درخواست ایده راه اندازی سایت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: درخواست ایده راه اندازی سایت (/showthread.php?tid=15241) صفحه ها: 1 2 |
RE: درخواست ایده راه اندازی سایت - emertat - 08-21-2016 01:53 PM سایتی که حالت شریک یاب داشته باشه.مطمئن باش می گیره. RE: درخواست ایده راه اندازی سایت - Koosar110 - 05-15-2020 12:13 PM (05-14-2016 10:22 AM)Mohammad Sh نوشته شده توسط: من میخوام یک سایت راه اندازی کنم تا هم به کاری که بهش علاقه دارم رسیده باشم و انجام بدم هم بتونم در کنار کارم درامد دیگری هم داشته باشم تو گوگل جستجو بزن آراد برندینگ کلی ایده سایت ،تو کانال تلگرامیش گذاشته با آموزش تجارت و صادرات رایگان RE: درخواست ایده راه اندازی سایت - saeidabbasi - 10-08-2022 08:45 PM (05-14-2016 10:22 AM)Mohammad Sh نوشته شده توسط: من میخوام یک سایت راه اندازی کنم تا هم به کاری که بهش علاقه دارم رسیده باشم و انجام بدم هم بتونم در کنار کارم درامد دیگری هم داشته باشمسلام دوست عزیز، بنظر من بعد از کرونا چون خیلیا سایت زدن و خیلی از کسب و کارها علاوه بر لوکال بودن رو به سایت اوردن یجورایی رقابت و زدن سایت با درامد خوب خیلی سختتره و نیازمنده خلاقیت های زیاده چیزی که بقیه ارائه ندن. به عنوان مثال: خرید اقساطی وسایل یا طرحی که جدیدا یکی دوتا جا دیدم مثل الان بخر بعدا پرداخت کن bnpl سازمانی و هم برای مشتری و غیره. چیزی که بقیه ندارن و شما رو متمایز کنه. |