعداد صفحات 400
ناشر : آوین
موضوع : رمان
نويسنده : رابرت کیوساکی
مترجم : ناهید سپهر پور
قيمت:8400 تومان

موفق باشيد

RE: در جوانی ثروتمند بازنشسته شوید - daryush1980 - 07-02-2012 01:08 PM

من هم چند كتاب از كيوساكي خوندم كه به نظرم بهترين كتابهاي حوزه ثروت آفريني شخصي است. سايد پدر پولدار هم خيلي خوبه براي يادگيري و برنامه ريزي فقط بايد انگليسيتون خوب باشه.

RE: در جوانی ثروتمند بازنشسته شوید - ahmad rezaee - 08-07-2012 04:29 AM

روز سوم

دوستان سلام :
بعد از مدتی که از شروع این تایپک می گذرد فرصت تکمیل و نوشتن نداشتم امشب دم سحر از فصل چهاردهم کتاب این نکات را باز گو می کنم انشاءالله مورد استفاده واقع شود .

اهــــرم عادت ها

عادت هایی هستند که شما را پولدار می کنند و عادت هایی که شما را فقیر می کنند .
اگر در باره ثروتمند شدن تصمیم جدی دارید ، باید کارهایی را که در ادامه می خوانید از حالا و برای همیشه تا آخر عمرتان بار ها و بارها انجام دهید ، هر کسی در کشور مان ایران می تواند از عهده این کار برآید . مشکل اینجاست که عده کمی از مردم به آن عمل خواهند کرد ......

عادت شماره یک :
یک دفتر دار استخدام کنید

قرض کردن 100 میلیون تومان آسانتر از پس انداز کردن آنست . تنها یک مشکل وجود دارد .
بانکدار شما می خواهد مطمئن شود که نسبت به پول امانتدار هستید و یکی از عواملی که بانک با خیال آسوده به شما وام میدهد اینست که دفاتر مالی حرفه ای و مرتبی داشته باشید .
اغلب مردم شرایط گرفتن وام های بزرگ را ندارند و مبالغی بیش از نرخ های ضروری بهره می دهند ، زیرا صورت های مالی فقیرانه ای دارند .
حتی اگر شما شرکتی نداشته باشید ، زندگی شخصی شما یک کسب و کار است و تمام کسب و کارهای واقعی دفتر دار دارند ، به همین دلیل است که من قویاً توصیه می کنم که یک دفتر دار مادام العمر داشته باشید .

سه مرحله زیر را دنبال کنید :
1- یک دفتر دار پیدا کنید و او را استخدام کنید
2- هر ماه یک حسابرسی دقیق از وضعیت مالی خود داشته باشید .
3- صورت های مالی خود را هر ماه با مشاور خود مرور کنید تا بتوانید به سرعت اصلاحات لازم را انجام دهید .

به چند دلیل خودتان این کا را نکنید و فرد بیرونی استخدام کنید !!

1- شما میخواهید یک کار آفرین یا سرمایه گذار حرفه ای شوید . تمام کار آفرینان و سرمایه گذاران حرفه ای ، دفتر داران حرفه ای دارند .

2- شما می خواهید که فرد سومی که منافعی در این کار ندارد ، به گونه ای بی طرفانه به پول و عادت های هزینه کردن شما نگاه کند

3- پدر بی پولم نمی خواست وضعیت مالی اش را بررسی کند و آن را چون راز نگاه می داشت . روانشناسان خواهند گفت که راز های خانوادگی تبدیل به سم می شوند .

4- با استخدام یک دفتر دار حرفه ای و عاری از عواطف ، می توانید چالش های مالی خود را آشکار کنید و توانایی بیشتری برای تغییر یا اتخاذ تصمیم های لازم پیدا کنید .

5- از همه مهمتر اینکه ، استخدام یک دفتر دار این اعتقاد محکم را در شما ایجاد می کند که شما زندگی مالی شخصی خود را جدی می گیرید .یاد میگیرید که در کنار مشاور خود آینده مالی خود را تصحیح و هدایت می کنید .
و نکته آخر اینکه (( چرا بانکدار شما از شما کارنامه تحصیلی تان را نمی خواهد ))بلکه آنچه او می خواهد صورت مالی تان است .
وضعیت مالی شما ، همان کارنامه شما بعد از ترک مدرسه است .
درمدرسه هر سه ماه یکبار کار نامه می گرفتیم ، حتی اگر نمرات بدی داشتید ، کارنامه شما به شما می گفت در چه درس هایی ضعیف و یا قوی هستید و فرصتی بود تا ضعف هایتان را اصلاح کنید .

صورت وضعیت مالی خود را همچون کارنامه خود تلقی کنید و به طور مداوم کار کنید تا جایی که کارنامه مالی شما در سطح میلیون و شاید میلیارد تومان ارزیابی شود .
دفتر دار شما ماهی یکبار کارنامه شما را به شما می دهد .

دوستان گرامی در قسمت بعد به عادت شماره 2 : (( یک گروه برنده ایجاد کنید )) خواهیم پرداخت . 1391/5/17

RE: در جوانی ثروتمند بازنشسته شوید - ahmad rezaee - 10-14-2012 10:32 AM

روز چهارم : 1391/7/23

عادت مهم دیگری که باید همیشه برای پولدار شدن در خود ایجاد کنید چیست؟

عادت شماره 2 : یک گروه برنده ایجاد کنید

یکی از دلایلی که کارمندان و خویش فرمایان هر از گاه در تغییر وضعیت خود مشکل دارند ، این است که آنها عادت ندارند گروهی داشته باشند که در برنامه های مالی و تصمیمات مالی آنها را یاری دهند .

من در کودکی متوجه شدم که پدر فقیرم بار مشکلات مالی را خود به دوش می کشید . اگر مشکل داشت ، سر میز شام ساکت می نشست ، اگر پول کم آورده بود با مادرم جر و بحث می کرد و شب ها دیر وقت در تنهایی می نشست و سعی می کرد به اندازه درآمدش خرج کند .

زمان های زیادی اتفاق می افتاد که وقتی به خانه می آمدم مادرم را در حال گریه می دیدم ، چون او می دانست دچار مشکل مالی هستیم و کسی را نداشت که با او صحبت کند ، وقتی صحبت از پول به میان می آمد ، پدرم مرد خانه بود و هر گز در باره چلش های مالی با کسی گفتگو نمی کرد .

از سوی دیگر پدر پولدارم در رستوران خود پشت میز می نشست و گروهش او را احاطه می کردند و با صراحت در باره مشکلات مالی صحبت می کردند .
پدر پولدارم می گفت : (( هر کسی مشکلات مالی دارد . ثروتمندان هم مشکل پولی دارند . همین طور فقرا ، شرکت ها ، ادارات و دولت ها . آنچه که نشان دهنده ثروتمند و یا فقیر بودن یک فرد است اینست که که هنگام مواجهه با این مشکلات تا چه حد خوب عمل می کند .

فقرا فقیر هستند به این دلیل که مشکلات پولی خود را به گونه ای فقیرانه حل می کنند . ))

اگر می خواهید در مسابقه پول برنده باشید ، بهترین و با هوشترین افراد را در گروهتان لازم دارید .

پس از اینکه دفتر دارتان گزارش مالی ماهیانه شما را می دهد ، به طور مرتب جلسات ماهیانه ای با گروهتان تشکیل دهید . هریک از افراد متخصص گروهتان با مجموعه متفاوتی از دیدگاه ها و راه حل های متفاوت برای مشکلات شما سر میز می آیند . مهمترین نکته این است که مشکلات مالی خود را به صورت راز نگاه ندارید ، به صحبت های افراد با هوش تر از خودتان در حوزه های تخصصی مختلف گوش دهید و در نهایت تصمیم را خودتان اتخاذ کنید .

پس گرد آوری تیم خودتان را آغاز کنید . اگر از عهده هزینه یک گروه گران بر نمی آیید ، شاید بتوان فردی بازنشسته را پیدا کنید که از کمک کردن و راهنمایی مردم لذت می برد .

شگفت زده خواهید شد از اینکه ببینید چه تعداد از افراد صرفاً از این لذت میبرند که از آنها سوال شود .
تنها کاری که باید انجام دهید اینست که رفتار محترمانه داشته باشید ، بحث نکنید و با اشتیاق گوش دهید . این کار را ماهی یکبار انجام دهید و آینده شما برای همیشه غنی خواهد شد .

نکته انجمنی : دوستان انجمن عنایت کنند با حضور در جلسات استانی که دارد شکل می گیرد شما می توانید حضوراً در گروهی برنده به بحث در رابطه با مشکلاتتان بپردازید و از تجربیات دیگر دوستان استفاده کنید .

در قسمت بعدی به 4 عادت مهم دیگر خواهیم پرداخت .

RE: در جوانی ثروتمند بازنشسته شوید - jahanagahi - 10-14-2012 10:54 AM

1- یک دفتر دار پیدا کنید و او را استخدام کنید

به چند دلیل خودتان این کار را نکنید و فرد بیرونی استخدام کنید !!

1- شما میخواهید یک کار آفرین یا سرمایه گذار حرفه ای شوید . تمام کار آفرینان و سرمایه گذاران حرفه ای ، دفتر داران حرفه ای دارند .

2- شما می خواهید که فرد سومی که منافعی در این کار ندارد ، به گونه ای بی طرفانه به پول و عادت های هزینه کردن شما نگاه کند

3- پدر بی پولم نمی خواست وضعیت مالی اش را بررسی کند و آن را چون راز نگاه می داشت . روانشناسان خواهند گفت که راز های خانوادگی تبدیل به سم می شوند .

4- با استخدام یک دفتر دار حرفه ای و عاری از عواطف ، می توانید چالش های مالی خود را آشکار کنید و توانایی بیشتری برای تغییر یا اتخاذ تصمیم های لازم پیدا کنید .

RE: در جوانی ثروتمند بازنشسته شوید - soltan_sal - 11-27-2012 01:57 PM

ممنون از شما مطالب آموزنده ای بود منتظر قسمتهای بعدی هستم .امیدوارم شما هم به هدفهایتان برسید.
موفق باشید.