سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! (/showthread.php?tid=1681)

صفحه ها: 1 2 3

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - jahanagahi - 01-17-2012 12:37 AM

واقعیت من ایمانی به موفقیت چنین سایتهائی ندارم.

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - i-like-ddd - 01-17-2012 01:27 AM

مرسی از دوستان بابت نظر هاشون.
اخبار ۲۰.۳۰ اون قسمتی که در مورد سایت های مزایده گفته اصلا به اینکه چجوری کلاه برداری میشه
توضیح خاصی نداده. ولی کلا اون روش مزایده همه چیش درست بود به جز اینکه از ربات استفاده نادرست
میشد اون رباتها بیشتر برای بازارگرمی ابتدایی سایت باید استفاده می شد، ولی از اون برای شرکت در
مزایده های واقعی استفاده میشد.

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - i-like-ddd - 01-17-2012 01:51 AM

(01-17-2012 12:37 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  واقعیت من ایمانی به موفقیت چنین سایتهائی ندارم.
ممنون میشم دلیلتون رو بگید که چرا ایمان ندارید.Shy
اگه واقعا نتیجه ای نداره خودم رو درگیرش نکنم.
من یه روش ساده برای این کار آماده کردم یه مثالش رو براتون میزارم .
[تصویر: rf1sfnopwhac99780q7d.png]
[تصویر: s5pi2okajkmm9z4mstq.png]

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - arash67 - 01-17-2012 02:50 AM

به نظر من مشکل این روش در تعیین سقف قیمت است
این روشی که پیاده کردید دارای ریسک بوده نیاز به مهارت داشته که قطعا با یک بار خرید بدست نمی آید.بنابراین افراد را در وارد شدن به سیستم دچار تردید می شوندو احتمال عدم استقبال در آن وجود دارد.

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - i-like-ddd - 01-17-2012 03:01 PM

منظورتون از سقف قیمت چیه ؟ چون فقط تعداد بلیط ها فیکس هست .!
در مورد ریسک هم که به نظرم از بقیه روش های مزایده ریسکش خیلی کمتره.
چون شرکت کننده میدونه چنتا پیشنهاد باید بده چنتا طرف مقابلش میتونه پیشنهاد بده.
هم اینکه اگه شرکت کنه چند تومان ضرر میکنه و اینکه با چه قیمتی کالا رو برنده
میشه .
البته این رو هم باید بگم که اگه قرار باشه کسایی که تو مزایده برنده نشدن تعداد بلیط
هایی که خریدند بهشون پس داده بشه شانس برنده شدنشون دفعه بعد نسبت به کسی
که برنده شده بیشتره.

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - arash67 - 01-17-2012 06:52 PM

فکر کنم منظورم بد گفتم
این قانون رو که هر نفر 91 پیشنهاد بتونه بده یک سری مشکلات رو بوجود میاره فرض کنید دو یا سه نفر که با هم هماهنگ هستن در این مزایده شرکت کنند مسلما این افراد 273 انتخاب خواهند داشت و مسلما شانس برنده شدنشان بیشتر بقیه است و با کمی فکر میتونند همه رو تحت تاثیر خودشون قرار بدن.
اگر برای هر پیشنهاد پولی دریافت نگردد و فقط یک ورودی از شرکت کنندگان بگیرید و تعداد پیشنهاد برای هر نفر را آزاد بگذارید تا حدودی مشکل رفع خواهد شد. اما در اینجا هم باید یک تضمین از افراد داشته باشید که در صورت برنده شدن کالا را حتما بخرند( برای جلوگیری از افراد خرابکار)

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - i-like-ddd - 01-17-2012 08:56 PM

(01-16-2012 04:54 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  نظر شخصی من این است که در ابتدا این سایت ها باید به طریقی شفاف روش خود را توضیح داده و به نوعی اعتماد مخاطبان را جلب کنند.

(01-17-2012 06:52 PM)arash67 نوشته شده توسط:  فکر کنم منظورم بد گفتم
این قانون رو که هر نفر 91 پیشنهاد بتونه بده یک سری مشکلات رو بوجود میاره فرض کنید دو یا سه نفر که با هم هماهنگ هستن در این مزایده شرکت کنند مسلما این افراد 273 انتخاب خواهند داشت و مسلما شانس برنده شدنشان بیشتر بقیه است و با کمی فکر میتونند همه رو تحت تاثیر خودشون قرار بدن.
اگر برای هر پیشنهاد پولی دریافت نگردد و فقط یک ورودی از شرکت کنندگان بگیرید و تعداد پیشنهاد برای هر نفر را آزاد بگذارید تا حدودی مشکل رفع خواهد شد. اما در اینجا هم باید یک تضمین از افراد داشته باشید که در صورت برنده شدن کالا را حتما بخرند( برای جلوگیری از افراد خرابکار)

91 رو توضیحش رو من ننوشتم : اون مقدارش از هزینه ورودی به دست میاد
یعنی اون 27.500 تومانی که برای ورودی گرفته میشه تقسیم بر 300 تومان میشه
و تعداد بلیط برای هر نفر بدست میاد.
در مورد تبانی کردن که دیگه هر کی هرجا میتونه اینکار رو انجام بده و نمیشه کاریش کرد.
اگر پیشنهاد ها رایگان باشه اون وقت تعداد بلیط ها باید همینطور یه عددی داخواه داده بشه.
و در مورد شرایط پرداخت اگر رایگان هم بشه چون شخص هزینه ای بابت ورودی پرداخت کرده فک
نکنم نخواد اون رو بخره اگر هم نخره ضرر کرده و اون کالا در صورت تمایل به نفر قبل داده میشه.

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - i-like-ddd - 01-18-2012 05:58 PM

دوستان با تمام توضیحاتی که داده شد لطفا بگید که اینکارو تایید می کنید یا نه
چون میخوام نتیجه گیری کنم .
با تشکر.

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - کامیار کاظمی - 01-18-2012 06:12 PM

با تغییر موارد گفته شده و تائید و اعتماد مشتری، چرا که نه!

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - mjdehghani - 01-18-2012 11:02 PM

نه. کلاً تو دنیای مجازی (تو ایران) کاری نباید کرد.