سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
دستگاه های تولید اسکاج رو از کجا با قیمت خوب گیر بیارم ؟؟؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: دستگاه های تولید اسکاج رو از کجا با قیمت خوب گیر بیارم ؟؟؟ (/showthread.php?tid=13436)

صفحه ها: 1 2

RE: دستگاه های تولید اسکاج رو از کجا با قیمت خوب گیر بیارم ؟؟؟ - مهدی گل محمدی - 06-01-2015 02:26 PM

دوست خوبم شما خودتون میگید که سرمایه تون کمه و نمیخواید که ضرر بشه براتون از طرفی هم که میگید اگر ضرر کنید مهم نیست با دوماه کار کردن جبران میشه.من نمی دونم چی بگم
این نکاتی که من گفتم تجربیاتی بود که تو اطرافیان دیدم و از نزدیک حس کردم و الان دارم در اختیار شما و سایر دوستان میزارم.
تولید کار راحتیه چیز خاصی نداره.مهم فروشه.که 100 نفر مث شما که میخواید اسکاج تولید کنید هستند که تولید کردند و الان تو فروش محصولشون گیر کردن.
تصمیم گیری نهایی با خودتونه.

حالا چاپ سیلک:
چاپ سیلک اونچنان هزینه ای نداره یعنی نیاز به دستگاهم نداره شما با دوتا مهتابی و یه صفحه شیشه ای میتونی یه دستگاه چاپ سیلک طراحی کنی.
در کل کارش کثیف کاری زیاد داره و فضای نسبتا بزرگ (تقریبا 50 متر برای پهن کردن کارها برای خشک شدن) میخواد.ولی سوددهیش خوبه و شفارش هم زیاد هست براش.
فقط یه چند وقت شاگردی نیاز داره.که باید حتما رد کنید تا یاد بگیرید.چون روی کار های مشتری نمیشه آزمون خطا کرد.
این کار نسبت به کارهای که خودتون گفتید خیلی بهتره

RE: دستگاه های تولید اسکاج رو از کجا با قیمت خوب گیر بیارم ؟؟؟ - mazhor_66 - 06-01-2015 04:39 PM

ممنونم بابت وقت که گذاشتید... چاپ سیلک هنوز هم جواب میده ؟ اخه مثلا الان نایلکسای اماده چاپ شده واسه بوتیکا هست که راحت با نرخ خیلی پایین میخرن...البته من نمیدونم بیشترین مشتری برای این کار چه صنفیه...شما اگه تجربه ای دارید ممنون میشم باز منو شرمنده کنید...
در ضمن به نظرتون اکه مثلا چند کیلو نایلون ساده بگیرم و روش تمرین کنم میتونم راه بیفتم ؟؟؟؟

RE: دستگاه های تولید اسکاج رو از کجا با قیمت خوب گیر بیارم ؟؟؟ - karbar94 - 06-02-2015 07:06 PM

سلام
میشه بفرمایید سود دهی این کار چطوریه؟؟
سپاس

RE: دستگاه های تولید اسکاج رو از کجا با قیمت خوب گیر بیارم ؟؟؟ - 525amin - 03-17-2016 03:05 PM

سلام آقای مهدی گگل مهمدی
اگه با عمده فروشا قرار داد بسته باشیم در فروش اسکاچ میتونیم کار رو شروع کنیم