فروش ایده فروشگاه اینترنتی کاملا جدید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: فروش ایده فروشگاه اینترنتی کاملا جدید (/showthread.php?tid=12347) صفحه ها: 1 2 |
RE: فروش ایده فروشگاه اینترنتی کاملا جدید - jafari afshar - 04-02-2016 05:36 PM با سلام خدمت دوستان عزیز .اگه واقعا ایده ی شما جذاب و پول ساز باشه هم همکاری میکنم و هم ایده ی شما رو بررسی میکنم و اگر ارزشمند باشه و قابل اجرا حتما خریداری میکنم.سپاسگذارم و ارزوی موفقیت و ثروت براتون دارم RE: فروش ایده فروشگاه اینترنتی کاملا جدید - pejman36048 - 11-23-2016 12:12 PM (04-02-2016 05:36 PM)jafari afshar نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان عزیز .اگه واقعا ایده ی شما جذاب و پول ساز باشه هم همکاری میکنم و هم ایده ی شما رو بررسی میکنم و اگر ارزشمند باشه و قابل اجرا حتما خریداری میکنم.سپاسگذارم و ارزوی موفقیت و ثروت براتون دارم سلام من ایده دارم ولی متاسفانه اطمینان به افراد دیگه الان خیلی سخته .من به جه طریقی می تونم به شما اعتماد کنم؟ |