سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راه حل قطعی برا کاری مطمئن با سرمایه 10 تومن با شرایط من - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179)
+--- انجمن: مشاوران ویژه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=188)
+--- موضوع: راه حل قطعی برا کاری مطمئن با سرمایه 10 تومن با شرایط من (/showthread.php?tid=14755)

صفحه ها: 1 2

RE: راه حل قطعی برا کاری مطمئن با سرمایه 10 تومن با شرایط من - business_nuts - 01-31-2016 06:41 PM

(01-31-2016 04:55 PM)alirezakhaki نوشته شده توسط:  اتفاقا چقد کامپیوتر بیکار داریم ...
صنایع یکی از بهترین رشته های کاری هس در حال حاظر ...
خب چ کنم اخر ...

دوست عزیز من نیومدم تو تاپیکت باهم کل کل کنیم Huh پس شما خیلی از شرکت های صنایع رو نرفتین که داره خاک میخوره !
همین صنایع هم چند روز دیگه اشباع خواهد شد.
حاظر یا حاضر!Huh
موفق باشید

RE: راه حل قطعی برا کاری مطمئن با سرمایه 10 تومن با شرایط من - alirezakhaki - 01-31-2016 06:58 PM

کل کل چیه اینطوری باشه کلا رشته ریاضی همه اشباهن !!!
من دنباله راهکار واسه این سرمایم هستم

RE: راه حل قطعی برا کاری مطمئن با سرمایه 10 تومن با شرایط من - business_nuts - 01-31-2016 07:09 PM

تو این دوره زمونه کار دولتی فقط در زمینه بهداشت اشتغالزایی داره!
به این سایت مراجعه کنید!
http://www.*****.com

RE: راه حل قطعی برا کاری مطمئن با سرمایه 10 تومن با شرایط من - business_nuts - 01-31-2016 07:32 PM

(01-31-2016 07:09 PM)business_nuts نوشته شده توسط:  تو این دوره زمونه کار دولتی فقط در زمینه بهداشت اشتغالزایی داره!
به این سایت مراجعه کنید!
http://www.*****.com

سایت دکتر جهانگیری

RE: راه حل قطعی برا کاری مطمئن با سرمایه 10 تومن با شرایط من - sehpesar - 01-31-2016 10:19 PM

سلام چرا ذهن خودت رو روی ده تومن میبندی؟
اینجوری فکرت فقط رو یه جا متمرکز میشه و سایر فرصتهایی که در اطرافت هست رو دیگه نمیبینی.باید راهی پیدا کنی که حتی بدون سرمایه بتونی به پول برسی .یا علی

RE: راه حل قطعی برا کاری مطمئن با سرمایه 10 تومن با شرایط من - alirezakhaki - 02-07-2016 12:21 AM

دوستان کسی نمیخاد منو راهنمایی کنه با این 10 تومن چ میشه کرد ؟

RE: راه حل قطعی برا کاری مطمئن با سرمایه 10 تومن با شرایط من - امیررضا ابراهیمی - 12-25-2016 07:26 PM

به نظر من مقداری از این پولی که داری صرف یادگیری و رفتن به دوره به صورت حرفه ای کن و بیا توی همون حرفه کار کن ...مثلا میگی توی موبایل علاقه دارم برو تعمیر تخصصی موبایل یاد بگیر و بیا مدرکشو بگیر دستت برو چند ماه توی یه مغازه کار کن تا دستت پر بشه و بعد واسه خودت کار کن ... و یه ایده دیگه که خودم میخوام توی شهرمون راه اندازیش کنم و توی شهر های بزرگ هم الان هست این کار ...تعمیرات کامپیوتر توی محل مشتری هست ...هیچ سرمایه ای به جز تبلیغات هم نمیخواد ...حالا یه دفتر توی یه جای پرت و ارزون هم گرفتی بد نیست که اطمینان کنن بهت .دوره تعمیرات کامپیوتر برو ...بیا از توی نت مشکلات عمده ی کامپیوتر رو پیدا کن به صورت ارشیو در بیار و با امید به خدا شروع کن ...لنگ نمیمونی

RE: راه حل قطعی برا کاری مطمئن با سرمایه 10 تومن با شرایط من - abozar - 12-01-2017 08:27 PM

سلام دوستان من یه ورشکستم با بدهی دو میلیارد تومانی و هیچ راهی نمیتونم پیدا کنم و دوستانه بهتون میگم هیچ وقت دنبال ارزوهای که قد قوارش نیستید نرید