سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ما هم شروع کردیم پخش مواد غذایی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: ما هم شروع کردیم پخش مواد غذایی (/showthread.php?tid=12735)

صفحه ها: 1 2

RE: ما هم شروع کردیم پخش مواد غذایی - hamid3333 - 02-22-2015 03:46 PM

(02-03-2015 12:29 PM)yunespc نوشته شده توسط:  خواهش میکنم
مچکرم از دوستان
شما چند راه پیش رو دارید
اول اینکه یک شرکت تعاونی ثبت کنید یعنی چند نفر که میتونه اعضای یک خانواده باشه یا دوستان با سرمایه و اورده های مالی مختلف جمع بشن یک شرکت تعاونی مواد غذایی ثبت کنن و کار تولید و پخش رو انجام بدن که دولت به شرکت های تعاونی خیلی تسهیلات میده و وام های خوبی میده
روش دوم اینه که یه شرکت با مسئولیت محدود ثبت و در اساسنامه ان زمینه فعالیت شرکت را پخش محصولات غذایی قرار بدید
برای ثبت شرکت شما میتونید به اداره ثبت شرکت ها مراجعه و کارهای لازم را انجام بدید و مدارک و روش های ان در اینترنت موجود است سرچ کنید
ولی ما برای سهولت کار به یکی از شرکت های ثبت شرکت که توی اینترنت و اگهی همشهری پر است کارمون رو انجام داد
از لحاظ هزینه مبلغ کمی میشود مهم به نتیجه رساندن کار است
موفق تر باشید
با سلام ما رفتیم دنبال ثبت شرکت تعاونی برای مواد غذایی
گفتن دقیقا چه کاری؟گفتیم پخش --گفتن ما واسه پخش مواد غذایی شرکت تعاونی ثت نمیکنیم-!!!!!
یعنی چی؟!!
همه جا اینجوریه؟یا بستگی به قوانین داخلی اداره ی تعاون اون شهر داره؟!
کسی اطلاعی داره؟!

RE: ما هم شروع کردیم پخش مواد غذایی - مهرشاد میردائمی - 02-22-2015 08:35 PM

سلام ، تبریک میگم ،،،، فقط یک تجربه تلخ دارم از زمانی که شرکت پخش داشتمو کلی پولمون رو خوردن مشتری ها ،،،، و اون اینه که اصلا به هیچ مشتری چکی یا سفته ای اعتماد نکنید ،تمام تلاشتان رو بکنید فقط با سود کم نقد کار کنین ، انشاالله موفق باشیم ،،،، دزدان در لباس چک و سفته در کمینند ،،، اعتماد نکنید که چک هیچ اعتباری نداره توی این کار ،،، پیروز باشی عزیزم

RE: ما هم شروع کردیم پخش مواد غذایی - yunespc - 02-27-2015 05:51 PM

(02-17-2015 11:03 PM)مختار ایزدگشسب نوشته شده توسط:  10_004[quote='yunespc' pid='147427' dateline='1424170589']
ما فقط انبار اجاره ای
درصد سود از 12 درصد است تا 30 درصد بسته به محصول فرق میکند
در ضمن تهران هستم
[/quotehhg

سلام من هم دنبال همین کار هستم پخش مواد غذای چه شرکتی رو گرفتید وچقدر بابت گرفتن هزینه می خواهند من هم انبار ودفتر پخش وشرکتم رو آماده کردم متشکرم از پاسخ شما [/size]

ببخشید شرکت رو نمیتونم میگم ولی فراوونه اول تحقیق بعد اخذ نمایندگی
هزینه که اولش شاید سفته بگیرن ولی مهم اینه که دو یا سه خرید اول رو باید حتما نقدی خرید کنید اگه خواستین با شمارم تماس بگیرید

RE: ما هم شروع کردیم پخش مواد غذایی - yunespc - 02-27-2015 05:55 PM

(02-22-2015 03:46 PM)hamid3333 نوشته شده توسط:  
(02-03-2015 12:29 PM)yunespc نوشته شده توسط:  خواهش میکنم
مچکرم از دوستان
شما چند راه پیش رو دارید
اول اینکه یک شرکت تعاونی ثبت کنید یعنی چند نفر که میتونه اعضای یک خانواده باشه یا دوستان با سرمایه و اورده های مالی مختلف جمع بشن یک شرکت تعاونی مواد غذایی ثبت کنن و کار تولید و پخش رو انجام بدن که دولت به شرکت های تعاونی خیلی تسهیلات میده و وام های خوبی میده
روش دوم اینه که یه شرکت با مسئولیت محدود ثبت و در اساسنامه ان زمینه فعالیت شرکت را پخش محصولات غذایی قرار بدید
برای ثبت شرکت شما میتونید به اداره ثبت شرکت ها مراجعه و کارهای لازم را انجام بدید و مدارک و روش های ان در اینترنت موجود است سرچ کنید
ولی ما برای سهولت کار به یکی از شرکت های ثبت شرکت که توی اینترنت و اگهی همشهری پر است کارمون رو انجام داد
از لحاظ هزینه مبلغ کمی میشود مهم به نتیجه رساندن کار است
موفق تر باشید
با سلام ما رفتیم دنبال ثبت شرکت تعاونی برای مواد غذایی
گفتن دقیقا چه کاری؟گفتیم پخش --گفتن ما واسه پخش مواد غذایی شرکت تعاونی ثت نمیکنیم-!!!!!
یعنی چی؟!!
همه جا اینجوریه؟یا بستگی به قوانین داخلی اداره ی تعاون اون شهر داره؟!
کسی اطلاعی داره؟!

سلام
ببینید برای پخش گفتم باید شرکت با مسئولیت محدود یا سهامی خاص ثبت کنید ولی اگر میخواهید تولید کنید محصولات غذایی رو و یا اگر میخواهید تولید و پخش محصولات غذایی راه بیندازید باید تعاونی ثبت کنید
اگر جنسی برای تولید دارید که شرکت تعاونی ثبت کنید و اگر فقط میخواهید پخش کنید برید شرکت با مسئولیت محدود یا سهامی خاص ثبت کنید
موفق باشید

RE: ما هم شروع کردیم پخش مواد غذایی - seyedtaher - 11-15-2015 02:29 AM

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیتهای روز افزون برای شما
لطفا نوع مواد غذایی مورد پخش را بیان فرمایید ضمنا بنده یک مغازه فلافل فروشی در شهرری دارم از شما و سایر دوستان خواستوار راهنمایی جهت پخش فلافل منجمد پخته یا نیمه پز را دارم.

لطفا راهنمایی کنید جهت پخش فلافل بصورت رسمی به چه مجوزهایی نیاز است؟
و آیا می توان با یک شرکت پخش مواد غذایی برای این منظور قرارداد بست؟

پیشاپیش از راهنمایی همه بزرگواران کمال تشکر و سپاس را دارم.

RE: ما هم شروع کردیم پخش مواد غذایی - yunespc - 11-27-2015 06:19 PM

شما باید مجوزهای لازمه برای تولید و بسته بندی از وزارت بهداشت و صنعت و معدن را دریافت کنید