راز چیست؟مهم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: خاطرات قانون راز - معجزات کسب ثروت (/forumdisplay.php?fid=23) +--- موضوع: راز چیست؟مهم (/showthread.php?tid=1583) صفحه ها: 1 2 |
RE: راز چیست؟مهم - Divar - 09-11-2013 11:36 AM اینجور که استاد جهان آگهی پیش میره بالاخره این راز لو میده ![]() به امید روزی که همه عزیزان این راز کشف کنن RE: راز چیست؟مهم - jahanagahi - 09-11-2013 11:43 AM راز موفقیت همین راز شگفت خدا است. با ایمان کامل راز شگفت خدا را قبول کنید تا به موفقیت نهائی برسید. RE: راز چیست؟مهم - مرتضی الهی - 09-11-2013 12:39 PM راز یعنی ایمان به خدای مهربان! یعنی توکل کردن به خالق یکتا! یعنی اعتمادکردن به خدایکه از راه شگفتش تورا شگفت زده خواهدکرد! فقط باید اعتماد کرد و صبرکرد .... RE: راز چیست؟مهم - minoo - 09-11-2013 01:39 PM از نظر من ،راز همون درست زندگی کردنه ،نه صرفا زندگی کردن.همه زندگی میکنن اما چه خوبه که بتونیم درست زندگی کنیم.راز همون هدف داشتنه و تلاش برای رسیدن بهش.راز من هستم و تو و تلاشمون.. زنده بودن حركتي افقي ست از گهواره تا گور ... اما زندگي كردن ميتواند حركتي عمودي باشد از فرش تا عرش ! راز زندگی کردنه... |