سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
گام به گام ایجاد یک بانک اطلاعاتی آنلاین - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار آنلاین در ایران (/forumdisplay.php?fid=104)
+---- موضوع: گام به گام ایجاد یک بانک اطلاعاتی آنلاین (/showthread.php?tid=12663)

صفحه ها: 1 2

RE: گام به گام ایجاد یک بانک اطلاعاتی آنلاین - parastoo260 - 09-28-2015 01:57 PM

(02-15-2015 09:40 AM)saeed_9_12 نوشته شده توسط:  برای این که شما یک webmaster واقعی بشید و بتونید سایتتون رو اونطوری که باید و شاید پیش ببرید دو راه کار دارید:
1- خودتون شروع به فعالیت کنید
2- از یک تیم برنامه نویسی و توسعه وب استفاده کنید
3- از CMS های دارای لایسنس رایگان و یا غیر رایگان استفاده کنید.

برای مورد یک باید به یک زبان برنامه نویسی ترجیحا مثل php یا asp.net آشنا باشید (حالا بگذریم از این که آشنایی با مواردی مثل jQuery و دستورات SQL یا MySql هم الزامیه!!) تا بتونید develop وب سایت رو انجام بدید.... این قضیه خودش نیازمند تلاش، ممارست و علاقه بسیار به برنامه نویسیه وگرنه سایتی که توسعه پیدا نکنه و باگهاش رفع نشه محکوم به شکسته. ضمنا آشنایی مباحثی مثل سئو که یکی از ملزومات هر وبسایتی که بخواد در رنکینگ بالای گوگل قرار بگیره محسوب میشه کمی کار رو پیچیده میکنه!!!!
مورد دوم با توجه به تیم و شرکتی که باهاش قرارداد می بندید برنامه تولید شده میتونه از چندصد هزار تا چندین میلیون تومن براتون آب بخوره (این بستگی به سابقه کار، تخصص، نوع پروژه و انصاف تیم داره).
مورد سوم هم کاملا مشخصه ولی به یاد داشته باشید گاهی برای ماژول های اضافه چندین برابر هزینه لایسنس اولیه باید پول پرداخت کنید.

ضمنا برای ورود به دنیای سایبر باید کم کم تخصص بالایی بدست بیارید و یا تیم متخصصی پشتتون باشه و گرنه اصلا وارد این حیطه نشید چراکه هم زمانتون رو میسوزونید هم سرمایه ای که دارید....

ممنون از پاسخ جامعتون. پس از مدتها دوباره به سایت سر زدم. اون ایده رو کلا رها کردم و مشغول فعالیت دیگری در حوزه تولید محتوای آموزشی و فروش اون از طریق ایمیل مارکتینگ شدم. البته در ابتدای راه هستم ولی خیلی عالیه. همون شغلیه که همیشه دنبالش بودم.