سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ (/showthread.php?tid=11431)

صفحه ها: 1 2

RE: اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ - dead-dreams - 07-14-2014 12:15 PM

(06-22-2014 02:37 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  درباره چی توضیح بدم ، اگر روند کار هست ، ما تولید کننده هستیم و هر جنسی که تولید کنیم ، روی مصالح و مواد اولیه مصرفی حدودا 50 درصد سود می کنیم ، یعنی بالفرض اگر محصولی 100 هزار تومان مصالح ببره ما 150 هزار تومان می فروشیم.
از این 50 درصد سود حدود 20 درصدش می شه هزینه های متفرقه از قبیل اجاره و برق و کارگر و ... می مونه 30 درصد سود خالص

حالا سه مرحله تولید می شه همون سود 100 درصدی مورد نطر شما ، ولی هر پروسه تولید ما یک ماه زمان می بره که برای دوبرابر کردن سه ماه زمان نیاز داریم.

سلام حالا چی تولید می کنید؟ قطعه ی چی؟

RE: اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ - tolidgaran - 09-16-2014 06:12 PM

(05-25-2014 05:06 PM)مرتضی-تهران نوشته شده توسط:  
(05-25-2014 03:21 PM)بهرام احمدي نوشته شده توسط:  باسلام خدمت دوستان اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ منتظر نظرات شماهستم؟ مچکرم
سوال خوبیه .....اینو من از یه دوست کسبه پرسیدم گفت یه خورده پول جور کن دلالی ماشین دست دوم کن مثلا در حد 15 تومن

سلام تبریک میگم بگیرش جلوی آینه تا دو برابر بشه ، امون از سادگی ، امون از بیصبری بعد میایم مینالیم که آی خدا من چیکار کردم که باید پولم بره ، پس شما هیچ فکر نمیکنی پولدارای بزرگ چرا میرن تولیدی میزنن؟ اگه چنین راهی بود به منم بگو البته ناراحت نشیا بخاطر خودت میگم واما پیشنهاد:
یه چیزی تولید کن

RE: اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ - نورالله قنبری - 10-13-2014 02:35 AM

با سلام خدمت همه به خیلی ساده می توان دو برابر کرد مثلا میتونید یه دستگاه تشخیص رنگ خودرو بخرید 4500000 تومان و یه میزو یه
لب تاپ بخرید برای کارشناسی هر خودرو مبلغ 30000 تومان دریافت میکنید که بازار خوبی هم داره حالا ببین چه قدر درامد داری؟

RE: اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ - zeraati - 11-06-2014 03:11 PM

من فکر میکنم برای یک نفری که تجربه ای نداره نمیتونه حتی امیلیون بدست بیاره
ولی به نظرم سرمایه گذاری تو بورس با مشورت بزرگان میشه درآمد خوبی رو کسب کرد

RE: اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ - اسمان ابی - 11-27-2014 12:57 AM

(05-25-2014 03:21 PM)بهرام احمدي نوشته شده توسط:  باسلام خدمت دوستان اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ منتظر نظرات شماهستم؟ مچکرم

با واسطه گری میشه

RE: اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ - ریحانه 32 - 12-21-2014 03:07 AM

سلام ,,,خدمت شما,,,من در زمینه کار در پرده سرا صحبت میکنم که چون خودم دستم داخل همین کار هست ,,از تجربیات خودم براتون میگم,,,من دو عرض یکماه ده تومان را در برابر کردم یه چیزی بیشتر ,,,چون هرماه مثلا پنج یا شش مشتری پرده هم که داشته باشی,,,,هر مشتری چند تا پرده بری دوخت سفارش میده ,,,,و هر پرده بالای 1/5تا 3میلیون تمام میشه و در نتیجه هر یک ماه بالای 10میلیون یا کمتر یا بیشتر درامد داری,,,,,البته باید کیفیت و روش کار عالی باشد ,,,تشکر,,,

RE: اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ - ریحانه 32 - 12-21-2014 03:08 AM

سلام ,,,خدمت شما,,,من در زمینه کار در پرده سرا صحبت میکنم که چون خودم دستم داخل همین کار هست ,,از تجربیات خودم براتون میگم,,,من در عرض یکماه ده تومان را دو برابر کردم یه چیزی بیشتر ,,,چون هرماه مثلا پنج یا شش مشتری پرده هم که داشته باشی,,,,هر مشتری چند تا پرده بری دوخت سفارش میده ,,,,و هر پرده بالای 1/5تا 3میلیون تمام میشه و در نتیجه هر یک ماه بالای 10میلیون یا کمتر یا بیشتر درامد داری,,,,,البته باید کیفیت و روش کار عالی باشد ,,,تشکر,,,

RE: اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ - Tofiq - 09-14-2016 11:50 AM

میتونی یخ باجه فروش غر چیپس راه بندازی که حتی کمتر از ده ملیون پول نیاز داری و بستگی به جایی که واسه استارست انتخاب میکنی و پشتکار خودت میتونی توی مدت زمان کم به سود قابل توجهی برسی اگر راهنمایی بیشتر خواستی به تلگرامم پیام بده من تو این زمینه تحقیق کردم @toofunf

RE: اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ - Tofiq - 09-14-2016 11:53 AM

(09-14-2016 11:50 AM)Tofiq نوشته شده توسط:  میتونی یخ باجه فروش غر چیپس راه بندازی که حتی کمتر از ده ملیون پول نیاز داری و بستگی به جایی که واسه استارست انتخاب میکنی و پشتکار خودت میتونی توی مدت زمان کم به سود قابل توجهی برسی اگر راهنمایی بیشتر خواستی به تلگرامم پیام بده من تو این زمینه تحقیق کردم @toofunf

چندتا غلط تایپی داشتم (یه باجه فروش فر چیپس )

RE: اگه به شما 10میلیون تومان سرمایه بدن تا در عرض یک ماه دوبرابرش کنید چه کار می کنید؟ - امیر علی بابا - 10-20-2016 05:15 PM

سلام دوستان.من 10میلیون دارم ولی نمیدونم چجوری باهاش کار کنم.به سود کمتراز 2برابر توی یکماه هم راضیم.اطراف اصفهان زندگی میکنم.اگه کسی پیشنهادی داره بگه.پیشا پیش ممنون از کمک و نظر همه دوستان