راه اندازی کارگاه تولید کفش - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: راه اندازی کارگاه تولید کفش (/showthread.php?tid=12030) صفحه ها: 1 2 |
RE: راه اندازی کارگاه تولید کفش - مصطفی رحمتی - 05-22-2015 12:17 AM سلام فقط نیازمند سرمایه ای خوب برای کفشی که میتونه کل دنیا رو بگیره!!! بسیار بسیار ساده(فکر نکن کفشه میتونه برات برقصه!!) ولی ابتکاری و جوان پسند و بسیار ارزان(برای همین میگم میتونه پرفروش ترین بشه) حتی ذره ای هم شک نداشته باش!!! RE: راه اندازی کارگاه تولید کفش - E V I L - 07-30-2016 08:32 AM اگه سوالی دارید در زمینه نحوه تولید کفش و دستگاه تولید کفش به لینک مراجعه کنید مشاوره بدند براتون RE: راه اندازی کارگاه تولید کفش - siracoos - 08-04-2016 10:38 AM 1-به هیچ کس اعتماد نکن , این که طرف میگه همه چیش با من یقین داشته باش وقتی کم بیاری جا میزنه و خدافظ , شک نکن 2-کاسبای باغ سپه سالار (خرده فروشا) از هر10 تا چک کم کم 6 تاش برگشت میخوره 3-اگر نیت این کار رو داری سعی کن خودت تبهر پیدا کنی , چون هزار تا دلیل داره که فقط یکیش اینه که هیچ کس نتونه برات گربه رقصونی کنه 4-تولید کننده های باغ خیلی خیلی قدرن و قورتت میدن سرمایه و وقتت هدر میره من به خاطر شغلم (دکوراتورم) با خیلی از کاسبا و تولید کننده های باغ کار کردم , از من میشنوی اگرم خواستی بری تو این وادی , دور باغ سپهسالارو یه خط قرمز گنده بکش RE: راه اندازی کارگاه تولید کفش - siracoos - 08-04-2016 10:59 AM (09-02-2014 10:52 PM)morning star نوشته شده توسط:(09-02-2014 11:22 AM)زرین خیز نوشته شده توسط: با سلام در حالت عادی هم به جواز نیاز دارین هم تعزیرات میاد بالاسرتون (کثافتن) هم مالیات بستگی به جاتون اما اگر واقعا نیتشو داشتین باید یه خونه مسکونی بگیرید و اصلا تابلو نزنید و فقط بازاریابی زبانی و اینترنتی انجام بدین RE: راه اندازی کارگاه تولید کفش - طهماسب - 09-01-2016 11:11 AM سلام اول اگه تخصص کافی ندارید این کار رو شروع نکنید دوم واسه زیره کفش لازم نیست خودتون کار کنید و فقط کافیه یه گروه پستاکار پیدا کنید و با اونا کار کنید(اونا کار رو تحویل میگرن و در ازای مبلغی که بستگی به کفشش داره این کار رو براتون انجام میدن ، سوم با افرادی که شناخت ندارین وارد کار نشین به خصوص اگه میخواین سرمایه تون رو دستش بدین، چهارم مد روز کار کنین تا بتونین بارقبای چینی وترک رقابت کنین ،مد کپی نکنین و به چند مد و رنگ خاص تکیه نکنید پنجم نوآور باشید (مثل کفش های زنانه ارزان قیمت که مثل طوفان بازار رو اشغال کرد و سود کلانی به صاحب کارخونه ها رسوند) ششم از اجناس باکیفیت و بسته بندی خوبی استفاده کنید هفتم سعی کنید بهترین کیفیت رو با کمترین قیمت عرضه کنید هشتم از بازاریاب استفاده کنید نهم امید خود را از دست ندهید سلام من میخوام یه کارگاه تولید کفش راه اندازی کنم اما نمی دونم کجا باید شاگردیکنم - پیمان2r - 02-15-2017 02:22 AM (09-01-2014 11:18 PM)morning star نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان RE: راه اندازی کارگاه تولید کفش - arash.alirezaei - 08-23-2017 06:19 PM (09-01-2014 11:18 PM)morning star نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستانسلام چون شما در کار تولید کفش اطلاعات دارید بهترین کار این است که وارد کار بشوید و اولین قدم را بردارید ولی شما اگر کفش باکیفیت در ست کنید و مشتریان رازی باشند بعد میتوانی کارت را توسعه بدی و یک کارخانه تولید کفش راه بیندازی فقط طرح کفش باید زیبا باشد. دانلود رایگان .. |