سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایده پخش نان در سوپر مارکت و فروشگاه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57)
+---- موضوع: ایده پخش نان در سوپر مارکت و فروشگاه (/showthread.php?tid=15824)

صفحه ها: 1 2

RE: ایده پخش نان در سوپر مارکت و فروشگاه - simorghsoft - 10-27-2016 05:52 PM

البته نان شهر های دیگه هم اگر بین نان ها بفروشید سود نهایی رو افزایش میده مثلا نان های خشکه یزد در تهران

RE: ایده پخش نان در سوپر مارکت و فروشگاه - taleb - 10-29-2016 09:23 AM

(10-26-2016 04:06 PM)hastia67 نوشته شده توسط:  سلام اقای طالب خیلی خیلی ممنون میشم اگه ایدتون رو بگین. دوستان تهرانی میشه قیمت نان لواش رو بگید تو شهرما نون لواش 170تومن هس میخام بدونم تهران چند هس؟
خاهش میکنم هرکی نظر یا ایده ای داره بگه شدیدا به همفکری نیاز دارم
سلام خسته نباشد ، ببخشید دیر شد ، در مورد نان و فروش نان خواستم خدمتتون عرض کنم که شما به غیر از خرید نان و فروشش به راحتی تو خونه هم میتونید تولید داشته باشید و با سود بیشتری به فروش برسونید وحتی قابلیت فروش تو شهرستان هم داره ،در صورتی که مایل به تولید مستقیم بودین، فقط کافیه یه تنور گازی که قیمتش خیلی هم ارزونه رو خریداری کنید و نان رو خودتون بپزید و به بازار عرضه کنید.

RE: ایده پخش نان در سوپر مارکت و فروشگاه - hastia67 - 10-29-2016 01:26 PM

ممنون دوست عزیز. حقیقتا من دیروز رفتم تهران برای پرس و جوی اینکار ولی مسیر خیلی زباد ه و چون همسرم کارش شیفت هس نمیتونیم هرروز این مسیرو بریم. درمورد این کار به ذهنم رسیده که نون رو ببرم روستاهای اطراف که نونوایی ندارن. چون روستایی ها نون شهری و ماشینی دوستدارن و همچنین سنگک و بربری که دسترسی ندارن میخام اینکارم امتحان کنم.

RE: ایده پخش نان در سوپر مارکت و فروشگاه - habib tousi - 10-30-2016 12:18 AM

هر بسته رو ما 1000 تومن میخرییم ک حاوی 4 عدد لواش هستش.نون بربری هم فروشش خوبه اما شهر ما ممنوع هستش و فقط نان های بسته بندی شده مجوز فوش در سوپرمارکت ها رو دارند