سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایده جالب - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: ایده جالب (/showthread.php?tid=331)

صفحه ها: 1 2 3

RE: ایده جالب - mehdipoor_mon - 08-23-2011 08:12 AM

من خیلی میخوام پولدار شم ولی هنور هیچی از مطالب این انجمن دستگیرم نشده...

RE: ایده جالب - کامیار کاظمی - 08-23-2011 09:46 AM

(08-23-2011 08:12 AM)mehdipoor_mon نوشته شده توسط:  من خیلی میخوام پولدار شم ولی هنور هیچی از مطالب این انجمن دستگیرم نشده...

جای تعجب است با این حجم زیاد مطالب چیزی دستگیرتان نشده اگر دنبال موضوع خاصی هستید بفرمائید تا راهنمایی کنم.

RE: ایده جالب - jahanagahi - 08-23-2011 12:52 PM

(08-23-2011 08:12 AM)mehdipoor_mon نوشته شده توسط:  من خیلی میخوام پولدار شم ولی هنور هیچی از مطالب این انجمن دستگیرم نشده...

دوست عزیز مهم ثبت نام شما در این انجمن بود که انجام شده است.اگر عزیزی ثبت نام کرد نشاندهنده تمایل ایشان به میلیاردر شدن است.مرحله بعدی مطالعه تایپیک های متنوع انجمن است.درنهایت علایق و ایده هائی که در سر دارید و یا ایده هائی که در اینجا عنوان شده.و سپس ما ترفنده هائی موفقیت در آن رشته را بازگو می کنیم. و در نهایت سرمایه گذاری جمعی در انجام یک ایده.موفقتر باشی.

RE: ایده جالب - مهدی گل محمدی - 08-23-2011 01:01 PM

آقا هوشنگ یه سوال از خدمتتون داشتم

فروش یونولیت الان چجوریه؟شما کارخونه ی تولید کننده سراغ دارید؟

RE: ایده جالب - jahanagahi - 08-23-2011 01:10 PM

(08-23-2011 01:01 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  آقا هوشنگ یه سوال از خدمتتون داشتم

فروش یونولیت الان چجوریه؟شما کارخونه ی تولید کننده سراغ دارید؟

با توجه به اینکه اکنون فصل ساخت و ساز است خرید و فروش یونولیت عالی است. باید بازاریابی داشته باشید برای تهیه یونولیت با این ایمیل تماس بگیر:
SADEGI_HD@YAHOO.COM

RE: ایده جالب - مهدی گل محمدی - 08-23-2011 01:14 PM

این کار فقط سرمایه میخواد

من پدر دوستم تو کار املاک هستش به من پیشنهاد داد که این کاررو کنیم.می گفت 10 میلیون سرمایه اولیه نیاز داره.برای اینکه همه چکی کار می کنن و مجبوری برای اولش سرمایه بزاری.

RE: ایده جالب - 3ObHaN - 08-23-2011 02:50 PM

پیش فروش کن ، برو پیش ساختمون ساز ها ، ازشون پیش پول بگیر ، رسید بده ، بعد برو بخر .
البته به بازاریابی خیلی خیلی قوی ای نیاز داره ، چون در روز باید حداقل 10 تا معمار رو راضی به خرید کنی ! که مسلما شما از پسش بر خواهی اومد .

RE: ایده جالب - jahanagahi - 08-23-2011 03:31 PM

البته در اینجا مهندس ناظر بجای فوم روی سفال تاکید دارند. درنتیجه من خریدی ندارم والا خرید اول را انجام می دادم. در مورد نحوه خرید و تسویه حساب من پیگیر خواهم بود تا چنانچه امکان داشته باشد کارها را انجام داده و در صدی از سود را برای صندوق انجمن در نظر خواهیم گرفت.شنبه جواب خواهم داد.

RE: ایده جالب - 3ObHaN - 08-23-2011 03:33 PM

چرا رو سفال تاکید دارند ؟
مقاوت در مقابل زلزله چی ؟

RE: ایده جالب - jahanagahi - 08-23-2011 04:24 PM

سفال مشکلی ایجاد نمیکند. تعداد طبفات ساختمان ما بالا است.