بین این ۳ شغل کدوم رو اتخاب کنم؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: بین این ۳ شغل کدوم رو اتخاب کنم؟ (/showthread.php?tid=11596) صفحه ها: 1 2 |
RE: بین این ۳ شغل کدوم رو اتخاب کنم؟ - hasan-f - 06-17-2014 11:16 AM سلام دوست عزیز . من 4 ساله در زمینه کامپیوتر فعال هستم و مثل یکی از دوستان که نظر دادن منم معتقدم که اگه سرمایه خوبی نداری وارد بازار کامپیوتر نشو . حداقل سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار کامپیوتر 40 میلیون تومان دوستان عزیزم دقت داشته باشن که اونی که در دنیا میبینین در زمینه کامپیوتر درامدهای بالایی دارن مربوط به بحث تولید نرم افزار و تجارت الکترونیک در نت هستش . وگرنه در زمینه فروش سخت افزار و لپ تاپ و غیره درامد بالا برای کسایی هست که سرمایه هنگفتی دارند نه فروشگاه های جز RE: بین این ۳ شغل کدوم رو اتخاب کنم؟ - کاظم کاظمی - 06-17-2014 11:26 AM با همه دوستان به نوعی موافقم اما من در زمینه تخصص خودم میگم برو تو همون کامپیوتر فروشی راه و چاهشو یاد بگیر خوش اخلاق باش کار هم یاد بیر یه سرمایه ای هم جمع کن به مرور زمان بیمه و اینارو هم ول کن برو یه بیمه خدمات درمانی بگیر فعلا بعد از مدتی خودت مغازه باز کن چند برابر این 500 تومان درمیاری صاحب اعتبار میشی و میتونی سرمایتو افزایش بدی مثلا اگه 500 بگیری 300 پس انداز کنی خوب اگه 1 بگیری 800 پس انداز میکنی و اینجوری پولت زود تر رشد میکنه و میتونی سریعتر به درامد بالاتر از طریق گسترش کارت دست پیدا کنی RE: بین این ۳ شغل کدوم رو اتخاب کنم؟ - nader1095 - 06-18-2014 02:24 AM خیلی خیلی ممنون بچه ها نظراتتون خیلی مفید بود یکی از دوستانم شغل سیم پیچی رو به شغل های خانگی مثل بافتنی و قالی بافی تشبیه کردن دلیلشونم این بود که کار تکراری و با حوصله ای هستش. کابینت ام دی اف هم رفتم شاگرد نمیخواستن به نظر خودم و چیزی که تو شهر میبینم کابینت سازی با ورق گالوانیزه دیگه بازارش خوابیده فکر نکنم تو این کار موفق بشم کار کامپیوتری هم طرف آشناست و آدم خوبیه اما فکر نکنم حقوقم و زیاد کنه راستش تجربه ای هم تو این کار ندارم اما خیلی دوست دارم یاد بگیرم به نظر شما تو این کار (خدمات کامپیوتری با حقوق ۵۰۰ ) از چه راههایی میشه به این حقوق اضافه کرد؟ بیشتر تمرکزم رو این کاره RE: بین این ۳ شغل کدوم رو اتخاب کنم؟ - orgeneral - 06-18-2014 08:38 AM دوستی دارم هم سن منه.وقتی من وارد دانشگاه شدم اون شاگرد سیم پیچی بود.بعده دانشگاه و چندسال کار الان تو یه شرکتی برنامه نویسی میکنم با یه حقوق کارمندی.اون دوستم الان واسه خودش مغازه و ماشین داره.وضعشم توپه.نمیگم از شغلم راضی نیستم.به هر حال من هر روز درحال پیشرفتم.ولی اون دوستم خیلی راحتتر از من و البته زودتر به رفاه رسیده.بعضی وقتا دینام یه کارخونه رو که تعمیر میکنه دستمزد 4-5 میلیونی میگیره.بنظرم سیم پیچی برین بهتر از دوتا شغل دیگه ست RE: بین این ۳ شغل کدوم رو اتخاب کنم؟ - sadeghy - 06-20-2015 12:44 PM به خودت مربوطه تو کدوم شغل زمان رو فراموش میکنی و حاضری اضافه کاری کنی و اون کار حتی باید به قدر ی دوست داشته باتشی که مثلا به پدرت یا پسرت پیشنهاد کنی کلا باید علاقه داشته باشی RE: بین این ۳ شغل کدوم رو اتخاب کنم؟ - حامد یزدی - 06-20-2015 04:56 PM تا بوده همین بوده چند سال دنبال مدرک بعد هم بازار بدون کار ! ولی باید از یه جایی شروع کرد RE: بین این ۳ شغل کدوم رو اتخاب کنم؟ - Mohsen pak - 07-02-2015 01:21 AM با سلام. از این سه شغل اطلاعات زیادی ندارم.نظر دوستان عمدتا درست بود بجز افرادی که احساسی جواب دادن ولی کلا نظرم اینه که در هیچ یک از مراحل زندگیتون دچار روزمره گی نشید و همیشه ی راه واسه پیشرفت کارتون پیدا کنید. پس همین ابتدا سراغ کاری برید که بتونید در اون هر روز یه ایده جدید داشته باشید واسه پیشرفت موفق باشید |