جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب (/showthread.php?tid=1812) |
RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - azim - 02-03-2012 11:41 PM دوستان چرا اتاق خبری نیست !!؟؟؟ دوستان فکر میکنم موضوع بحث ، بررسی مشکلات به ثمر نرسیدن ایده ها به فعالیت عملی هستش... من از یکی از بزرگترهای مجلس خواهش میکنم ریاست جلسه رو به عهده بگیرن تا بحث رو شروع کنیم! دوستان فکر میکنم موضوع بحث ، بررسی مشکلات به ثمر نرسیدن ایده ها به فعالیت عملی هستش... من از یکی از بزرگترهای مجلس خواهش میکنم ریاست جلسه رو به عهده بگیرن تا بحث رو شروع کنیم! RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - kafshduzak - 02-04-2012 12:06 AM اول اینکه امشب خیلی جلسه خوبی نبود اول اینکه دیتابیس سایت مدام مشکل داشت و مدام قطع و وصل میشد و دوستان مدام خارج و وارد میشدن ( کامیار جان یه بررسی کن ببین جریان این دیتا بیس چیه ؟؟) بعدشم اینکه این جلسات داره اثر بخشی خودش رو از دست میده خیلی از دوستان وارد بحث نمیشن و هیچ صحبتی نمیکنن من خیلی سعی کردم بحث رو شروع کنم اما دیدم این جلسه هیچ نتیجه ای نداره باید ببینیم هدفمون واقعا از این جلسه ها چیه ؟؟؟ میخوایم نتیجش چی باشه ؟؟؟ RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - اقاي ايـــده - 02-04-2012 12:07 AM من سر درد گرفتم از اينكه ميومدم داخل كلي حرف ميزدم.ولي هيچ كسي چيزي نمي گفت. اين اتاق چت مشكل دار هست.بايد در درجه اول به فكر درست كردن اين اتاق باشيم. مشكل ما كمبود اعضا نيست.مشكل چت روم هست.من از ساعت 10 تو چت روم بودم.بحث رو شروع كرده بودم.كلي حرف.ولي هيچ كسي جوابي نميداد.از چت خارج شدم.باز دوباره وارد.بازم همين طوري.با همه مرورگر هاي هم امتحان كردم.بايد اول اين چت روم رو درست كنيم. RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - kafshduzak - 02-04-2012 12:08 AM به نظرم چت روم اساسی مشکل داره. RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - Alireza_Kh - 02-04-2012 12:11 AM از یک ساعتی که گذشت تعداد پیغامهایی که دیدم دورقمی نشد, دیتابیس هم ارور میداد. امیدوارم جلسات آینده به خوبی برگزار شوند. RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - MARYAR - 02-04-2012 12:20 AM من مدام پيگيري كردم به دليل اختلالاتي كه اينترنت پيدا كرده متاسفانه سرور سايت هم مشكل پيدا كرده و پشتيباني جوابگو نيست ديگه RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - azim - 02-04-2012 12:23 AM (02-04-2012 12:07 AM)sajad1441 نوشته شده توسط: من سر درد گرفتم از اينكه ميومدم داخل كلي حرف ميزدم.ولي هيچ كسي چيزي نمي گفت. من هم کلی از بقیه میخواستم جواب بدم ، ولی انگار هیچکس پیام های من رو نمی خوند !!! سایت هم که هی ارور میداد، کلا امشب فکر میکنم سایت مشکل داشت RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - اقاي ايـــده - 02-04-2012 12:24 AM (02-04-2012 12:20 AM)m_sh نوشته شده توسط: من مدام پيگيري كردم به دليل اختلالاتي كه اينترنت پيدا كرده متاسفانه سرور سايت هم مشكل پيدا كرده و پشتيباني جوابگو نيست ديگه چاره چيست؟؟ سرعت و اختلالات اينترنت يك ماهي هست كه پيش امده و هيچ كس هم جواب گو نيست. نميشود از برنامه هاي نظير ياهو مسنجر به صورت گروهي استفاده كرد.؟؟ كه اعضا مراجعه كن به اتاق مورد نظر و راحت تر بشود به بحث گفتگو پرداخت. RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - MARYAR - 02-04-2012 12:30 AM دوستان امشب مي تونيم در همين تاپيك بحثمون را ادامه بديم در باره موضوعي جلسه؟ نظرتون چيه از الان امشب يك ساعتي در تاپيك جلسه را اجرا كنيم؟ RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - اقاي ايـــده - 02-04-2012 12:33 AM (02-04-2012 12:30 AM)m_sh نوشته شده توسط: دوستان امشب مي تونيم در همين تاپيك بحثمون را ادامه بديم در باره موضوعي جلسه؟والا اگر از اول در همين جا شروع كرده بوديم.تمام شده بود الان بحث. اما ماهي رو هر وقت از اب بگيري تازه هست. شروع كنيم به نظرم. دوستان تا اونجايي كه من چندتا پيام رو ديدم.گفتن از ترس هست كه بعضي ايده هارو بعد مطرح كردن پيگيري نميكنيم. |