من در کشور قرقیزستان هستم چه کار میتونم بکنم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: من در کشور قرقیزستان هستم چه کار میتونم بکنم (/showthread.php?tid=12379) |
RE: من در کشور قرقیزستان هستم چه کار میتونم بکنم - irandac - 12-02-2014 12:06 AM سلام بازار خرما و خرمای زاهدی را در قرقیزستان و روسیه بررسی کنید چون مصرف بالایی دارند RE: من در کشور قرقیزستان هستم چه کار میتونم بکنم - cooch - 05-04-2015 11:16 AM سلام از توریست های ایرانی پذیرایی کنید (هزینه سفر زمینی تا اونجا و قیمت هتل چهار ستاره چنده؟) RE: من در کشور قرقیزستان هستم چه کار میتونم بکنم - sorin - 05-04-2015 04:32 PM سلام شما موقعیت خوبی میتونید داشته باشید مثلا بازاریابی شرکت های ایرانی رو بردارید؟ RE: من در کشور قرقیزستان هستم چه کار میتونم بکنم - milad19028 - 06-22-2015 12:16 AM بازار لباس چطوریه اونجا، مثلا قیمت ها چطور هستن؟ RE: من در کشور قرقیزستان هستم چه کار میتونم بکنم - amin02 - 08-27-2015 02:27 PM سلام ی تجارت اونجا شروع کن خیلی جنسای ایرانی هست که اونجا نیست , مثلا پسته ,خرما شیرینیهای ایرانی یا هرچی دیگه یکم پرسو جو کنی میتونی یکار خوب راه بندازی سلام ی تجارت اونجا شروع کن خیلی جنسای ایرانی هست که اونجا نیست , مثلا پسته ,خرما شیرینیهای ایرانی یا هرچی دیگه یکم پرسو جو کنی میتونی یکار خوب راه بندازی RE: من در کشور قرقیزستان هستم چه کار میتونم بکنم - jaguar1366 - 08-27-2016 11:12 AM با سلام خدمت شما من تو کار تولید و فروش میوه خشک شده هستم اگر بخواهی میتونیم همکاری کنیم.ببین اونجا بازارش چطوره؟ RE: من در کشور قرقیزستان هستم چه کار میتونم بکنم - alirahimi_it - 09-18-2016 01:23 PM سلام من بازرگان هستم .ببینید وارداتی قزقیزستان از ایران شامل این هام میشه:پشم وشیشه وکفش و پوشاک چلدر از مواد نسجی و عمده واردات ایران از قرقیزستان هم شامل فلزات قراضه ضایعات باطری و...هست . اگر بتونید برای اقلام داخل ایران بازایابی کنید یا اگه لیست قیمت از این اقلام ینی اهن قراضه اینا برا من در بیارید شاید بتونم براتون مشتری پیدا کنم علی رحیمی RE: من در کشور قرقیزستان هستم چه کار میتونم بکنم - hamedmoez - 09-18-2016 04:32 PM درود *** بنده پیشنهاد میکنم در کنار نگهداری و توسعه شغل فعلیتون ، مطالعاتی در مورد کسب درامد از طریق سرویس های گوگل نظیر "اد سنس" و "اد ورد" داشته باشید . با توجه به این که شما خارج از ایران (کشور تحریم شده توسط گوگل و ...) هستید ، میتونید موقعیت بسیار خوبی در این موضوع داشته باشید و پیشرفت کنید. تو همین انجمن مطالب خوبی درباره سرویس های کسب درامد گوگل وجود داره. یک جستجویی بزنید ، پیدا می کنید. باز هم سوالی بود در خدمتم. پاینده باشید RE: من در کشور قرقیزستان هستم چه کار میتونم بکنم - somareza - 10-03-2016 12:10 PM (11-15-2014 10:17 PM)aki1984 نوشته شده توسط: با سلام و خسته نباشید این اولین پستی هست که من میدم من در کشور قرقیزستان هستم و کار من تعمیرات کامپیوتر و خدمات کامپیوتری هست سرمایه خاصی ندارم ولی از شغلم زیاد راضی نیستم چون فقط هزینه زندگی میده .من یک برنامه اندرود دادم واسم درست کردن ولی چون نه سورس دادن نه چیزی نتونستم به جایی برسونمش این برنامه پیدا می کرد نزدیکترین رستوران یا چیزهایی دیگرو حالا بگزریم به نظر شما چه کاری میشه کرد اگر کسی بخواد باهاش همکاری می کنم من حدود ۸ سال اینجام و به زبان روسی مسلط هستم خوب اگر نظری چیزی ایده ای دارید بگید. RE: من در کشور قرقیزستان هستم چه کار میتونم بکنم - somareza - 10-03-2016 12:37 PM سلام من رادمان هستم از خراسان شمالی و علاقمند به تجارت علی الخصوص فرامرزی لطفا بمن بگید قرقیزستان چه چیزهایی بیشتر لازم داره و چه چیزی خوب فروش میره مثلا ایا میوه و سبزیجات، فرش و... و ایا میتونی خریدار خوب پیدا کنی لطفا در صورت تمایل بمن ایمیل بزن: somareza@chmail.ir |