سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بهترین کارگزاران بازار معاملات ارزی جهانی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: بهترین کارگزاران بازار معاملات ارزی جهانی (/showthread.php?tid=12905)

صفحه ها: 1 2 3

RE: بهترین کارگزاران بازار معاملات ارزی جهانی - arash1367 - 03-01-2015 04:50 PM

چند تا از سوالات من از دوستان حرفه ای :
1= اول از همه میخواستم بدونم چطور حساب ریل مطمئنی در ایران باز کنم که واریز و برداشت راحتی داشته باشه ؟

2= من کمی آموزش های مقدماتی دیدم در مورد تکنیکال
برای تکمیل آموزش و شروع قوی تر از چه منبع یا منابعی استفاده کنم ؟

RE: بهترین کارگزاران بازار معاملات ارزی جهانی - a162 - 03-02-2015 12:21 AM

1- شرمنده شما اصلا پست قبلی بنده رو خوندین؟
قرار شد حداقل 3 ماه اکانت دمو با حداقل 36 معامله و اصول مدیریت سرمایه و البته پرفرمنس سودده داشته باشید بعد شروع به کار کنید
همچین حسابی دارید؟یعنی اول تمرین کرده اید بعد میخاین وارد مسابقه بشید یا اصلا تمرین نکرده میخاید مسابقه بدید به امید میلیاردر شدن سریع و معجزه
2-اگر در پی تحلیل برحسب قیمت هستید باید یک روش مشخص پیدا کنید و اونو بک تست کنید و سپس در اکانت دمو فوروارد تست بگیرید
منابع اموزشی اگر به صورت علمی بخاین باید مباحث دانشگاهی مانند امار - data mining - NN-fuzzy-G.As رو بخونین
البته ناگفته نماند باید مدیریت سرمایه رو هم بدونید که باید کتابهایی که در این زمینه هست زیاده.
روشهای کوچه بازاری در مورد بازار معاملات ارزی جهانی جواب نمیدهد
مانند ابر ایکیچیمو یا Woodie cci یا روش ویلیامز و فراکتالها و سه واحدبرگشتی و ...
اینها فقط روشهای زرد بازار معاملات ارزی جهانیه برای ساده طلبان که متاسفانه قادر به پیش بینی اینده نیستند.
البته پیش بینی بازار فیوچر و استاک و صدالبته سهام ایران صد برابر ساده تر از بازار قارکسه

RE: بهترین کارگزاران بازار معاملات ارزی جهانی - cold_fear - 03-02-2015 11:58 AM

من اگه جای شما بودم بیخیال این بازار میشدم
قبل از اینکه پشیمون بشید و عمر و سرمایتون رو از دست بدید از این کار دست بکشید

RE: بهترین کارگزاران بازار معاملات ارزی جهانی - arash1367 - 03-02-2015 08:14 PM

(03-02-2015 11:58 AM)cold_fear نوشته شده توسط:  من اگه جای شما بودم بیخیال این بازار میشدم
قبل از اینکه پشیمون بشید و عمر و سرمایتون رو از دست بدید از این کار دست بکشید

ممنونم از پیشنهادتون
فعلا دست کشیدن از این بازار توی برنامم نیست

RE: بهترین کارگزاران بازار معاملات ارزی جهانی - arash1367 - 03-02-2015 08:25 PM

(03-02-2015 12:21 AM)a162 نوشته شده توسط:  1- شرمنده شما اصلا پست قبلی بنده رو خوندین؟
قرار شد حداقل 3 ماه اکانت دمو با حداقل 36 معامله و اصول مدیریت سرمایه و البته پرفرمنس سودده داشته باشید بعد شروع به کار کنید
همچین حسابی دارید؟یعنی اول تمرین کرده اید بعد میخاین وارد مسابقه بشید یا اصلا تمرین نکرده میخاید مسابقه بدید به امید میلیاردر شدن سریع و معجزه
2-اگر در پی تحلیل برحسب قیمت هستید باید یک روش مشخص پیدا کنید و اونو بک تست کنید و سپس در اکانت دمو فوروارد تست بگیرید
منابع اموزشی اگر به صورت علمی بخاین باید مباحث دانشگاهی مانند امار - data mining - NN-fuzzy-G.As رو بخونین
البته ناگفته نماند باید مدیریت سرمایه رو هم بدونید که باید کتابهایی که در این زمینه هست زیاده.
روشهای کوچه بازاری در مورد بازار معاملات ارزی جهانی جواب نمیدهد
مانند ابر ایکیچیمو یا Woodie cci یا روش ویلیامز و فراکتالها و سه واحدبرگشتی و ...
اینها فقط روشهای زرد بازار معاملات ارزی جهانیه برای ساده طلبان که متاسفانه قادر به پیش بینی اینده نیستند.
البته پیش بینی بازار فیوچر و استاک و صدالبته سهام ایران صد برابر ساده تر از بازار قارکسه

اختیار دارید
دقیقا دنبال تحلیل بر حسب قیمتم .
تمرین که در حالت دمو داشتم ولی همونطور که قبلا عرض کردم در حال یادگیری بیشتر هستم .
منابعی که خودتون استفاده کردین همین منابع بوده ؟

RE: بهترین کارگزاران بازار معاملات ارزی جهانی - arash1367 - 03-02-2015 08:29 PM

دقیق تر بخوام بگم الان مشکل اصلی من اطلاعات زیادی هست که در این رابطه در اینترنت موجود هست و صد البته که دسته بندی نشده اند و من که تازه در ابتدای راهم حسابی سردرگم شدم .
و از هر اطلاعاتی یه بخشی خوندم و تا جایی که تونستم به کار میبرم .

حالا دوستان :
اگر روش درست و مسیر مشخصی دارید که میتونه من رو از سر در گمی در این بازار نجات بده و چراغ راه باشد .
خواهشمندم در اختیار بنده بگذارید .

RE: بهترین کارگزاران بازار معاملات ارزی جهانی - a162 - 03-02-2015 09:29 PM

ببنید این یک مسئله ریاضی ست
شما قیمت هر روز را در نمودار مشخص می کنید و سپس باید بگوید قیمت در مثلا روز بعد کجا خواهد بود
پس اینجا با عدد سرکار دارید
لذا ربطی به اقتصاد خرد و کلان نداره
اما حالا از کجا میشه فهمید این قیمت روز بعد کجاست؟
یک روش ساده اینه مثلا شما میانگین قیمت 12 روز قبل رو حساب کنید و بگید اگر قیمت امروز بالاتر از میانگین هست در نتیجه قیمت متمایل به بالا هست و موقعیت خرید هست.
این یک روش
حالا ایا این روش در بلند مدت سودده هست؟ روش خطای دیدی که در فروم ها و سایتهای بازار معاملات ارزی جهانیی هست اینه که مثلا قسمتی از بازار را به شما نشان میدهند و میگویند دیدی سودده هست؟!
اما این درست نیست باید یک بک تست بلند مدت داشت تا مشخص شد این روش درست است.
حالا باز یه عده به صورت ناخواسته در یک اشتباه اماری گیر می افتند:
میانگینی را پیدا می کنند (مثلا میانگین 34 روز قبل)که به جای یک بازه یک هفته ای ، در یکسال گذشته سودده هست پس می گویند راه حل را یافته اند چون هر چقدر در نرم افزار متاتریدر عقب می روید گویا روش آنها درست است....
اما شما برای درستی این روش باید فوروارد تست بگیرید
یعنی روش را از الان تا یک مدتی روی بازار واقعی و در حساب دمو تست کنید.
حالا برای شکل دادن به این روشها عده ای از rsi یا macd یا BB یا cci یا حتی خط روند یا مقاومت استفاده می کنند و روشی می گویند که ترکیبی از این هاست ولی باور کنید در تست ها مشخص می شود هیچ فرقی با ان میانگین نداشت....
روشی را فرض کنید که چند سال پیش یک نفر فاش کرده که مثلا با فلان اندیکاتورها و مقاومت و الیوت بازار را پیش بینی می کند اما پس از یکسال فوروارد تست توسط عموم مشخص شده این روش ضررده است گرچه آن فرد بسیار باهوش و با علم زیاد بود و همه هم سودده بودن روش او را با چارت گذشته دیده اند و حتی در یک بازه ای هم در فوروارد تست سوده بوده اما این در امار به اینکاری که وی کرده overoptimiztion می گویند
نمونه ها فراوان این روشها که در زمان شروع و نشان دادن سوددهی همه شروع به تحسین کرده اند و فریاد زده اند که یافتتتتتتتم.... و عده ای هم این نوع روشها را فروخته اند... و عده ای هم این ابزار ها را در کتاب نوشته اند و فروخته اند...
نمونه این روشها در فرومهای بازار معاملات ارزی جهانی مثل بازار معاملات ارزی جهانی فکتوری و فوکس Tsd و سایتهای وطنی مثل سرمایه و قیمتها زیاده
اما واقعا چرا هیچ کدام از این روشها قادر به پیش بینی بازار نیست
چرا خط روند درصد فیبوناچی یا میانگین ها یا اندیکاتورها قادر به پیش بینی بازار نیست؟
طولانی شد در پست بعد می نویسم

RE: بهترین کارگزاران بازار معاملات ارزی جهانی - arash1367 - 03-03-2015 04:31 PM

درسته چند نمونه در سایت اف ایکس فکتوری دیده ام که روشهایشان را برای فروش گزاشته اند .

منظور شما از میانگین ، همان پیووت های روزانه است درسته ؟

یعنی من که الان بسیار به {{ اندیکاتورها و روند ها و حمایت و مقاومت و کندل استیک اینفورمیشن }} دل بسته ام و رویشان حساب میکنم در اشتباه هستم ؟

فعالان بازار هم اکنون از چه روشی استفاده میکنند ؟

مطمئن هستم روشهای سودآوری دارند که دودستی به بازار چسبیده اند .

RE: بهترین کارگزاران بازار معاملات ارزی جهانی - a162 - 03-05-2015 11:50 AM

روشهایی که شما ذکر کردید اصلا سودده نیستند
یک سوال ساده دارم و در موردش حداقل 5 دقیقه(زمان بگیرید) فکر کنید
اگر این روشها سودده بود الان خیلی ها خدای این روشها هستند(شاید شما کمتر بشناسید ولی خیلی خیلی ها خدای این روشها هستند در همین تهران و کرج و ...) چرا اینها از بازار سود نمی تونن بگیرن
چرا هر کس میاد بورس یا بازار معاملات ارزی جهانی بعد مدتی ضرر می کنه و میزاره میره؟
چرا حتی نوابغ در آمریکا استرالیا انگلیس و جاهای دیگه که فوق العاده باهوش و سخت کوش هستند - قادر به سودگیری مداوم از بازار معاملات ارزی جهانی نیستند
حتی یک گروهی رو فدرال رزور آمریکا استخدام کرده بود و اونها حدود 340 میلیون دلار سود کردند که البته در بازار انرژی و فیوجر و ارز
ولی ناگهان ضرر کردند و محبور به ترک بازار شدند...
البته هستند کسانی در دور و بر ما که پز می دهند و سیگنال می فروشند و کتاب می نویسند و عده ای که دوست دارند خودشان رو سودده نشان دهند
ولی همه پوشالی...
فکر کنیم چرا "گروه زیادی" یعنی 95 درصد افراد مطلع و باسواد در بازار معاملات ارزی جهانی ضرر می دهند؟ اگر این روشها درست است اونها هم استفاده می کنند و شما هم استفاده می خواهی بکنی
پس چرا اونها ضرر می کنند؟

RE: بهترین کارگزاران بازار معاملات ارزی جهانی - arash1367 - 03-06-2015 08:18 PM

ممنونم

از گفته های شما اینطور دستگیرم شد که تا یک راه و روش درست برای سود اوری بلند مدت در بازار پیدا نکردم باید
توی همون دمو بمونم .