راهنمایی برای درآمدزایی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی برای درآمدزایی (/showthread.php?tid=12343) صفحه ها: 1 2 |
RE: راهنمایی برای درآمدزایی - مهدی 1 - 11-12-2014 11:39 PM (11-12-2014 02:37 PM)sara azad نوشته شده توسط: دوستان اصفهانی نظری ندارند؟ماست قاتوق فریدن رو مصرف کردن؟ من نمی دونم ماست قانون چیه ولی از رستوران و لبنیاتی های محلی ماست و موسیر محلی زیاد خریدم و خیلی خوشمزه تر و غلیظ تر از ماست موسیر های صنعتی است. ماست موسیر پگاه زنجان هم یک مدت اصفهان میامد که معرکه بود ولی دیگه تو بازار کمه و جاش را دامداران و الاس و .. گرفته که اون کیفیت را نداره. من نمی دونم شما چی دارید ، موسیر تازه و خشک که توی تموم عطاری ها هست ، انواع سبزی کوهی و ... هم عطاری ها دارند ، حالا شما اگر منظورتون ترکیب خاصی هست که طعم را بهتر می کنه دیگه بحثش جداست و چاشنی حساب می شه ![]() RE: راهنمایی برای درآمدزایی - arezu - 12-02-2014 05:27 PM سلام دوست خوبم من اصفهان هستم ماست قاتوق تا حالا نخوردم آیا کار رو شروع کردید؟؟؟ RE: راهنمایی برای درآمدزایی - sara azad - 12-07-2014 01:12 PM (12-02-2014 05:27 PM)arezu نوشته شده توسط: سلام دوست خوبم من اصفهان هستم ماست قاتوق تا حالا نخوردم آیا کار رو شروع کردید؟؟؟ سلام اگه به دارون رفته باشید اونجا یه ماست بومی هست به نام قاتوق البته چاشنی من فرق داره همون فوت کوزه گری رو داره ![]() |