سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
مشاوره در مورد راه اندازی مغازه اجیل و خشکبار - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179)
+--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182)
+--- موضوع: مشاوره در مورد راه اندازی مغازه اجیل و خشکبار (/showthread.php?tid=14878)

صفحه ها: 1 2

RE: مشاوره در مورد راه اندازی مغازه اجیل و خشکبار - arash.alirezaei - 08-23-2017 06:10 PM

(02-20-2016 05:03 PM)bmw27 نوشته شده توسط:  HeartHeartHeart
با سلام خدمت دوستان گلم
بنده قصد دارم مغازه اجیل و خشکبار راه اندازی کنم میخواستم بدونم که این شغل چقدر سرمایه واسه شروع لازمه و ایا بازار اینکار فصلی هست یا نه و سوال بعدی این که از کجا باید تهیه کنم بنده مغازه ندارم یعنی باید کرایه کنم و در استان خوزستان و شهرستان بهبهان ساکن هستم که از یک طرف به اهواز و از طرف دیگر به شیراز و اصفهان همسایه هست البته نکته اصلی اینکه جنس خوب و با قیمت مناسب رو از کجا تهیه کنم با تحقیقاتی که خودم انجام دادم استان خراسان شهرستان فاروج پایتخت اجیل ایران هست حالا این در حد یه سرچ تو نت بود از دوستان درخواست راهنمایی دارم
با تشکر ممنون
سلام
در مورد فصلی بودن آجیل فصلی است ولی خشک بار را هر زمان می توان فروخت
اگر بتوانید از کشاورز خرید کنید سود خوبی برای شما دارد و محل نگاه داری باید خشک و خنک باشد کار خوبی است ولی اگر بتوانی محصول را از کشاورز بخری و بسته بندی کنید
و بعد بفروشید خیلی بهتر است و سود خوبی دارد.
دانلود رایگان..

RE: مشاوره در مورد راه اندازی مغازه اجیل و خشکبار - arash.alirezaei - 09-26-2017 11:57 AM

(02-20-2016 05:03 PM)bmw27 نوشته شده توسط:  HeartHeartHeart
با سلام خدمت دوستان گلم
بنده قصد دارم مغازه اجیل و خشکبار راه اندازی کنم میخواستم بدونم که این شغل چقدر سرمایه واسه شروع لازمه و ایا بازار اینکار فصلی هست یا نه و سوال بعدی این که از کجا باید تهیه کنم بنده مغازه ندارم یعنی باید کرایه کنم و در استان خوزستان و شهرستان بهبهان ساکن هستم که از یک طرف به اهواز و از طرف دیگر به شیراز و اصفهان همسایه هست البته نکته اصلی اینکه جنس خوب و با قیمت مناسب رو از کجا تهیه کنم با تحقیقاتی که خودم انجام دادم استان خراسان شهرستان فاروج پایتخت اجیل ایران هست حالا این در حد یه سرچ تو نت بود از دوستان درخواست راهنمایی دارم
با تشکر ممنون
سلام
در مورد فصلی بودن این کار بله فصلی است ولی خوبی که دارد انواع خشک بار فصل های متفاوتی دارند و می توانی در تمام طول سال خشک بار متنوعی بفروشی.
در مورد تهیه کردن خشک بار یا باید از امده فروش تهیه کنی و یا از کشاورز و اگر از کشاورز
باشد بهتر است.
در مورد سرمایه بستگی بزرگی و کوچکی بین 20الی 200میلیون سرمایه لازم دارد.
..10_004