سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کسب ثروت از طریق ربا - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: کسب ثروت از طریق ربا (/showthread.php?tid=11581)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: کسب ثروت از طریق ربا - abdolhossein - 06-15-2014 11:34 AM

اجازه دهید سوال را قدری صریح تر بپرسم:
فرض کنید می توانید یک بانک خصوصی تاسیس کنید، از همین بانک هایی که الان در کشور موجودند، آیا این کار را انجام می دهید؟

RE: کسب ثروت از طریق ربا - کاظم کاظمی - 06-15-2014 12:38 PM

به نام خدا
سلام
دوستان عزیز همه میدونیم که ربا بد هست چون چرخ مملکت رو از چرخش میندازه و فقیرا فقیرتر میشن و نزولخورها قویتر میشن
اما بحصث بانک فرق داره فرقش هم اینه که شما که میری وام میگیری مجبوری وام بگیری و در نقش سیاست گذار مملکتی مثل رئیس جمهور و... نیستی که سیستم ولی و بانکی رو تحت تاثیر خودت قرار بدی پس به نظر من حتی اگر گناهی باشه متوجه وام گیرنده یا کسی که از بانک سود بابت پولش دریافت میکنه نیست بلکه گناه سیستم غیر اسلامی هست.
در ثانی مگر میشه شما از بانک پول بگیری و هیچ سودی برنگردونی و اونا در راه رضای خدا پولشونو به شما بدن ؟ این توجیح عقلی نداره
چون پول داخل بانک همین پول مردم هست و هیچکس پولش رو همینطوری نمیزاره بانک اگر براش بی فایده باشه . پس سودی که میاد از مردم میگیره دقیقا یه چیزی کمترشو به همون مردمی پول میذارن بانک میده و یه چیزی هم برای خودش بر میداره. درست وغلطش کم یا زیادش دیگه با مراجع تقلید و علماست . من در حد بضاعت خودم تحلیل کردم . امیدوارم کسی منحرف نشه و به پای من نگذاره من نظر خودم رو گفتم برای شفاف سازی.
در ضمن باید ببینیم تو زندگیمون واقعا چقدر خدارو احساس میکنیم ( نماینده خدا همان نفس لوامه و همون وجدان بیدار انسانه که هرچه بیدار تر باشه خدایی تره )

RE: کسب ثروت از طریق ربا - سیدمهدی هاشمی - 06-15-2014 01:30 PM

وظیفه ی اصلی بانک در سود و زیان شریک بودنه نه فقط سود.پس تمرکز بانکداری باید روی مضاربه و انواع دیگر سرمایه گذاری اسلامی باشه نه از این دست به اون دست کردن پول که متاسفانه همون نزوله ولی با کلاه شرعی.

RE: کسب ثروت از طریق ربا - مهدی 1 - 06-15-2014 02:01 PM

کدوم بانک ایرانی تا حالا ربا گرفته !!!
وقتی شما وام می گیرید با سود 26 درصد ، و سالیانه 30 درصد تورم دارید ، این کجاش رباست !! دارید روی وام 4 درصد هم بلاعوض می گیرید که ؟!!

ربا وقتی هست که سودی که می پردازید از مجموع کارمزد بانک + تورم بالاتر باشه .

RE: کسب ثروت از طریق ربا - شاهرخی49 - 06-15-2014 02:09 PM

سلام:
توی مملکت ما به دلیل انحصار گران فروشی مجاز و ارزان فروشی جرمه
نمونه اش دو تا قرض الحسنه در اصفحان بودند در سنوات سابق بنام های
1-محمد رسول ا... جی اصفهان2- کریم آل طاها
بازار قوی اصفهان را قبضه کردند و با وام های پلکانی کولاک کردند و و من خبر دقیق دارم که یکی از ایندو قرض الحسنه حتی یک مورد وام لاوصول نداشت چی شد جو سازی کردند و قیچیش کردند
حالا اگر بانک ملی بود یا یک بانک با سابقه دیگر چطور بازم قیچیش می کردن؟
سود بانکی 4 -5 درصد برای تامین هزینه ها بنا بر فتوای بعضی از علما و مجتهدین مجازه
حالا تو وقتی مجموعه ای را دایر می کنی و با ارزان فروشی بازار را خراب می کنی تکلیف چیه؟
تکلیف اینه که باید قیچی بشی
همان طور که آلکاپون را خواستند قیچی کنند دیدند دم به تله نمی ده گفتند بدلیل عدم پرداخت مالیات زندان و توی همان زندان هم مرد
و چرا جای دو ر بریم جنگ آقا امیرالمومنین : قرآن بر نیزه کردند
و آقا فرمود کلمه الحق و یراد الباطل(کلمه کلمه ای حق است ولی به منظور باطل استفاده شده و من را در بر بگیرید که قرآن ناطقم و آن قران قرانی پوستی است)
بنا بر مراتب معنونه من با تاسیس بانک مخالفم دوست عزیز
آدم بخواد کار خیر بکنه الا ماشاا... جا برای انجام کار خیر هست.

شاد زی مهر افزون10_004

RE: کسب ثروت از طریق ربا - سیدمهدی هاشمی - 06-15-2014 02:14 PM

(06-15-2014 02:09 PM)شاهرخی49 نوشته شده توسط:  سلام:
بازار قوی اصفهان را قبضه کردند و با وام های پلکانی کولاک کردند و و من خبر دقیق دارم که یکی از ایندو قرض الحسنه حتی یک مورد وام لاوصول نداشت چی شد جو سازی کردند و قیچیش کردند
سود بانکی 4 -5 درصد برای تامین هزینه ها بنا بر فتوای بعضی از علما و مجتهدین مجازه
حالا تو وقتی مجموعه ای را دایر می کنی و با ارزان فروشی بازار را خراب می کنی تکلیف چیه؟
همان طور که آلکاپون را خواستند قیچی کنند دیدند دم به تله نمی ده گفتند بدلیل عدم پرداخت مالیات زندان و توی همان زندان هم مرد
و آقا فرمود کلمه الحق و یراد الباطل(کلمه کلمه ای حق است ولی به منظور باطل استفاده شده و من را در بر بگیرید که قرآن ناطقم و آن قران قرانی پوستی است)

شاد زی مهر افزون10_004
با نظرتون کاملا موافقم دوست عزیز.

RE: کسب ثروت از طریق ربا - مهدی 1 - 06-15-2014 02:18 PM

(06-15-2014 02:09 PM)شاهرخی49 نوشته شده توسط:  سلام:

شاد زی مهر افزون10_004

دوست من ، من خودم توی هر جفتشون حساب داشتم ، ولی می دونی که کلا کارشون غلط بود و با بنیان های اقتصادی منافات داشت ، خواستی یک موقع برات بشکافمش . خدا می دونه فقط یک مورد چقدر باعث بالارفتن ملک توی اصفهان شدن

RE: کسب ثروت از طریق ربا - abdolhossein - 06-15-2014 02:24 PM

(06-15-2014 02:01 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  کدوم بانک ایرانی تا حالا ربا گرفته !!!
وقتی شما وام می گیرید با سود 26 درصد ، و سالیانه 30 درصد تورم دارید ، این کجاش رباست !! دارید روی وام 4 درصد هم بلاعوض می گیرید که ؟!!

ربا وقتی هست که سودی که می پردازید از مجموع کارمزد بانک + تورم بالاتر باشه .

دوست عزیز شما هفت میلیون تومان از کسی گرفته ای با تو شرط می کند که باید در پایان 10 میلیون تومان پس بدهی. فرق نمی کند این طرف بانک باشد یا یک شخص عادی.
حالا من می خواهم برای همه ما روشن شود آیا اولا این ربا هست یا نه؟ با در نظر گرفتن تورم و ... ثانیا اگر ربا باشد آیا در شرایط فعلی جامعه می توان ربا گرفت و از طریق ربا زندگی گذراند یا نه؟

RE: کسب ثروت از طریق ربا - کامیار کاظمی - 06-15-2014 02:30 PM

سلام دوستان
بحث زیبایی را شروع کرده اید, ممنون ازهمه

RE: کسب ثروت از طریق ربا - مهدی 1 - 06-15-2014 02:31 PM

نقل قول : شما هفت میلیون تومان از کسی گرفته ای با تو شرط می کند که باید در پایان 10 میلیون تومان پس بدهی

بله به این صورت رباست ، ولی هیچ بانکی چنین شرطی نمی کنه

بانک محاسبه می کنه

از روی چه فرمولی ؟ (بانک مرکزی کشور سالانه تورم را حساب می کنه و در اختیار بانکها ، قوه قضاییه و ... قرار می ده ) بانک می یاد کارمزدش را (هزینه های جاری پرسنل و .. + سود معقول سهامدارهای بانک ) را به میزان تورم اضافه می کنه و نرخ سود وام را به شمای نوعی اعلام می کنه ،

من نوعی که می خوام وام بگیرم ، میام روی کارم حساب می کنم که آیا با گرفتن این وام می تونم علاوه بر پرداخت سود بانک ، به درامد خودم هم مبلغی اضافه کنم یا نه ، اگر جواب مثبت بود که می گیرم ، اگر نه نمی گیرم

ولی وامی که کسی از سر اجبار برای درمان و امثالهم می گیره بحثش فرق می کنه و من نظری درباره اون ندارم