سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
لطفا دوستان حتما نظر بدهند - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123)
+--- موضوع: لطفا دوستان حتما نظر بدهند (/showthread.php?tid=2638)

صفحه ها: 1 2 3

RE: لطفا دوستان حتما نظر بدهند - mteam - 04-14-2012 06:01 PM

دوستان عزیز این عکس محصول اصلی نیست مشابه آن است کوچک یا بزرگ بودن هنوز مشخص نیست ولی در حال حاضر آنچه شما میپسندید مهمه واز اینکه نظرات کارسازی میدهید ممنونیم

RE: لطفا دوستان حتما نظر بدهند - jahanagahi - 04-14-2012 06:30 PM

البته ایده جالبه و برای اجرا می توان بشکل حیوانات و یا مدلهای مختلف گوشی هم قالب سازی کرد.

RE: لطفا دوستان حتما نظر بدهند - omid6020 - 04-14-2012 07:10 PM

با سلام خدمت دوستان عزیز:
ضمن تشکر از جناب آقای شهسواری عزیز اطلاعاتی که از این محصول میشه داد اینه که محل نشیمن موبایل در اندازه 50*100 می باشد. و چون زاویه داره باعث میشه موبایل به طرف دیوار سر بخوره و نذاره که موبایل بیفته. در مورد رنگ محصول اگه دوستان نظر بدن می تونیم از آن استفاده کنیم. رنگهای مورد نظر سبز،صورتی و سفید می باشد.

RE: لطفا دوستان حتما نظر بدهند - P@RSA - 04-14-2012 08:16 PM

اگه بتوني تنوع رنگ بدي بهتره.در ضمن يه چيزايي هست كه روي جلو داشبرد ماشين ميزارن و موبايل را روي اون قرار ميدن تا سر نخوره ميتوني تو نشيمنگاه از اون جنس استفاده كني.

RE: لطفا دوستان حتما نظر بدهند - سعید.کرمی - 04-14-2012 08:48 PM

واقعیتش رو بخوای من باشم نمیخرم(البته این نظر منه)
خب وقتی میزنیم به شارژ میتونیم بذاریم رو میز و جای دیگه
خدا رو شکر سیم این شارژر ها هم اونقدر بلنده که هیچ وقت کشیده نمیشه.پریز برق هم دیگه الان هر جای خونه هستش.

RE: لطفا دوستان حتما نظر بدهند - مهدی گل محمدی - 04-14-2012 10:30 PM

منم حاضر میشم بخرم.(ولی هزار تومان) به قول بچه ها سیم گوشی بلنده.اونو کجا جاش کنیم؟؟یعنی اگر میخاید بسازید یه فکری هم به حال آویزون موندن سیم گوشی کنید.یعنی اگر بشه یه جا سیمی هم روش طراحی کنید که طرف موقع شارژ سیمو جمع کنه بزار اونجا.مثل این کابل های یو اس بی....
تو رنگ هم فقط حاوست باشه که پلاستیکی که میخره.نوع رنگ بندیش فلوئوری باشه.یعنی(شبرنگی)که رنگ ها رو شاد نشون بده

RE: لطفا دوستان حتما نظر بدهند - mjdehghani - 04-14-2012 10:58 PM

اگه یه طوری بشه که سرشارژر باشه به نظر من بهتره. قیمتش باید بهش بیاد . شما می تونی اونو طوری طراحی ( بزک دوزک) کنی که بالاتر نشون بده

RE: لطفا دوستان حتما نظر بدهند - مسعود کوچولو - 04-14-2012 11:35 PM

منم میخرم.شاید حتی 3000 ت.
اما بعضی از اشکالات دوستان بهش وارده.وچیز دیگه اینکه مراقب کپی کارها ی فرصت طلب هم باید بود.بیکار نمیشینن.

RE: لطفا دوستان حتما نظر بدهند - sherafati - 04-14-2012 11:43 PM

نمیخرم

RE: لطفا دوستان حتما نظر بدهند - mteam - 04-14-2012 11:57 PM

(04-14-2012 11:43 PM)sherafati نوشته شده توسط:  نمیخرم

اگه یه پسر بچه 6-7 ساله سر چهارراه بیا جلو والتماس کنه اینو از من بخر تورو خدا خوشبخت بشی خواهش میکنم خدا پدرو مادرتو برات نگه داره- بازم نمیخرید ؟ چرا ؟