یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن (/showthread.php?tid=1295) صفحه ها: 1 2 |
RE: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - بيلا بالا - 05-13-2013 11:44 PM سلام دوستان خريدار 5 تن نيترات كلسيم پودري هستم RE: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - امير وارسته - 05-14-2013 03:19 PM اسيد سولفوريك طرح بسيار خوبي منم داشتم شريكي اينكارو شرو ميكردم شريكم عقب كشيد، منم اكثر سرمايم و خونه خريدم طرحهاي بسيار خوبي براي اينكار دارم يعني بعد از شروع اينكار با هزينه هاي خيلي كم مي شه سود بيشتري در اورد، بيشتر راههاي اين طرحم رفتم كسي سوالي داشت هستم. RE: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - amirsoltani - 06-29-2013 07:16 PM چند طرح ساده تر و کم هزینه تر معرفی کنید لطفا RE: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - ham_missyou - 02-21-2014 04:14 PM با سلام طرح خیلی جالبو ارزنده ای بود منم موافقم با دوستمون سرمایه دارای کلانی هستند که دربه در دنبال طرح میگردن واقعا چنین طرحی لازمه اش تحقیقات عمیقیه که جای تشکر از گردآورندش داره. میشناسم سرمایه داری که تو کار ساخت مجتمع های تجاریه از قبل ساخت یه مجتمع تجاری سودی بالغ بر 340تومن نصیبش میشه در بازه 2تا5سال حالا بنظر شما چنین اشخاصی که فقط یکی از پروژه هاشون در چنین مقیاسی هست بدشون میاد چنین طرح خوبی بدستشون برسه که چه بسا در مقیاس بین المللی هم ممکنه وارد بشه؟ تو همین صنایع معدن که سر بزنید چندین نماینده از مولتی میلیاردرهای زبل هستن که دنبال طرح جوونای صادقی چون شما دویتان هستند. پس خوتونو دست کم نگیرید.ممکنه شما هم به با چنین افرادی برخورد کنین اما زمانی میتونین از ملاقتتون بهرمند شین که حرفی واسه گفتن داشته باشین نه اینکه دست خالی باشین. جسارت بنده رو ببخشیدغرضی جز بیان ارزش نظرات شما دوستان نیست. موفق باشین. |