من نیز شروع کردم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: من نیز شروع کردم (/showthread.php?tid=2057) |
RE: من نیز شروع کردم - اقاي ايـــده - 02-24-2012 12:15 AM محمد جان تبريك ميگم.اميدوارم هر روز بيشتر از روز قبل پيشرفت داشته باشي. اما يك پيشنهاد.جديدا بخش كتاب هاي موبايل در حال پيش رفت هست. از سمت پيامك به مطالب ديگر كشيده ميشود.اگر بتوانيد اين مطالب را هم به صورت كتاب موبايل دربياريد مفيد خواهد بود و بازديد كننده گان بيشتري را خواهيد داشت. موفق باشيد. RE: من نیز شروع کردم - mteam - 02-24-2012 02:04 AM من هم لذت مبرم وقتی موفقیت دوستان را میبینم تبریک میگم به امید موفقیتهای بیشتر البته اینم بگم من عاشقه کارتون میگ میگ هستم خیلی باحاله اگر کاری از دستم بر بیاد در خدمتم RE: من نیز شروع کردم - kafshduzak - 02-24-2012 11:15 AM (02-24-2012 12:15 AM)sajad1441 نوشته شده توسط: محمد جان تبريك ميگم.اميدوارم هر روز بيشتر از روز قبل پيشرفت داشته باشي.ممنونم سجاد جان درسته کتاب های موبایلی به نسبت قبل خیلی پیشرفت کرده اما فعلا در حال حاظر چون میگ میگ دیگه یک مجله نیست و یک وب اپلیکیشن خواهد بود فعلا باید تمام تمرکزم رو بزارم روی همون وب. RE: من نیز شروع کردم - vahid61 - 02-24-2012 12:09 PM من هم تبریک میگم. RE: من نیز شروع کردم - MARYAR - 02-25-2012 12:25 AM آفرين بسيار كار جالبي را انتخاب كرديد و حتما موفق مي شويد اسم شما هم براي گيم و خلق كاراركترهاي مجازي جالب و مناسبه اما براي كارآفريني يك مقدار جنبه طنز داره منتظر خبرهاي موفقيت آميز شما هستيم RE: من نیز شروع کردم - مهدی گل محمدی - 02-25-2012 12:30 AM محمد جان فوق العاده ای. خوشحالم که شروع کردی واقعا لایق موفقیتی. هر کجا هر کمکی از دستم بر اومد بگو که انجام بدم. درسته که تو زمینه آی تی زیاد تخصص ندارم ولی بازم هر کمکی خواستی بگو.من در خدمتت هستم RE: من نیز شروع کردم - kafshduzak - 02-25-2012 12:31 AM ممنونم اتفاقا همین طنز مجله ما بودش که خیلی تونست مخاطب به سمت خودش بکشونه مجلات دیگه خیلی خشک بودن و ما طنز رو به کارمون رو اضافه کردیم و جواب گرفتیم. مرسی اقا مهدی چشات فوق العاده میبینه داداش ![]() این روزها که همش کلم تو مانیتوره و زوم کردم رو کد ها همش با خودم میخونم : یه میگ میگی بسازم چهل ستون چهل پنجره ! RE: من نیز شروع کردم - goldmen - 02-25-2012 01:00 AM منم بهتنون تبريك ميگم وامديوارم هميشه موفق باشي RE: من نیز شروع کردم - pulaki - 02-25-2012 01:53 AM آقاي نصيري عزيز موفقيت تك تك عزيزان را كه ميبينم اشك شوق درچشمانم حلقه ميزند انگاري كه خودم به اين موفقيتها دست يافته ام موفق و مويد باشيد ميگ ميگ! RE: من نیز شروع کردم - dara - 02-26-2012 09:39 AM من هم به سهم خودم تبریک میگم موفق تر از همیشه باشی |