مغازه لوازم دکوری؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: مغازه لوازم دکوری؟ (/showthread.php?tid=12366) صفحه ها: 1 2 |
RE: مغازه لوازم دکوری؟ - little prince - 04-11-2015 01:38 PM سلام میشه منو راهنمایی کنید که برای باز کردن مغازه ای که لوازم دکوری و کادویی و تزئینی میفروشه باید مجوز کسب داشته یا نه؟ و اینجور مغازه عضو چه صنفی هستند؟؟ RE: مغازه لوازم دکوری؟ - ritaa - 07-04-2015 01:57 PM سلام دوستان من رو راهنمایی میکنین؟ من میخوام از مارک مادام کوکو انگلیش هوم و هر مارک دیگه که تنوع کالا تو لوازم دکوری و اشپزخونه مثل ادویه ست های شیک اشپزخونه و دکوری اینجور چیزا از ترکیه می خوام بخرم و فروش اینترنتی بزارم و اگه کارم گرفت مغازه بگیرم میشه در این مورد راهنماییم کنین و بگین کار چه جوره سود داره و به چه شکله از ترکیه میاد قاچاقی؟ رسمی چه شکلی؟؟؟؟؟ RE: مغازه لوازم دکوری؟ - ritaa - 07-04-2015 01:57 PM سلام دوستان من رو راهنمایی میکنین؟ من میخوام از مارک مادام کوکو انگلیش هوم و هر مارک دیگه که تنوع کالا تو لوازم دکوری و اشپزخونه مثل ادویه ست های شیک اشپزخونه و دکوری اینجور چیزا از ترکیه می خوام بخرم و فروش اینترنتی بزارم و اگه کارم گرفت مغازه بگیرم میشه در این مورد راهنماییم کنین و بگین کار چه جوره سود داره و به چه شکله از ترکیه میاد قاچاقی؟ رسمی چه شکلی؟؟؟؟؟ RE: مغازه لوازم دکوری؟ - ritaa - 07-21-2015 09:45 AM میشه راهنماییم کنین میشه راهنماییم کنین |