شروع کار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: شروع کار (/showthread.php?tid=15129) صفحه ها: 1 2 |
RE: شروع کار - h-blade - 04-22-2016 10:01 PM (04-22-2016 09:30 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط:(04-22-2016 08:36 PM)h-blade نوشته شده توسط: ممنونم از جواب خوب و هوشمندانه ای که دادید و منت سر بنده گذاشتین حدودا مطمئنم چون در مورد ترشی و شوریجات این رقیب حدودا 10 ساله کارش اینه و کلی وارد شده و تجربه کسب کرده ازون طرف سرمایه زیاد داره و ماشین آلات پیشرفته و پخش قدرتمند ماست و سس همه هر کدومشون علاوه بر داخل به چند کشور صادرات دارن و کارخونش فکر کنم حداقل 5 میلیارد ماشین آلات داره والبته روابط قدرتمند حکومت مشکل دیگه ام که هست من تو این موارد تجربه ندارم با این تفاسیر و با توجه به سرمایه من مطمئنا نمیشه رقابت کرد من نظرم بیشتر روی تولید مواد خوراکی از قبیل کیک و کلوچه و دسر و شکلات و غیره هست تا بتونم تو مقدار کم بفروشم و اگه استقبال شد کار گسترش بدم منتها مشکل اصلی مجوزهای مربوطه و کم بودن البته بعضی مواقع به سرم میزنه بدون مجوز تولید کنم اما از آخر کار میترسم RE: شروع کار - soheyl_ir89 - 04-23-2016 08:33 AM دوست گرامی بهداشت و مجوزها و سخت گیری ها برای من و شما و خانواده های ماست. می دونیم شما قصد تولید غیربهداشتی و ناسالم ندارید، اما به بهداشت نگاه پلیسی نداشته باشید، بلکه مشاورینی هستند که اگر نبودند، من و شما و خانواده هامون از نظر سلامتی در این وضعیت نبودیم. پس محترم هستند و به چشم مشاور بهشون نگاه کنید و خودتون ازشون راهنمایی بخواید. آیین نامه ها و مقرراتی که دارند نمی دونم چه قدر هزینه داره براتون، اما رعایت کنید. اگر در انتخابی که می کنید، مشکل مالی دارید یا پیش بینی که مشکل مالی پیش بیاد، حتما یک نفر شریک خوب همراه خودتون کنید. شریک خوبه. محصولاتی که تمایل دارید تولید کنید را فهرست کنید در یک جدول؛ و جلوی هر کدام، هزینه تمام شده، قیمت فروش به عرضه کننده و قیمت خرده فروشی و ... رو بنویسید. تعدادی که پیش بینی می کنید می فروشید در یک بازه زمانی مشخص؛ مثلا ماهانه. سایر هزینه ها(آب و برق و گاز و تلفن و ایاب و ذهاب و نوشت افزار و ...) را هم در نظر بگیرید. جدول واقع بینانه تهیه کنید. و قیمت و مشخصات رقبا رو هم بنویسید. سپس انتخاب کنید. بهترین گزینه رو انتخاب کنید. لازم هست سرمایه ی اولیه مورد نیاز که برای تجهیزات مورد نیاز تولید آن محصول هست رو بنویسید. مجوزهای لازم رو تهیه کنید و سپس بازاریابی و تولید و فروش. برای هر قدم هر همین جا مرتبا مشورت کنید. ما در کنار شما هستیم. RE: شروع کار - business_nuts - 04-23-2016 02:54 PM سلام فرداشب برنامه پایش از شبکه 1 ساعت 23 رو نگاه کنید. موضوع برنامه هم بهداشت کسب و کار خوراکی و صنایع غذایی با حضور دکتر دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو هست . موفق باشین |