دوست دارید چه چیزی را آموزش ببینید؟؟؟؟؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: آموزش بازاریابی (/forumdisplay.php?fid=51) +--- موضوع: دوست دارید چه چیزی را آموزش ببینید؟؟؟؟؟ (/showthread.php?tid=1173) |
RE: دوست دارید چه چیزی را آموزش ببینید؟؟؟؟؟ - pulaki - 11-17-2011 04:51 PM من دوست دارم يه سايت مرجعي باشه در زمينه آموزش نويسندگي بصورت كاملا حرفه اي و نويسندگان تازه كار و كم تجربه بتونند از نظرات و راهنماييهاي كاربردي اساتيد اين حوزه بصورت آنلاين استفاده كنند RE: دوست دارید چه چیزی را آموزش ببینید؟؟؟؟؟ - 3ObHaN - 11-17-2011 05:06 PM ولي هيچ چي به پايه سايت هاي مرجع نميرسه ! يعني يه سايتي بزنيم كه به همه سايت ها لينك داشته باشه ! RE: دوست دارید چه چیزی را آموزش ببینید؟؟؟؟؟ - مهدی گل محمدی - 11-17-2011 08:24 PM حالا دوستان عزیز.علاقه دارید که نحوه تهیه طرح کسب و کارو یاد بگیرید(در قالب یه دی وی دی)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: دوست دارید چه چیزی را آموزش ببینید؟؟؟؟؟ - vahid61 - 11-17-2011 08:39 PM من دوست دارم نحو بازاریابی وفروش حرفه ای کالا وخدمات رو یاد بگیرم ایده من : یه سایتی در این زمینه بزنیم و بازاریابی وفروش انواع کالا ها و خدمات رو به صورت علمی آموزش بدیم .(برای هر شغلی به صورت تخصصی وکاملاً حرفه ای) RE: دوست دارید چه چیزی را آموزش ببینید؟؟؟؟؟ - aaftaab24 - 11-19-2011 02:35 PM تو زمينه بازاريابي به نظر من آموزش نوشتن جملات تاثير گذار جالبه. RE: دوست دارید چه چیزی را آموزش ببینید؟؟؟؟؟ - jahanagahi - 11-19-2011 06:28 PM (11-17-2011 04:51 PM)pulaki نوشته شده توسط: من دوست دارم يه سايت مرجعي باشه در زمينه آموزش نويسندگي بصورت كاملا حرفه اي و نويسندگان تازه كار و كم تجربه بتونند از نظرات و راهنماييهاي كاربردي اساتيد اين حوزه بصورت آنلاين استفاده كنند در رابطه با پیشنهاد شما: می توانید از تجربه های بسیار با ارزش ادمین عزیز استفاده نمائید. RE: دوست دارید چه چیزی را آموزش ببینید؟؟؟؟؟ - mjdehghani - 11-19-2011 11:01 PM به نظر من تنها یک چیز (( جلب اعتماد مردم)) این مساله می تونه شهرت ثروت مکنت همه چیز رو برا ما به ارمغان بیاره . چطور می شه اینو یاد گرفت؟ RE: دوست دارید چه چیزی را آموزش ببینید؟؟؟؟؟ - مهدی گل محمدی - 11-19-2011 11:34 PM بالاخره یه سری راهکارا هست که بهتون کمک کنه. ولی موضوع جالبیه.روش کار می کنم. RE: دوست دارید چه چیزی را آموزش ببینید؟؟؟؟؟ - مهدی گل محمدی - 11-20-2011 12:18 AM درسته. ولی همین فهماندن صداقت به مشتریان خیلی سخته. امروز سفارشی رو بردم به مشتری دادم و پولش رو گرفتم و به منزل آمدم وقتی که پول رو شمردم دیدم 3000 تومن اضافیه.همون موقع سریع برگشتم پیش مشتریم(بارونم تند میومد،خیس شدم) و تعجب کرد به خاطر حضورم.گفت چیزی شده.گفتم نه 3000 تومن اضافی داده بودید اونو براتون آوردم.چشماش چهارتا شد.با چندتا از دوستاش نشسته بودن که برگشت رو به اونا و گفت تو این دوره زمونه اینطور آدم کم پیدا میشه.میدونی من تو جوابش چی گفتم؟(چون میدونستم میخواد این حرفو بزنه).گفتم من از بچگی یاد گرفتم که کارمو درست انجام بدم تا همیشه پولم برکت داشته باشه.باورتون نمیشه چنان روشون تاثیر گذاشت که یکی از دوستاش حدود 800 تا خودکار همون موقع سفارش داد (که پولش میشد حدودا 280 هزار تومن).درآورد نقدا بهم داد و گفت از این به بعد فقط با خودت کار می کنم.چونکه خیلی باهات حال کردم.خودمم خوشحال شدم که اینقدر مشتری بهم اعتماد پیدا کرده. این رازه صداقته RE: دوست دارید چه چیزی را آموزش ببینید؟؟؟؟؟ - jahanagahi - 11-20-2011 06:33 PM (11-20-2011 12:18 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: درسته.مهدی جان هزاران آفرین. |