افتتاح دفتر تبلیغات راوک نما - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: افتتاح دفتر تبلیغات راوک نما (/showthread.php?tid=3388) |
RE: افتتاح دفتر تبلیغات راوک نما - امیر مرادی فر - 06-07-2012 05:17 PM سلام اقای شهسواری ایول بهت تبریک میگویم خدا شکر بعدیه مدت یه خبر خوب شنیدم واقعا خوشحال شدم RE: افتتاح دفتر تبلیغات راوک نما - 369369 - 06-07-2012 06:11 PM منم تبریک می گم . انشااله که توی کارتون موفق باشین . انشاله بعدا بتونم ازتون کمک و راهنمایی بگیرم . = ولی ساعت کاریتون خیلی زیاد نیست ؟ از 9 صبح تا 9 شب ؟ اینطوری که اصلا به زندگیتون نمیرسید که !!! من این جمله رو خیلی قبول دارم : آدم کار می کنه تا زندگی کنه نه اینکه زندگی کنه تا کار کنه !!!!! کار زیاد آدم رو زود پیر و شکسته می کنه . RE: افتتاح دفتر تبلیغات راوک نما - سعید.کرمی - 06-07-2012 06:34 PM آقای شهسواری منم بهتون تبریک میگم امید وارم موفق باشی. RE: افتتاح دفتر تبلیغات راوک نما - kafshduzak - 06-07-2012 06:38 PM تبریک میگم این موفقیت رو امیدوارم روز به روز خبرهای بیشتری از بیزینستون بشنویم RE: افتتاح دفتر تبلیغات راوک نما - مهدی گل محمدی - 06-07-2012 09:46 PM سلام آقا شهسواری امروز به دلم افتاده بود که یه خبر خوب به گوشم میرسه .خدارو شکر رسید.آقا خیلی خوشحال شدم ک بالاخره دفترتون رو افتتاح کردید.امدوارم که روز به روز به قدرت اسم و رسم کارتون اضافه بشه و یکروز شما هم مث پیک برتر یکی از بزرگترین چاپخونه های ایرانو داشته باشید. منم ان شالله با بچه های انجمن هماهنگ می کنم خدمتتون میرسم(با ناصر) RE: افتتاح دفتر تبلیغات راوک نما - ناصر صادقی - 06-07-2012 10:03 PM آقای شهسواری عزیز منم که تبریک خودمو قبلا خدمتتون عرض کردم مبارک باشه به سلامتی انشااله اگه خدا عمری بده حتما خدمت میرسیم. RE: افتتاح دفتر تبلیغات راوک نما - صدفی - 06-07-2012 11:12 PM جناب شهسواری واقعا تبریک میگم امیدوارم هر روز موفق تر از قبل باشید RE: افتتاح دفتر تبلیغات راوک نما - azim - 06-08-2012 01:31 AM به به ![]() انشالا کی بیایم شیرینی بخوریم ؟ ![]() واقعا مبارک باشه RE: افتتاح دفتر تبلیغات راوک نما - goldmen - 06-08-2012 01:49 AM اقاي شهسواري منم بهتون تبريك ميگم ودعا ميكنم هميشه موفق سوربلند باشين در كاروزندگي زيباتون بيكارهم شدين چندتا عكس از محيط كارتون براي بچه ها بزارين RE: افتتاح دفتر تبلیغات راوک نما - MARYAR - 06-08-2012 09:53 AM چقدر لحظه زیبا و باشکوهیه وقتی یکی از اعضای خونواده ت در مسیرش به موفقیت می رسه و تو شاهد این موفقیت هستی آقای شهراسبی واقعا به عنوان یک عضو از یک خانواده صمیمانه ترین تبریک ها را بهتون عرض می کنم. |