بسته بندی محصولات - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108) +--- انجمن: کارآفرینی (/forumdisplay.php?fid=21) +---- انجمن: طرح های کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=81) +---- موضوع: بسته بندی محصولات (/showthread.php?tid=2545) صفحه ها: 1 2 |
RE: بسته بندی محصولات - sinior - 04-13-2012 07:20 PM (04-13-2012 12:12 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: سلام محمدجان.اصولا بسته بندی خوبه.منم یک تصمیمهایی تو این زمینه دارم.ولی چون بیشتر انرژی من صرف توزیع وپخش لوازم یدکی میشه برام سخته.ولی من چون عادت دارم تو همه نوع کالاهای پخش یک تجربه ای کسب کنم.سال گذشته ناخنکی تو مواد غذایی یعنی پخش ادویه جات هم زدم.سوده کارتو پخش خوب بود ولی مدت زیادی میبرد .به اصطلاح ما خواب جنس زیاد بود.که من ولش کردم.چون خودم هم دارم تحقیقات تو چند محصول غذایی برای پخش انجام میدم کاری از دستم اومد در خدمتم.در ضمن بسته بندی حبوبات خوبه ولی بازارش فصلی هست.پاییز و زمستان مصرفش بیشتره . میشه بیشتر از تجربتون بگین؟ مدت زمان خواب سرمایه؟ میزان سود در اون مدت؟ روش پخش؟خودتون پخش میکردین یا بازاریاب داشتین RE: بسته بندی محصولات - babaei - 04-21-2012 01:42 PM با تشکر از راهنمایی هایتان دوستان در مورد بسته بندی قند نظر شما در مورد تحول کردن این بسته بندی های بازاری که در یک پلاستیک هستش چیست مثلا اگر تو یک خیابان 100 پراید رد بشه برای مردم عادی هست حالا اگر بین اینهمه پراید یک بنز باشه مردم ناخود اگاه به سمتش خیره می شند من می خوام از این قانون استفاده کنم در مورد بستهبندی قند محتاج نظرات شماییم با تشکر فراوان از تمامی انجمن RE: بسته بندی محصولات - یک همراه سبز - 04-21-2012 02:31 PM ممنون از توضیحاتتون جناب گل محمدی فقط یه سوال :نظرتون چیه بجای استفاده از ظروف یکبار مصرف ،از پلاستیک استفاده بشه چون من خودم تو یه شرکتی کار میکردم که یکی از کاراش بسته بندی حبوبات و خشکبار بود داخل پلاستیک با وزن های 450 و 900گرم بود البته طرح روی پلاستیکشون اصلا جالب نبود چند بار هم بهشون گفتم ولی فایده نداشت حالا اگه بخواهیم تو پلاستیک بسته بندی کنیم باز هم همون دستگاه رو میخواد یا یه دستگاه دیگه؟؟؟؟؟؟؟ RE: بسته بندی محصولات - مهدی گل محمدی - 04-21-2012 02:44 PM آقا محمد برای این کار نیاز مند دستگاه پر کن و بسته بند دارید که حدودا در میاد 14 میلیون. آقا محمد برای این کار نیاز مند دستگاه پر کن و بسته بند دارید که حدودا در میاد 14 میلیون. |