مجله 3D ايده يار منتشر شد. - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: محصولات سایت (/forumdisplay.php?fid=86) +--- موضوع: مجله 3D ايده يار منتشر شد. (/showthread.php?tid=2636) صفحه ها: 1 2 |
RE: مجله 3D ايده يار منتشر شد. - pesar368 - 04-15-2012 05:43 PM سلام سجاد خیلی عالی بود . ولی چیزی که هست اینه که منم داشتم عین همین برای مجله کارخانه تبدیل فکر به ثروت طراحی می کردم . حالا نمیدونم بی خیال شم یا ادامه اش بدم ![]() موفق باشی RE: مجله 3D ايده يار منتشر شد. - اقاي ايـــده - 04-28-2012 02:56 AM (04-15-2012 05:43 PM)pesar368 نوشته شده توسط: سلام سجاد خیلی عالی بود .سلام علي جان شما در كار مجله نويسي از من خيلي جلوتر هستيد. من فقط يك شيوه جديد رو وارد كردم و نشون افراد دادم با سطح گرافيكي خيلي پايين.خيلي از رقباي ديگه كه كارشون از من نوعي خيلي بالاتر هست.ميتوند با اضافه كردن اينكار مجله شون را بهتر كنند. شما هم يكي از انها. ولي در ابتدا بايد ديد نياز افراد چگونه هست. توصيه ميكنم ادامه بدهيد.(اميدوارم كه با اينكارم در برنامه هاي شما خللي وارد نكرده باشم.) موفق باشيد RE: مجله 3D ايده يار منتشر شد. - اقاي ايـــده - 04-30-2012 01:13 PM دوستان عزيزي كه مجله ايده يار را دانلود كرده باشند با قابليت پخش موسيقي در مجله اشنا شده اند. و دوستان استقبال كرده اند. حال از دوستاني كه فايل هاي صوتي ارام و متناسب با خواندن مطالب دارند.درخواست دارم تا در اينجا قرار بدهند. شماره بعدي مجله ايده يار 91/2/15 منتشر خواهد شد. با تشكر از همه كساني كه شركت خواهند كرد. |