درخواست راهنمایی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: درخواست راهنمایی (/showthread.php?tid=3027) صفحه ها: 1 2 |
RE: درخواست راهنمایی - Nuruzzaad - 05-13-2012 12:45 PM خوش طرح ایران طرح نِت گراف گِرافستان وب اِسلیم RE: درخواست راهنمایی - mteam - 05-13-2012 12:47 PM راستش خیلی فکر کردم مثل نگاره -نگاران-دید نگار- آسان طرح - آسان نگار -نگار طرح- ولی اگر ببینی بیشتر برندهای دنیا مثلا بنز -از اسمشان استفاده کردند ووقتی اسم این جور برندها را میشنویم به بزرگی آنها میرسیم و صاحب آن برند منم میخوام در این زمینه کمی دقت کنی که وقتی اسم شموسی را میشنوم بگم اون طراح بزرگ را میگی -مثل :شموس نگار و... البته این ایده منه شایدم ایده بدی باشه ببخشید RE: درخواست راهنمایی - Nuruzzaad - 05-13-2012 07:08 PM رنگ برتر 7 رنگ نگاره نور آر جی بی - ColorRGB راستی شما این نام رو برای سایتتون هم می خواید استفاده کنید یا فقط برندتون هست؟ هر دو باهم هست باید نامی انتخاب کنید که دامینش هم آزاد باشه... موفق باشید RE: درخواست راهنمایی - ناصر صادقی - 05-13-2012 07:46 PM راستش محمد جان دوستان هر اسمی به ذهنشون رسید گفتن و برای من چیزی نموند ولی پیشنهادم روی اسم هائی بود که پارسا داده بود میتونی یکی از اونها را انتخاب کنی . RE: درخواست راهنمایی - mohammadshamosi - 05-13-2012 09:32 PM دست دوستان عزیز درد نکنه ممنونم اکثر نام هایی که بیان شد و مناسب بود ثبت شده بودند ، یا به نحوی اسم یک گروهی هست ( تو نت سرچ کردم ) ------------- قراره به همین نام هم سایت رو راه اندازی کنم ------------------- احیانا اگر نام های دیگه به ذهن دوستان رسید ممنون میشم بیان کنند تشکر RE: درخواست راهنمایی - صدفی - 05-13-2012 09:59 PM نگار گرافیک نقش و نگار نگار سرا نگار ساز RE: درخواست راهنمایی - اقاي ايـــده - 05-13-2012 10:03 PM اوانگار اوانگر ( در نت نبود) طرح نگر نگار سرا زرين نگار زرين طرح طرح گراف گرافيار طرح يار RE: درخواست راهنمایی - arash67 - 05-13-2012 11:37 PM تک نگار تک گرافیک پارس گرافیک RE: درخواست راهنمایی - سولاو - 01-14-2013 10:27 AM هفت قلم پدیده روژ کانی رگا ایده |