سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
مراحل كمترين سرمايه گزاري براي افتتاح سوپرماركت چگونه است؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32)
+--- موضوع: مراحل كمترين سرمايه گزاري براي افتتاح سوپرماركت چگونه است؟ (/showthread.php?tid=2508)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: مراحل كمترين سرمايه گزاري براي افتتاح سوپرماركت چگونه است؟ - فرهاد قربانی - 10-07-2012 08:03 PM

(04-08-2012 01:52 AM)pesare_irani نوشته شده توسط:  باسلام ميخاستم مراحل و كمترين سرمايه تقريبي براي راه اندازي سوپر ماركت را بدانم.همچنين ميزان سود تقريبي ماهيانه چقدر است؟ ميزان ماليات ساليانه چقدر است؟
با سلام.برو شاگردی کن تا همه چیز دستت بیاد. موفق باشیبد

RE: مراحل كمترين سرمايه گزاري براي افتتاح سوپرماركت چگونه است؟ - amiryazdani138 - 10-07-2012 11:27 PM

(10-07-2012 08:03 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  
(04-08-2012 01:52 AM)pesare_irani نوشته شده توسط:  باسلام ميخاستم مراحل و كمترين سرمايه تقريبي براي راه اندازي سوپر ماركت را بدانم.همچنين ميزان سود تقريبي ماهيانه چقدر است؟ ميزان ماليات ساليانه چقدر است؟
با سلام.برو شاگردی کن تا همه چیز دستت بیاد. موفق باشیبد
بیشتر سوپر مارکت ها کارگر ساده برای حمل و نقل اجناس می خواند.با کار کردن به عنوان کارگر ساده می تونیم این اطلاعات رو بدست بیاریم؟

RE: مراحل كمترين سرمايه گزاري براي افتتاح سوپرماركت چگونه است؟ - مهدی 1 - 10-08-2012 02:59 AM

برای وارد شدن به محیط فکر بسیار خوبیه ، چون یک کارگر ساده خیلی راحت تر و بدون دردسرتر می تونه استخدام بشه تا مثلا یک صندوق دار
فقط مواظب باش کمر خودت را تو همون هفته اول نابود نکنی D:

RE: مراحل كمترين سرمايه گزاري براي افتتاح سوپرماركت چگونه است؟ - بيلا بالا - 10-22-2012 10:35 PM

سلام
سود این کار 10 تا 15٪هست
جدای از جا ومکان باید از برندهای عامه پسند بیاری
خرید تو این بازار نقدی یه یا تسویه فاکتور به فاکتوره
روابط عمومی اصل کاره
میتونی سوپرمارکت قابل تحویل یا واگذراری اجاره کنی یا وسایلتا دست دوم بگیری
چیدمانم کار مهمیه
واسه تهیه مواد لازم دنبال جنس جور کردن نباش
ویزیتورا می یارن
مشکلش فقط اینه که تماما باید سر کار باشی و تعطیلات نداری

RE: مراحل كمترين سرمايه گزاري براي افتتاح سوپرماركت چگونه است؟ - jahanagahi - 10-23-2012 12:11 AM

در سوپر مارکت خیلی دوستان اشاره فرمودند:
باید از شاگردی شروع کرد تا بتوانید فوت و فن آنرا یاد بگیرید و با ویزیتورهای متعددی که برای تحویل اجناس با صاحب فروشگاه در ارتباط هستند آشنا شوی.
نوع و تنوع اجناس را بدانی.
روابط عمومی خود را بالا برده و سعی کنی مشتریان به مغازه برگردند.
این کار نمی تواند بعنوان کار دوم باشد و باید دائم بالا سز کار باشی.

RE: مراحل كمترين سرمايه گزاري براي افتتاح سوپرماركت چگونه است؟ - فرهاد قربانی - 10-23-2012 12:50 AM

با سلام.قبول افتتاح سوپرمارکت= اختتامه مرخصی وتعطیلات و مسافرت و خوشگذرانی

RE: مراحل كمترين سرمايه گزاري براي افتتاح سوپرماركت چگونه است؟ - jahanagahi - 10-23-2012 12:58 AM

(10-23-2012 12:50 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  با سلام.قبول افتتاح سوپرمارکت= اختتامه مرخصی وتعطیلات و مسافرت و خوشگذرانی

وقتی شروع کردم شبانه روز 3 تا 4 ساعت می خوابیدم.

RE: مراحل كمترين سرمايه گزاري براي افتتاح سوپرماركت چگونه است؟ - Delta.H - 10-23-2012 10:41 AM

(10-07-2012 03:56 PM)سیلور رز نوشته شده توسط:  با سلام
همسر من 2 سالیه که سوپر مارکت زده موقع خرید مغازه از نظر شلوغی محل ورفت وآمد پیاده خیلی دقت کردیم اما چیزی را که در نظر نگرفته بودیم شرایط مالی مردم بود ما یک مغازه بزرگ خریدیم وحدود 10 تومان هم یخچال وفریزرو طبقه و.. وکلی هم جنس تو مغازه ریختیم اما چون درمحدوده جنوب شهر حساب میشه با وجود اینکه دوروبرمون سوپر نیست روزی 1 تا 1.5 بیشتر فروش نداریم همانطور که دوستان فرمودند حتما باید دونفر باشید که یک نفر مدام بازار باشه وساعت کاری مغازه هم خیلی زیاده واصلا آرامش واستراحتی در کار نیست مخصوصا الان که با این وضعیت دلار شرکتها برای جنس دادن اذیت میکنن تنها چیزی که باعث شد ما با مشکل مالی روبرو نشیم یکی خرید نقدی بود که همیشه به اندازه سرمایه امان خرید کردیم یکی هم اینکه ما اینکار را بعنوان شغل دوم ادامه دادیم اگر تصمیم دارید سوپر مارکت بزنید اولا حتما درخیابانهای بالای شهر مغازه اجاره کنید چون قدرت خرید مردم بالاتر است دوم اینکه نقدی خرید کنید سوم اینکه بیشترجنس خارجی بریزیدمثلا نسکافه شکلات وخیلی تنقلات دیگه چون قیمت نداره به هر قیمتی که دوست داشته باشید میتونید بفروشید وحتما مغازهای اجاره کنید که لوازمش کامل باشه تا مجبور به خرید لوازم نشید

اگر منظورتون از 1,5 همان یک و نیم میلیون تومن هست با احتساب 20% سود شما روزی 200تا300هزار تومان سود کسب میکنید. و با توجه به اینکه میفرمایید شغل دوم شماست به نظر نمیاد درآمد کمی باشه!

RE: مراحل كمترين سرمايه گزاري براي افتتاح سوپرماركت چگونه است؟ - سیلور رز - 11-03-2012 10:50 AM

(10-23-2012 10:41 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  
(10-07-2012 03:56 PM)سیلور رز نوشته شده توسط:  با سلام
همسر من 2 سالیه که سوپر مارکت زده موقع خرید مغازه از نظر شلوغی محل ورفت وآمد پیاده خیلی دقت کردیم اما چیزی را که در نظر نگرفته بودیم شرایط مالی مردم بود ما یک مغازه بزرگ خریدیم وحدود 10 تومان هم یخچال وفریزرو طبقه و.. وکلی هم جنس تو مغازه ریختیم اما چون درمحدوده جنوب شهر حساب میشه با وجود اینکه دوروبرمون سوپر نیست روزی 1 تا 1.5 بیشتر فروش نداریم همانطور که دوستان فرمودند حتما باید دونفر باشید که یک نفر مدام بازار باشه وساعت کاری مغازه هم خیلی زیاده واصلا آرامش واستراحتی در کار نیست مخصوصا الان که با این وضعیت دلار شرکتها برای جنس دادن اذیت میکنن تنها چیزی که باعث شد ما با مشکل مالی روبرو نشیم یکی خرید نقدی بود که همیشه به اندازه سرمایه امان خرید کردیم یکی هم اینکه ما اینکار را بعنوان شغل دوم ادامه دادیم اگر تصمیم دارید سوپر مارکت بزنید اولا حتما درخیابانهای بالای شهر مغازه اجاره کنید چون قدرت خرید مردم بالاتر است دوم اینکه نقدی خرید کنید سوم اینکه بیشترجنس خارجی بریزیدمثلا نسکافه شکلات وخیلی تنقلات دیگه چون قیمت نداره به هر قیمتی که دوست داشته باشید میتونید بفروشید وحتما مغازهای اجاره کنید که لوازمش کامل باشه تا مجبور به خرید لوازم نشید

اگر منظورتون از 1,5 همان یک و نیم میلیون تومن هست با احتساب 20% سود شما روزی 200تا300هزار تومان سود کسب میکنید. و با توجه به اینکه میفرمایید شغل دوم شماست به نظر نمیاد درآمد کمی باشه!
سوپر مارکت را نمیشه تنها چرخاند وحتما باید دونفر امین باشند همانطور هم که دوستان اشاره کردنددخل را نمیشه دست شاگرد سپرد همسر من با برادرشون وارد اینکار شدنداز این سود20 % روزانه باید هزنه های برق یخچال وفریزرها کالباس بر وخیلی چیزهای دیگه را که کنار بزاری هزینه باربری وکارگروخواب سرمایه را در این وضع خراب اقتصادی که حساب کنید در آمد چشمگیری نمیشود امروز یک جنس را میخری 100 و150 میفروشی فردا که میخواهی خرید کنی همان را باید 200 بخری پس باید حتما روز به روز سرمایه ات افزایش پیدا کند که مغازه ات خالی نباشه
من نگفتم سودش کم است اماکلا شغل سخت وپردغدغه ای است وباید خیلی سرت تو حساب وکتاب باشه والا ورشکست میشی
امیدوارم هرکسی هر کاری را که شروع میکنه موفق باشه

RE: مراحل كمترين سرمايه گزاري براي افتتاح سوپرماركت چگونه است؟ - pesare_irani - 12-04-2012 06:39 AM

با درود خدمت دوستان
ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز .من الان حدود 7 ماه هست که این کار را شروع کرده ام اوایل خیلی سخت بود مغازه هم توی یه کوچه هست که رفت و آمد توش کم هست تابستان فروش بد نبود البته مغازه کوچک هست 12 متر هست که یه مینی سوپر محسوب میشه 2 تا سوپر مارکت بزرگ در سمت شرق و غرب مغازه ما واقع شده که خب فروششون بالاست و بر خیابان هستند ولی خب مغازه ما هم به اندازهء خودش فروش میکنه ولی از شانس من از اول محرم فروشم یه دفعه پایین اومده و افت فاحشی کرده نمی دونم چکار باید بکنم هر چی فکر میکنم نمی دونم چرا فروشم افت کرده خیلی این موضوع اذیتم میکنه مثلا تابستان به خاطر رفت و امد افراد فروش بستنی و نوشابه و اب معدنی و شارژ سیم کارت فروشم بالا بود شبی تا 300 _400 هزار روزهای تعطیل بیشتر تا 500_600 ولی الان خیلی افت کرده رسیده به شبی 180 تا 220 بعضی از شبها تا 100 _ 150 که واقعا کلافم میکنه فکر اجاره و پول آب و برق و شارژ ماهیانه خرید جنس و هزینه روزانه خانواده ،وقتی افت میکنه فروش این فکرها دیونم میکنه بعضی وقتها باید از جیب بدم جنسم و جور کنم چون نظم دارم توی کارم وقتی خللی ایجاد میشه تو کارم نظم همه کارم و به هم میزنه راستش مالک مغازه ادم خیلی خوبیه همسایه ها هم خوب هستند ولی فقط فروش مغازه پایین هست فکرش رو بکنید 3 نفر ادم از صبح تا ساعت 11.5 12 شب اونجا بشینند شبی 100 تا 150 دخلشون پر بشه به نظر شما چکار کنم تا از این وضعیت خارج بشم خودم دارم فکر میکنم تا به یه راه حل درست برسم اگر شما دوستان عزیز راه حله درستی یا تجربه ایی در این زمینه دارین که سودمند هست ممنون میشم که من رو هم راهنمایی کنید بی صبرانه منتظر هستم تا نظرات شما دوستان عزیز رو بخونم