راهنمایی برای یک زمین آبی 2 هکتاری در جاده مرند به منطقه آزاد جلفا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: راهنمایی برای یک زمین آبی 2 هکتاری در جاده مرند به منطقه آزاد جلفا (/showthread.php?tid=15086) صفحه ها: 1 2 |
RE: راهنمایی برای یک زمین آبی 2 هکتاری در جاده مرند به منطقه آزاد جلفا - mohammad_n_97 - 04-25-2016 10:10 PM سلام دوباره خدمت عزیزان. دوستان لطفا منت بر سر من نهاده و نظرات ارزشمندتون رو بفرمایید .... با تشکر فراوان .... RE: راهنمایی برای یک زمین آبی 2 هکتاری در جاده مرند به منطقه آزاد جلفا - kourosh_ma - 06-23-2016 05:00 PM به نظر من بهترین گزینه دیوارکشی و حفرچاه فوریه چون خیلی جاها دیوارکشی ممنوع شده و اگر کسی اقدام به حفرچاه کنه و شما در محدوده اون باشی بهت جواز نمیدن نمیدونم این روستایی که میگید جزو روستاهای پر راننده منطقه هست یا نه اگر باشه پیشنهاد من تعمیرگاه و سرویسهای کامیونهای کشنده است |