سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شما نظرتون چیه؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: شما نظرتون چیه؟ (/showthread.php?tid=2179)

صفحه ها: 1 2

RE: شما نظرتون چیه؟ - Fery Farrokhzad - 03-03-2012 02:33 AM

من از نتیجه گیری بسیار جالب استاد کاظمی واقعا لذت بردم .... درود بر شما

RE: شما نظرتون چیه؟ - مهدی گل محمدی - 03-03-2012 11:04 AM

چند روز پیش تو مغازه نشسته بودم و مشغول کار بودم که یکباره دیدم یه پسر جوون که حدودا 30 ،35 سال سن داشت وارد مغازه شد.گفت آقا تورو خدا کمک کنید و از اینجور حرفا.
بهش گفتم یه دقیقه بیا داخل آوردمش داخل کارگاه ،کارگاه رو کامل بهش نشون دادم.سختی هایی که باید بکشی تا یه کار آماده بشه رو بهش گفتم.بعد آخر سر یه جمله گفتم که ضربه فنی بشه.
بهش گفتم اینارو دیدی دیگه؟گفت آره ،گفتم میدونی چه زجری ،چه سختی کشیدم تا اینجا روبه روا بشه؟گفت خب آره معلومه.گفتم حالا به نظرت عقلانیه که من بیام پولی رو که با زحمت درآوردم مفت و مجانی به تو بدم،به تو که با این سنت به راحتی میتونی بری هزارتا کار دست و پا کنی و از منم پولدارتر بشی.؟
طرف رفت تو فکر بدون حتی خداحافظی سرشو انداخت پایین رفت.
واقعا بعضی مواقع اینا نیاز به حمایت دارن.چون نمی دونن واقعا چیکار کنن.به قول کامیار اینا استعداداشونو نمیدونن چطور شکوفا کنن.بعضی مواقع با یکم صحبت با اینا براحتی میشه برشونگردوند به مسیر درست.مگر اینکه ذاتشون خراب باشه و خودشون نخوان.

RE: شما نظرتون چیه؟ - مترجم - 03-04-2012 12:59 AM

سلام،راستش من خودم شخصا زیاد به این جور کمکها خوشبین نیستم.اما یک مامان دارم که سرش درد میکنه برا اینجور کمکها .براش فرق نمیکنه طرف کی باشه راست بگه یا دروغ .یک شعار داره : میگه توبرای خدا کمک کن اینجور اگه طرف ناتو باشه یا دروغ بگه اذیت نمیشی،بعد هم کمک واقعی از طرف خداست،تو واسطه ای .بزرگترین لذت براش کمک به دیگرانه.راستش افراطش تو اینکار ماهارو یخورده بدبین کرده.یه جریان رو براتون تعریف کنم تا دستتون بیاد چی میگم :یه باغبون چند سال پیش به خونه ما میومد که به مادرم برای رسیدگی به گلدوناش کمک کنه ،یه مدت بعد از مادرم 3 میلیون قرض گرفت برای عمل دخترش.بعد از اون یهو غیبش زد.مامانم با اینکه هم محل کارش رو بلد بود هم شمارش رو داشت .دیگه حتی به اون پارک که اون اقا کار میکرد و مامانم با دوستاش برای ورزش میرفت دیگه نرفت.چند وقت پیش اتفاقی اون اقا رو دیدیم .خیلی شرمنده بود .مادر اونو به خونه دعوت کرد حسابی پذیرایی کرد ،بعد یه پول تو دستش گذاشت که حتی بابا نفمید چقدره]بعد قسمش داد هروقت کمک خواست یکراست بیاد پیش خودش.راستش من موافق کاراش نیستم،اما رضایتش،منطقش وصداقتش جای اعترا ض نمیذاره.

RE: شما نظرتون چیه؟ - کامیار کاظمی - 03-04-2012 01:16 AM

(03-04-2012 12:59 AM)مترجم نوشته شده توسط:  سلام،راستش من خودم شخصا زیاد به این جور کمکها خوشبین نیستم.اما یک مامان دارم که سرش درد میکنه برا اینجور کمکها .براش فرق نمیکنه طرف کی باشه راست بگه یا دروغ .یک شعار داره : میگه توبرای خدا کمک کن اینجور اگه طرف ناتو باشه یا دروغ بگه اذیت نمیشی،بعد هم کمک واقعی از طرف خداست،تو واسطه ای .بزرگترین لذت براش کمک به دیگرانه.راستش افراطش تو اینکار ماهارو یخورده بدبین کرده.یه جریان رو براتون تعریف کنم تا دستتون بیاد چی میگم :یه باغبون چند سال پیش به خونه ما میومد که به مادرم برای رسیدگی به گلدوناش کمک کنه ،یه مدت بعد از مادرم 3 میلیون قرض گرفت برای عمل دخترش.بعد از اون یهو غیبش زد.مامانم با اینکه هم محل کارش رو بلد بود هم شمارش رو داشت .دیگه حتی به اون پارک که اون اقا کار میکرد و مامانم با دوستاش برای ورزش میرفت دیگه نرفت.چند وقت پیش اتفاقی اون اقا رو دیدیم .خیلی شرمنده بود .مادر اونو به خونه دعوت کرد حسابی پذیرایی کرد ،بعد یه پول تو دستش گذاشت که حتی بابا نفمید چقدره]بعد قسمش داد هروقت کمک خواست یکراست بیاد پیش خودش.راستش من موافق کاراش نیستم،اما رضایتش،منطقش وصداقتش جای اعترا ض نمیذاره.

سلام
مادر شما بسیار بزرگوار هستند. در این مدت کوتاهی که با ایشان آشنا شده ام یک حس مادرانه و حمایت فوق العاده ای را مانند همه مادران خوب سرزمینمان دارند که این محبت را بی دریغ به همه و بخصوص اعضای انجمن تقدیم می کنند، که نمی توانم در شان آن چیزی عرض کنم.
حتما سلام ما را به ایشان برسانید.

RE: شما نظرتون چیه؟ - MARYAR - 03-04-2012 01:28 AM

مادر شما همه ما را هم در يك ديدار عاشق خودشون كردند ماشاله شيرين زبون و خوش سخن
آدم از مصاحبت با ايشون سير نمي شه اما مثل اينكه ايشون خيلي زود از مصاحبت با ما پشيمون شدند.
انشاله هميشه سالم و پر انرژي باشن

RE: شما نظرتون چیه؟ - goldmen - 03-04-2012 10:52 AM

براي منم چنين مواردي پيش امده وواقعا متعجب شدم كه چنين افرادي براي يك ذره پول چنين كارهايي ميكنند

حتي براي يك زن وشوهر كه بچه اشون هم تو صندلي عقب ماشين بودن..........كه درخواست كردن بدليل اتمام پولشان نياز به پول هستند كل پول جيبم رو دادم كه تا چند روز بي پول موندم

ولي قبل ازاينكه تصميم بگيريم اين پول يا اين كمك رو بكسي بكنم.......
با خودم كنار ميامدم........ ميگفتم بجاي اينكه اين پول خرج هاي الكي كنم......ميدم به اين بنده هاي خدا شايد مشكلي از كارشون حل بشه
حتي اگر هم سرم كلاه بزارند بازم من چون براي رضاي دلم اين پول رو بهشون دادم هيچ موقع ناراخت نمي شم