به دور دنیا سفر کنید تا میلیاردر شوید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردرهای دنیا (/forumdisplay.php?fid=28) +--- موضوع: به دور دنیا سفر کنید تا میلیاردر شوید (/showthread.php?tid=193) صفحه ها: 1 2 |
RE: به دور دنیا سفر کنید تا میلیاردر شوید - مهدی گل محمدی - 06-12-2011 12:17 PM به نظر من همه ی ایده ها خوبه فقط ما باید یه جمع بشیم و درباره اونها صحبت کنیم چون اگه ما توی انجمن اونارو به طور کامل مطرح کنیم یه سری افراد سودجو میان و ایده هارو می دزدن RE: به دور دنیا سفر کنید تا میلیاردر شوید - کامیار کاظمی - 06-12-2011 06:27 PM گروه ها اگر آنلاین باشد تمامی دوستان در تمام نقاط ایران می توانند دسترسی داشته (یکی از اهداف انجمن) و همکاری کنند و برای انجمن ها نیز می توان رمز ورود برای اعضای تیم قرار داد. RE: به دور دنیا سفر کنید تا میلیاردر شوید - arash67 - 06-13-2011 02:55 AM از آقای محمدی می خواستم بپرسم که قیمت این عسلها چنده بسته بندیش به چه شکله و اونا رو از کجا می خوان بفرستن ( واسه هزینه ارسال می پرسم ) اگه اطلاعات دیگه ای هم به نظرشون می رسه و من نپرسیدم لطفا بگن. البته فکر کنم تو تابستون چون هوا گرمه فروش عسل میاد پایین ( اینو همین طوری از خودم میگم و دقیقترشو میرم از چندتا مغازه دار می پرسم ) RE: به دور دنیا سفر کنید تا میلیاردر شوید - مهدی گل محمدی - 06-13-2011 11:00 AM عسلها دو دسته اند: وزن(گرم)************* سری ممتاز(قیمت) ****************** سری درجه یک(قیمت) 1750 *************** 38500 تومان*************************14250تومان 650*****************14500تومان************************* 5550تومان 350*****************8400تومان**************************2900تومان 230 *****************5800تومان*************************2000تومان این عسلها در بسته بندی های شکیل و زیبا قرار دارد. فکر می کنم هزینه ی ارسال رایگان باشد. تمامی این عسلها دارای کاتالوگ می باشد که فایلش را باید چاپ کنیم به نظر من عسل فصل خاصی ندارد و در تمام فصول از آن استفاده می کنند اگر برای فروش آماده اید در انجمن همکاری اعلام آمادگی نمایید. تمام توضیحات که چگونه باید فروخت را به شما خواهم گفت |