درامد از راه بیلبورد های تبلیغاتی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: درامد از راه بیلبورد های تبلیغاتی (/showthread.php?tid=13311) صفحه ها: 1 2 |
RE: درامد از راه بیلبورد های تبلیغاتی - mehdi_z1363 - 05-14-2015 02:18 PM اخه تو این محدوده که من میخام بیلبورد بزنم، هنوز کسی بیلبورد نداره.کنار جاده تهران بندره.نزدیکای سیرجان.ترس من ازاینه که ریسک کنم ولی جواب نده همین.وگرنه سی تومن سرمایه زیادی نیست... RE: درامد از راه بیلبورد های تبلیغاتی - sadeghy - 06-20-2015 10:42 AM ببینید آقا طوریکه براتون توضیح دادن لازم نیست پولتو دور بریزی برو بازاریاب یک شرکت تبلیغات بشو و بعدش یه عکسی tvqd با کمک فوتوشاب از مثلا بیلبوردت بگیر بعد شروع کن به سفارش گرفتن اگر قرارداد رو گرفتی خیلی راحت میتونی روی هزینه تغیر کاربری و سایر مصارف حقوقی اش فکر کنی بعدا اگر مثلا بازاری رو تونستی شناسایی کنی یا بسازی میتونی این تخصص را با اجاره کردن زمین های شبیه زمینت همه گیر کنی و بشی یه ملیاردر مهم مقدار پولت نیست مهم موجودیت مشتریه که برات پولی بابت کرایه بده پول همیشه توجیب مشتریه و جیب مشتری هم درست از مغزت یه راه حل میخواد هیچ وقت وقت و پولتو به خطر نینداز *****@yahoo.com RE: درامد از راه بیلبورد های تبلیغاتی - pegahmajedi - 11-03-2015 02:52 PM (05-07-2015 10:05 PM)mehdi_z1363 نوشته شده توسط: سلام ببین کلا در دنیا پرسود ترین کار همین تبلیغاته .البته تبلیغات آنلاین 90 درصد سود خالص داره اما تبلیغاتی مثل شما یکم هم هزینه داره. ببین بیلبورد اگه برقی و ال ای دی باشه حدود چهارصد ملیونه اما همین بیلبورد های معمولی که همراه پروژکتور هستن ارزونن. شما باید از شهرداری منطقه ای که هستین مجوز بگیرین که یکم اذیت میکنن.من فامیلم از همون بیلبوردای ال ای دی خرید تو مشهد بعد از دو سال اجازه دادن نصبش کنه. با کلی رشوه و پارتی. اما اگه بتونین بیلبوردتونو ببرین بالا چند تا بنر روش بزنین با شمارتون راحت مشتریش میاد |