سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
رسیدن به اهداف و دلسرد شدن از آن - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: رسیدن به اهداف و دلسرد شدن از آن (/showthread.php?tid=11527)

صفحه ها: 1 2

RE: رسیدن به اهداف و دلسرد شدن از آن - ershads - 06-12-2014 12:36 AM

با تشکر از دوستان عزیز و گرامی

بنده از راهنمایی هایی که کردید واقعا ممنونم و اینکه راه خودم را دارم پیدا می کنم فقط الان مشکل من پیدا کردن الگوی مناسب هست برای موفقیت هستش که بتونم از

طرز فکر و راه های او استفاده کنم در مورد بازرگانی و تجارت منظورم واردات و صادرات هست. آیا الگوی مناسب جهانی ایی را می شناسید که بتوان از راه و روش هایش و

شخصیت اش به عنوان الگو استفاده کرد ؟

RE: رسیدن به اهداف و دلسرد شدن از آن - tan-graphic - 06-12-2014 01:58 AM

سلام
بنظرم شما عجولید و بدون تحقیقات و سنجش کافی وارد هر بازاری میشین
1 مثال چند وقت پیشیکی از آشنایان گفت اگه میتونی بازاریابی کنی بیا از کارخونمون امانی یکسری چسب 1-2-3 ببر
منم گفتم این عالیه و به همسرم که بازاریاب ابزار صنعتی هست گفتم ولی وقتی بازارش رو برام شرح داد دیدم همچینم عالی نیست
شاید شما بودین -مثل من سریع 1 وانت جنس میگرفتین !!!1
ولی همسرم روشنم کرد که اول باید رقبای این محصولو پیدا کنی و قیمت گیری و ببینی کدوم با چه تعداد و کیفیتی پرفروشتره و متقاضی داره و ......
تهش اینکه باید 1-2 ماه تحقیق کنی و مطمئن بری تو 1 بازار این روش بازرگانان موفق گاهی بهتره خیلی هم ریسک پذیر نباشین و بسیار محتاط و مطلع عمل کنین

RE: رسیدن به اهداف و دلسرد شدن از آن - ershads - 06-16-2014 01:00 AM

(06-12-2014 01:58 AM)tan-graphic نوشته شده توسط:  سلام
بنظرم شما عجولید و بدون تحقیقات و سنجش کافی وارد هر بازاری میشین
1 مثال چند وقت پیشیکی از آشنایان گفت اگه میتونی بازاریابی کنی بیا از کارخونمون امانی یکسری چسب 1-2-3 ببر
منم گفتم این عالیه و به همسرم که بازاریاب ابزار صنعتی هست گفتم ولی وقتی بازارش رو برام شرح داد دیدم همچینم عالی نیست
شاید شما بودین -مثل من سریع 1 وانت جنس میگرفتین !!!1
ولی همسرم روشنم کرد که اول باید رقبای این محصولو پیدا کنی و قیمت گیری و ببینی کدوم با چه تعداد و کیفیتی پرفروشتره و متقاضی داره و ......
تهش اینکه باید 1-2 ماه تحقیق کنی و مطمئن بری تو 1 بازار این روش بازرگانان موفق گاهی بهتره خیلی هم ریسک پذیر نباشین و بسیار محتاط و مطلع عمل کنین

ممنون و با تشکر از شما بله یکی از مشکلاتم همین هستش که دارم برطرفش می کنم و دیگه این مشکل رو نخواهم داشت
(06-12-2014 12:36 AM)ershads نوشته شده توسط:  با تشکر از دوستان عزیز و گرامی

بنده از راهنمایی هایی که کردید واقعا ممنونم و اینکه راه خودم را دارم پیدا می کنم فقط الان مشکل من پیدا کردن الگوی مناسب هست برای موفقیت هستش که بتونم از

طرز فکر و راه های او استفاده کنم در مورد بازرگانی و تجارت منظورم واردات و صادرات هست. آیا الگوی مناسب جهانی ایی را می شناسید که بتوان از راه و روش هایش و

شخصیت اش به عنوان الگو استفاده کرد ؟

دوستان لطفا یک الگوی فردی مناسب جهانی را در زمینه ی بازرگانی ، تجارت ، صادرات و
واردات به بنده معرفی کنید تا بتوانم از نکته نظرات و راهش استفاده کنم
ممنون می شوم

RE: رسیدن به اهداف و دلسرد شدن از آن - abdolhossein - 06-16-2014 08:56 AM

دوست عزیز عنوان تایپیک با آن چه مرقوم گرده اید نمی خواند.
البته برخی افراد وقتی خیلی زود به اهدافی که دارند می رسند دچار نوعی یاس و سردرگمی می شوند و ممکن است افسردگی بگیرند.
من خودم شخصی را می شناسم که در سن 23 سالگی استاد دانشگاه بود ازدواج کرده و خانه و زندگی مناسبی داشت و خلاصه جوری بود که ظاهرا آب توی دلش تکان نمی خورد . اما دو مرتبه دست به خودکشی زده بود! از یکی از بستگانش شنیدم که می گفت علتش این است که خیلی زود به موفقیت رسیده و هنوز پختگی لازم را ندارد! الان هم وضعیت مناسبی ندارد.
آنتونی رابینز هم شبیه همین وضعیت را داشته است. ناگهان به ثروت هنگفتی رسیده و احساس پوچی و کرختی عجیبی کرده است. اما مشکل شما این نیست . شما هنوز به اهداف خود نرسیده اید و دچار یاس شده اید. شاید علتش آن است که اهداف خود را به طور واضح مشخص نکرده و از ته دل رسیدن به آن را باور ندارید. اگر واقعا به آن چه می خواهید برسید باور داشته باشید یقینا به آن می رسید. اما حتما باید باور راسخ داشته باشید.
موفق باشید.

RE: رسیدن به اهداف و دلسرد شدن از آن - jahanagahi - 08-27-2014 02:30 PM

خودتان الگوی خود باشید.