سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117)
+--- موضوع: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست (/showthread.php?tid=2385)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - arak_2008 - 04-05-2012 11:30 PM

(04-05-2012 05:46 PM)mjdehghani نوشته شده توسط:  بله هرکاری سختی خود را دارد . گفته تا عمل فاصله زیادی دارد .
با سلام
والا من که دوباره متوجه نشدم بله میدانم که هر کاری سختی خودش را دارد حتی غذا خوردن
منم می خواهم حتما این کار را انجام دهم شما هم اگه دوست دارید راهنمایی کنید لطفا با کنایه صحبت نکنیدHuh

RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - arak_2008 - 04-09-2012 10:23 PM

(04-03-2012 09:21 PM)ehsan_info نوشته شده توسط:  اقای اراک من یه سرچ زدم خیلی سایتهای خوبی هستن که میتونی باهاشون در تماس باشی یکی از سایت ها هم که 3 تا عضو داشت و هر شب از ساعت 9 به بعد انلاین هستن من با یکیشون در یاهو چت کردم ولی راستش اطلاعاتی که بهم دادن فقط راجب فروشش و اینکه به چه درد میخوره بود و در مورد سوالات شما که در مورد راه اندازی هست چیزی نتونستم بفهمم ازاشون
باز هم یه سر به جهاد رفتم البته اطلاعاتی در این زمینه داشتن در حد همین مسائل نت بود در مورد راه اندازی و تهیه کرم هم گفتن چون در خواستی برای این کار در استان نبوده باید مراجعه کنید به مرکز
حالا ببین اگه میتونی یه سر به اونجا بزن مطمئنم که میتونند کمکتون کنند

سلام میشه لطف کنید و اسم اون سایت ها را برام بذارید
با تشکر

RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - mohajer.my - 04-12-2012 12:01 PM

سلام
نصرتی هستم از کرمانشاه
منم چند وقته دنبال مجوز تولیدی کود ارگانیک ورمی کمپوست هستم
اما به دلیل بی سوادی و کم توجهی مسئولین جهادکشاورزی به تولید این نعمت گرانقدر که خدا در اختیارمون گذاشته موفق نشودم مجوز بگیرم.
اول باید زمین بخری دوم زمینت چاه داشته باشه یا رودخانه کنار زمینت باشه چون آب مصرفی زیادی میخوای سوم زمینی که می خرید باید مرغوب نباشه که امور اراضی جهاد کشاورزی اجازه ی تغییر کاربری بده. چهارم اینکه فاصله ی زمینی که میخرید با تولیدی های دیگه حداقل 800 متر باید دور باشه. پنجم اینکه چون مواد اولیه شما فضولات حیوانیه باید جایی زمین بگیرید که با کمترین هزینه مواد اولیه تامین کنید.
سوالی بود در خدمتم
Mohajer.MY

RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - mamalirani - 04-19-2012 12:37 PM

سلام احسان جان میشه اسم سایتهایی که فرمودیندرا بدهید برای فروش

RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - بهنام ذوالفقارزاده - 09-10-2012 03:46 PM

کود ارگانیک را باید به کجا فروخت؟
ایا میشود با جهاد کشاورزی هماهنگ کرد ازمون بخره؟

RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - goldmen - 09-10-2012 06:46 PM

کود ارگانیک که خریدار بسیار زیادی دارد
جهاد کشاورزی توانایی خرید ندارد وبودجه ای براش تعریف نشده
جهاد تمام تلاش این هست که یک واسط برای آشنایی بین انواع کشاورزان باشد
شرکت های تعاونی زیر مجموعه جهاد در بخش کشاورزی
تعاونی های روستایی
گلخانه ها
زمین دارن بزرگ
کسانی که در کار اصلاح نژاد یا بزر فعالیت میکنند
خریدارن وفروشندگان محصولات کشاورزی(( اینطوری با کالا عوض می کنند))
و........

خریداران مناسبی برای محصول هستند

RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - dspagri - 09-10-2012 08:30 PM

برای فروش نهاده های کشاورزی (کود و سم و...) اگر خودتون وارد عمل بشید و بازاریابی و فروشش رو دست بگیرید به نتیجه بهتری می رسید.
کافی فقط یه تبلیغ خوب که بتونه جلب نظر بکنه و توی سایتهای تبلیغاتی مثل ایران تجارت یا نیاز روز درج کنید.
اگه استاندارد های تبلیغ رو رعایت کنین و می تونین با همین تبلیغ مشتریان زیادی رو جلب کنین.
به طوری کلی اگر به دنبال ترفند های بازاریابی و فروش برید به نتیجه خیلی بهتری می رسید.

دوستان عزیزی که به دنبال احداث ورمی فارم ( سایت پرورش کرم و تولید کمپوست) هستن، متاسفانه بروکراسی اداری برای دریافت وام و مجوز احداث زمان بسیار زیادی رو از شما می گیره و این طوری شاید فرصت سرمایه گذاری توی این عرصه پر سود رو برای همیشه از دست بدید!
برای مثال عرض می کنم دریافت وام چیزی در حدود شش ماه طول میکشه!در صورتی که شما در طول همین مدت شما می تونین فاز اول ورمی فارمتون رو پشت سر گذاشتین و برای گسترش فارمتون در فاز دوم می تونین اقدام کنین.این در حالی که اگر به طول مثال شما 30 میلیون سرمایه گذاشته باشین ، 15 میلیون سودی توی این شش ماه دارین رو از دست دادیم.
بنا به نظر و تجربه کارشناسان ما اگر معمولی کار رو انجام بدین و سرمایه رو به صورت شراکتی جور کنین خیلی راحت تر کارتون پیش میره!
موفق باشید

RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - بهنام ذوالفقارزاده - 09-10-2012 11:06 PM

ممنون دوست بزرگوار.طبق قانون انجمن مبنی بر اینکه نباید یک تاپیک حول صحبتهای دو نفر بچرخد، لطفا در صورت امکان به صورت کلی بفرمایید با چه شرایطی میتونید برای فروش کود بازایابی بفرمایید؟

RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - thebigsatan - 09-13-2012 12:07 AM

سلام بازاریابی شخصی هستش و باید خودت اینکار رو بکنی که مبنای کار به صورت فله 300 تومن هستش انگار دوست عزیز dspagri مشاوره برای اعضای سایت به چه صورت هستش هزینه ای باید پرداخت بشه یا خیر؟چون ما نیاز به راهنمایی داریم و تجربه

RE: پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست - dspagri - 09-13-2012 10:38 AM

با سپاس فراوان، واقعیت امر این که ما تازه این انجمن شدیم و زیاد از قوانین آگاه نیستیم.ممنون میشیم اگه بفرمایید از کجا می تونیم به این قوانین دست پیدا کنیم.
به طور کلی بازاریابی و فروش تمامی خدمات و محصولات فارغ از این در چه حوزه ای از صنعت ، کشاورزی و ... تولید و یا مصرف می شن، اصول نسبتا یکسانی داره.ینی شما با رعابت یک سری قوانین کلی درباره فروش و بازاریابی به همراه کمی خلاقیت و اطلاعات در حوزه کاری تون می تونین به این امر دست پیدا کنید و موفقیت به دست بیارین.برای این مهم هم کتب زیادی وجود داره که بعضا با بیان و زبان بسیار ساده ارائه شده.
...
توی محیط سایبری و به خصوص داخل انجمن و شبکه های مجازی اجتماعی هر یک از دوستان عزیز سوالی داشته باشن مشتاقانه و به طور رایگان پاسخ می دیم و راهنماییشون می کنیم.اما باید توجه داشت که برای تولید اقتصادی و کار های تولیدی حضور مشاور و کارشناس الزامیه.همون طور که بدون حضور یک مهندس ساختمان نمیشه بنایی رو احداث کرد، برای امور کشاورزی هم به یک کارشناس و مهندس کشاورزی در هنگام اجرا و احداث پروژه های کشاورزی امری واجب و ضروریه.