چند نوع کالا پرفروش در شهرتون؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: چند نوع کالا پرفروش در شهرتون؟ (/showthread.php?tid=11651) صفحه ها: 1 2 |
RE: چند نوع کالا پرفروش در شهرتون؟ - MARYAR - 06-27-2014 01:19 AM نوشابه عالیس خیلی مزخرفهههه دلستر مارک جوجو هم بد نیست RE: چند نوع کالا پرفروش در شهرتون؟ - MARYAR - 06-27-2014 01:20 AM نوشابه عالیس خیلی مزخرفهههه دلستر مارک جوجو هم بد نیست RE: چند نوع کالا پرفروش در شهرتون؟ - habib tousi - 06-27-2014 10:17 AM (06-27-2014 01:20 AM)MARYAR نوشته شده توسط: نوشابه عالیس خیلی مزخرفههههشما بیشترین مصرف نوشابه تون چیه؟کوکا؟دیگه چ برندی؟ جوجو ب نسبت دلستر بهتره و از نظر قیمت بیشتر از دلستر هستش اما اگه مدیریت خوبی بشه فروشش خوب میشه RE: چند نوع کالا پرفروش در شهرتون؟ - habib tousi - 06-27-2014 10:23 AM (06-26-2014 06:45 PM)مهدی ر نوشته شده توسط: من سوپر مارکت دارم . در هر شهر بسته به منطقه مورد نظر سلیقه خرید متفاوت است مثلا یک نوع محصول در منطقه پایین شهر فروش بالایی داره اما در مناطق اعیان نشین بالعکس. در حالت کلی در شهر ما رب : زشک/کمالان چای : محمود/کوثر روغن : لادن/غنچه/جهان پودر رختشویی : تارا/بریج/آب ث نوشابه : زمزم / کوکا/ پپسی ماکارونی: زر/تک/روشامهدی عزیز حرف شما کاملا درسسته اما یادتون باشه بیشتر خریید های مشتری ها بخاطر عادت کردن هست و خیلی سخت میشه برند مصرفی شون رو تغیر داد و بارها شده با یک بار خرید نظرشون عوض میشه مثلا رب دلند تو استان من و شما (گلستان) جا افتاده و قیمت عجیبی هم داره و سود بسیار کم و ب نوعی معیار سنجش مغازه ها شده.در حالی ک کیفیتش ب چین چین نمی رسه.الان من چین چین رو خیلی راحت تر میفروشم یا نوشابه کانادا شاید تو خیلی شهرها فروش نداشته باشه اما من میتونم ثابت کنم ک اگه خوب کار بشه ب میزان پپسی فروش داشته باشه RE: چند نوع کالا پرفروش در شهرتون؟ - MARYAR - 06-27-2014 03:32 PM (06-27-2014 10:17 AM)habib tousi نوشته شده توسط:(06-27-2014 01:20 AM)MARYAR نوشته شده توسط: نوشابه عالیس خیلی مزخرفههههشما بیشترین مصرف نوشابه تون چیه؟کوکا؟دیگه چ برندی؟ من که یک معتاد به نوشابه ام. صبحم صبحونه نوشابه میخورم. بیشتر از همه کوکا میخورم. بعد کانادادرای و پپسی. زمزم خیلی مزخرفه طعم وایتکس میده. ارم که اوضاعش افتضاحه نوشابه انرژی زا هایپ هم خیلی عالیه البته باید به پشتش و قسمت نوشته ش دقت کنید چون یه سریشو خود بهنوش زده و یه سریش همون وارداتیاس که فوق العاده ست. قیمتشم یکیه. در ضمن برای وارداتی ها حتگا به تاریخ تهش توجه کنید. لامصب واقعا انرژی زاست. شرکت وارد کننده شم شرکت صداقت پیشه فارس هست RE: چند نوع کالا پرفروش در شهرتون؟ - habib tousi - 06-27-2014 04:11 PM ممنون از خانم معونت.دوستان دیگه همکاری کنن و نظراتشون رو بدونیم RE: چند نوع کالا پرفروش در شهرتون؟ - aaftaab24 - 06-27-2014 08:17 PM بوشهر: رب: بهشد (تولید کازرون نه مشهد) من تا بحال ندیدم توی فروشگاهها و مغازه ها رب بهشد توی قفسه باشه و همشهریهای ما رب دیگه ای رو انتخاب کنند. قیمتش هم 4500.جالب اینجاست که بوشهریها اصلا چین چین رو قبول ندارند ![]() نوشابه:اینجا پپسی رو بیشتر از کوکا می پسندند. آب جو: باواریا،ایستک دوغ:عالیس،صباح،آپادا ولی بطور کلی اینجا لبنیات صباح رو بیشتر ترجیح میدهند. فراورده های گوشتی: گوشتیران که حرف اول رو میزنه ولی قیمتش بالاست، بعدش دمس. سیب زمینی سرخ کرده: پریس(کیفیتش عالیه). روغن:نینا،لادن محصولات بهداشتی: جدیداٌ مارک "تنو" اومده توی بازار که از بس فروشنده ها تعریف می کنند مشتری هم میخره دیگه.از مارک های قبلی مای بیبی و مولفیکس و برند ایرانی که اینجا خیلی پرفروش هست "مبارک" و "خانواده". ماکارونی:تک ،زر بستنی: میهن ،دومینو و دایتی انواع تخمه و خشکبار: سورو سات(توی قفسه تمام مغازه ها هست)و داره پرفروش میشه. انواع ادویه و سبزی خشک:زیست غذا RE: چند نوع کالا پرفروش در شهرتون؟ - habib tousi - 06-28-2014 02:49 PM (06-27-2014 08:17 PM)aaftaab24 نوشته شده توسط: بوشهر:ممنونم بابت توضیحات قشنگتون شما خودتون از کیفیت صباح راضی هستید؟میدونید صباح تولید استان ما (گلستان) هست یا قوچان؟ رب بشهد تو اینترنت سرچ زدم چیزی نمیاد.سایت نداره؟ دارم روی برند مبارک کار میکنم.از لطف تون بی نهایت سپاسگذارم دوستان منتظر نظرات تون هستم |