سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
گروه استانی فارس - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131)
+--- موضوع: گروه استانی فارس (/showthread.php?tid=2775)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: میلیاردرهای آینده شیراز - bashla - 05-27-2012 10:50 AM

سلام

دوستان خوب وخوشفکربسیاخوشوقتم ازاینکه به جمع میلیاردرهای اینده ایران اضافه شدم.اولین مرحله وگاهی سخت ترین مرحله شروع است.گاهی عمربه پایان می رسد ولی درشروع تاخیرداشته ایم.ضمناBASHLAیعنی شروع کن.

RE: میلیاردرهای آینده شیراز - behnazseb - 06-01-2012 03:46 PM

سلام دوستان من شیراز زندگی می کنم و در فکر راه اندازی یک کار هستم البته اینو بگم که من کارشناس ارشد روانشناسی هستم اما در حال حاضر تحصیلات جوابگوی مسائل مالی نیست به همین دلیل به فکر راه اندازی یه کار جدید در شیراز هستم در ضمن حدود 10 میلیون هم به عنوان سرمایه می تونم بکار بگیرم لطفا در مورد راه اندازی این کار منو راهنمایی کنید ممنون

RE: میلیاردرهای آینده شیراز - بهنام ذوالفقارزاده - 06-01-2012 03:59 PM

خیلی خوش آمدی behnazseb
انشالله موفق باشین.
شما علایق و تواناییهاتونو بفرمایین تا دوستان بتونن نظراتشونو بگن.
ممنون.
منم شیرازی.

RE: میلیاردرهای آینده شیراز - behnazseb - 06-02-2012 05:30 PM

سلام ممنون از لطفتون . ترجیحا علاقه مند به فعالیت در عرصه مواد غذایی و کشاورزی هستم در ضمن آیا تولیدی لباس یا مانتو خوب است یا خیر

RE: میلیاردرهای آینده شیراز - بهنام ذوالفقارزاده - 06-02-2012 05:43 PM

کشاورزی:بنده هم دقیقا از کشاورزی میخوام شروع کنم.
کشت آلوئه ورا.شما اطلاعی در این زمینه دارید؟
و اینکه شما چه زمینه کاری در کشاورزی را در نظر گرفته اید؟

RE: میلیاردرهای آینده شیراز - behnazseb - 06-02-2012 11:05 PM

خیر اطلاعاتی در مورد آلوئه ورا ندارم و زمینه کاری خاصی هم در نظر ندارم از دوستان انجمن در این مورد درخواست کمک دارم

RE: میلیاردرهای آینده شیراز - raharahimi - 06-10-2012 02:04 AM

سلام من (رها) شیراز زندگی می کنم تقریبا 20ساله شیرازم دو سه سالی دانشگاه علم و صنعت تهران رشته مهندسی صنایع درس خوندم ولی بدلایلی ادامه ندادم رشته کامپیوتر رو بیشتر دوست دارم چندتا شغل عوض کردم و تو همشونم استاد شدم Rolleyes!!! ولی حالا می خوام خودمو رها کنم و تو کارایی که استعداد بیشتری دارم مثل(عکس و فیلم صدا و کلا مولتی مدیا ) فعالیت کنم .اطلاعات و تجربیات خوبی در زمینه روش های موفقیت دارم.میتونید رو من حساب کنید. پیروز وسر بلند باشید.

RE: میلیاردرهای آینده شیراز - bashla - 06-16-2012 12:52 PM

سلام

bashla

کی می تونیم بچه های مثبت اندیش شیرازراببینیم؟؟؟

تشکر - SAMIRA - 06-16-2012 01:04 PM

سلام خدمت تمام دوستان عزیزی که لطف کردن و تو گروه میلیاردرهای آینده شیراز عضو شدند. راستش من این گروه رو تشکیل دادم ولی ی مدت نبودم .... حالا برگشتم و خوشحالم که روز به روز به دوستان فعال اضافه میشه. پیروز باشید5_004

به زودی با بیشتر شدن تعداد دوستان ، جلسه حضوری جهت آشنایی و استفاده از نظرات یکدیگر خواهیم داشت. در این مورد اگه کسی پیشنهادی یا نظری داره لطفا بفرمائید.

RE: میلیاردرهای آینده شیراز - HASHEM.H - 06-26-2012 08:27 PM

سلام
من از اینکه بالاخره گروه شیرازی ها هم داره راه میوفته خوشحالم.و آمادگی خودم رو جهت کمک یا مشارکت در هر کاری که پیشنهاد بشه دارم. ضمنا تجربیات نسبتا خوبی هم در کارهای مختلف دارم که اگر لازم شد میتونم در اختیار دوستان با کمال میل بزارم. ممنون میشم اگه یه گروه منسجم تشکیل بدیم.