سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایده پرداز+سرمایه گذار+عوامل اجرایی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: ایده پرداز+سرمایه گذار+عوامل اجرایی (/showthread.php?tid=12035)

صفحه ها: 1 2 3

RE: ایده پرداز+سرمایه گذار+عوامل اجرایی - جواد فاضلان - 07-25-2015 04:22 PM

جناب آقای ایده مگر در همین جا فردی سرمایه گذار برای صادرات بلوک نمی خواست مطرح کرد فرد مورد نظر را پیدا کرد چرا شما این قدر بدبینانه به مسءله نگاه می کنید شاید این مسله امکان پذیر باشد

RE: ایده پرداز+سرمایه گذار+عوامل اجرایی - meshmel - 07-25-2015 04:22 PM

من خودم دنبال یک سرمایه گذار هستم که 50 میلیون پول بذاره و باهاش قرارداد رسمی میبندیم .. خودمون هم مقداری سرمایه داریم و برند یک فست فود که قراره فست فود رو راه بندازیم هم سرآشپز ایتالیایی داریم هم حسابدار هم صندوقدار فقط منتظر یک شریک هستیم و بابت 50 میلیون هم سود خوبی میدیم...

RE: ایده پرداز+سرمایه گذار+عوامل اجرایی - جواد فاضلان - 07-25-2015 04:25 PM

محل کارتان کجاست ؟ خودتان چند نفر هستید ؟

RE: ایده پرداز+سرمایه گذار+عوامل اجرایی - meshmel - 07-25-2015 04:27 PM

ما دو نفر هستیم فعلا .. جایی هم که دیدیم برای کارمون نرسیده به میدان هفت حوضه

RE: ایده پرداز+سرمایه گذار+عوامل اجرایی - meshmel - 07-25-2015 04:29 PM

نفر قبلی هم که الان میخواد برندشو با ما شریک بشه قبلا همینجا بوده خیلییی براش داره داره یک جایه بزرگ تری رو میگیره و چون آشناست میگه همه جوره باهاتون راه میام و کمکتون میکنم ماهم الان فقط دنبال شریکی هستیم که این 50 میلیون جور بشه...

RE: ایده پرداز+سرمایه گذار+عوامل اجرایی - اقاي ايـــده - 07-25-2015 08:54 PM

(07-25-2015 04:22 PM)جواد فاضلان نوشته شده توسط:  جناب آقای ایده مگر در همین جا فردی سرمایه گذار برای صادرات بلوک نمی خواست مطرح کرد فرد مورد نظر را پیدا کرد چرا شما این قدر بدبینانه به مسءله نگاه می کنید شاید این مسله امکان پذیر باشد

دوست خوبم
متن منو دقيق بخوانيد
گفتم افرادي كه چندين ايده دارند و فقط ميشينن و منتظر امدن افراد سرمايه دار طرف انها هستند
نه همه.
الان يك جشنواره برگذار ميشود بيش از 1000 تا ايده ارائه ميشود از بين اينها تنها 3 تا برگزيده بهشون سرمايه گذار تعلق ميگريد اون 997 تاي ديگر منظور من هستند كه به فكر باشند

ضمن اينكه سرمايه گذار توي سايت ها نيستند بلكه در دنياي واقعي با مراجعه هاي مختلف ميتوان انها را بهتر پيدا كرد.

در خيلي از موارد صحت و درستي افراد را نميتوان در نت مشخص كرد(البته براي همه افراد اينگونه نيست)

موفق باشيد

RE: ایده پرداز+سرمایه گذار+عوامل اجرایی - odise - 07-26-2015 01:22 AM

حق با آقای ایده اس!
اونا منتظر من و شما نیستن مگر این که خودمون رو بهشون تحیمل کنیم!
اونم صورت نمی گیره مگر با قدرت نمایی

RE: ایده پرداز+سرمایه گذار+عوامل اجرایی - pardisafsordeh - 08-14-2015 06:28 PM

سلام منم با این طرح موافقم.
منم خیلی ایده دارم.مخصوصا در بحث لوازم خواب و...

RE: ایده پرداز+سرمایه گذار+عوامل اجرایی - r1min - 10-03-2015 06:04 PM

درود بر دوستان عزیز
من برای راه اندازیه فروشگاه اینترنتی با ایده های نو نیاز به شریک برنامه نویس یا طراح سایت دارم. خوشحال میشم با دوستان همکاری کنم

RE: ایده پرداز+سرمایه گذار+عوامل اجرایی - mmk4224 - 10-04-2015 02:12 PM

(09-02-2014 07:35 PM)saeed ahmadii نوشته شده توسط:  سلام دوستان
بسیاری از افراد ایده جدیدی دارند که به دلیل مشکل سرمایه هرگز اجرایی نمیشود.همچنین در مقابل افرادی هم هستند که سرمایه لازم را دارند اما به دنبال ایده هستند.

در صورتی که یک گروه بزرگ شامل ایده پرداز+سرمایه گذار و نیروی اجرایی تشکیل شود با بررسی ایده ها میتوان در نهایت به اجرایی کردن ایده پرداخت.

از همه کسانی که علاقمند به این کار هستند دعوت میکنم در این مورد بحث کنیم
با سلام به همه دوستان
من در شهر اصفهان زندگی میکنم و آماده سرمایه گذاری روی ایده هایی که نیاز به سرمایه تا 20 میلیون تومان میباشند هستم فقط شرط آن اینست که طرح دارای توجیه اقتصادی باشه و در منطقه یادشده باشه.اگه کسی ایده ایداره تماس بگیره 09359833527