شرکت مهندسی پزشکی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: شرکت مهندسی پزشکی (/showthread.php?tid=14458) صفحه ها: 1 2 |
RE: شرکت مهندسی پزشکی - farzad2007 - 07-14-2016 04:25 PM (11-15-2015 04:24 PM)banoo11 نوشته شده توسط: سلام خدمت دوستان و اساتید محترم انجمن سلام دوست عزیز ما تولید کننده پکهای جراحی اتاق عمل و لباس بیمار و وارد کننده تجهیزات بیمارستانی هستیم .با توجه به اطلاعاتی که دارم کار درستی نیست که اول کار شرکت ثبت کنی و بعد دنبال بازارش بری کار درست اینه که اول بازار رو بررسی کنی و نیازهای بازار رو درک کنی بعد بهشون جنس بفروشی و بعد شرکت بزنی . در زمینه ی بازار تجهیزات پزشکی اگه تمایل داشته باشی من میتونم راهنماییت کنم . تجهیزات پزشکی خیلی زمینه ی فعالیتش گسترده ی فقط به شرطی که با کمی تخصص قدم برداری . RE: شرکت مهندسی پزشکی - farzad2007 - 07-14-2016 04:35 PM (04-24-2016 04:08 PM)OMID30 نوشته شده توسط: در شرکت های پزشکی و موضوعات وابسته به این شغل اگه بخوام کار کنم از کجا باید شروع کنم ؟ شما میتونین در یک شرکت به عنوان بازار یاب فعالیت کنین و کمکم کار خودتونو گسترش بدین و مستقل بشین اگه تمایل داشته باشین من میتونم شمارم رو بدم تا تماس بگیرین راهنماییتون کنم |