شروع و راه اندازی یک کسب و کار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: مشاوران ویژه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=188) +--- موضوع: شروع و راه اندازی یک کسب و کار (/showthread.php?tid=13208) صفحه ها: 1 2 |
RE: شروع و راه اندازی یک کسب و کار - shahbani - 04-20-2015 12:45 PM یک پیشنهاد برادرانه به شما میکنم سعی کن قبل از ادواج تصمیم نهایی خود را برای کسب و کار بگیری و وارد یک شغل و حرفه ای بشی چون نداشتن شغل و یا شغلی که به اجبار و نیاز وارد آن شده باشی برای شما مشکل ساز خواهد بود . اگر طراحی وب را به صورت حرفه ای دنبال کنید و بروز باشید درآمد خوبی خواهید داشت . مثالی ساده برای شما میزنم تا چند سال پیش مشتریان (منظور صاحبان سایت ) چندان به قالب رسپانسیو توجه نمیکردند ولی یکی دو سال اخیر به توجه رشد تکنولوژی و نیاز مخاطبانشان دارند به این سمت حرکت می کنند و یا طراحی سایت بر اساس فریم ورک خب برای همین شما باید تو این حوزه همیشه به روز باشید و به قولی یک گام همیشه جلوتر از آنها . اعتقاد من بر این است حوزه تجارت الکترونیک در ایران خیلی جای کار و پیشرفت دارد. چناجه واقعا تصمیم گرفتید وارد این کار بشید میتونید روی کمک من حساب کنید . موفق باشید . RE: شروع و راه اندازی یک کسب و کار - speeedd - 04-20-2015 06:05 PM (04-20-2015 12:45 PM)shahbani نوشته شده توسط: یک پیشنهاد برادرانه به شما میکنم سعی کن قبل از ادواج تصمیم نهایی خود را برای کسب و کار بگیری و وارد یک شغل و حرفه ای بشی چون نداشتن شغل و یا شغلی که به اجبار و نیاز وارد آن شده باشی برای شما مشکل ساز خواهد بود . سلام بله حتما از طریق پیام خصوصی باهاتون در ارتباط هستم حتما RE: شروع و راه اندازی یک کسب و کار - omidarbab - 06-10-2015 01:07 PM سلام قبلا با چند نفر تو اینجا صحبت کردم و قرار شد کار تولیدی راه بندازم اما طرحم به بن بست رسید توجیه اقتصادی نداشت!!!! الان سرمایه تا 1.5 میلیارد تومن جور کردم و زمین و سوله هم اماده است ولی طرح ندارم دوستان خواهشا کمک کنید چه چیزی تولید کنم که حتما بگیر باشه؟؟؟؟ مثلا تو شاخه مواد غذایی؟ RE: شروع و راه اندازی یک کسب و کار - nasermirzaei - 07-08-2015 03:30 PM سلام من 50 میلیون پول دارم الکی تو بانک خوابیده موندم باهاش چیکار کنم اگر کسی میدونه که با این پول میشه ایا کسب و کاری واسه خودم راه بندازم یا نه ممنون میشم؟ |