سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم (/showthread.php?tid=11289)

صفحه ها: 1 2

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - مهدی 1 - 05-15-2014 08:53 PM

مبارک باشه

پشتکار ، پشتکار ، پشتکار ، رمز موفقیت هر مغازه داریست

پ ن : احتمالا منظورتون روزانه 100 هزار تومان فروش بوده که درصدی از اون سود هست .

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - abdolhossein - 05-16-2014 01:02 PM

آفرین فقط پشتکار و صبر فراموشتان نشود. که صبر و ظفر دوستان قدیمند بر اثر صبر نوبت ظفر آید.

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - نورالله قنبری - 05-18-2014 02:39 PM

با سلام دوست خوبم جایی که میخوای به اون برسی رو تو ذهنت مجسم کن و هر روز 5 دقیقه به اون فکر کن وبا انرجی به کارت ادامه بده

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - مرتضی-تهران - 05-20-2014 02:42 PM

تو فکر این باشید که یه لوازم التحریری چه قابلیت هایی داره که میتونه اضافه کنه......مثلا یه دستگاه فتوکپی واسه کپی گرفتن........یه سیستم کام÷یوتری و یه رایتر برای رایت سی دی ها.......یه سری عروسک زیبا که نوعی لوازم التحریر باشن مثل جاقلمی و.......
ایده جدید برای پول مهمه....تنها تفاوت شما نسبت به بقیه همینه + جذب مشتری و در آخر رضایت مشتری

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - abbas0413 - 06-19-2014 03:08 PM

دوست من تبریک میگم . اما قدم بعدی اینه که با این درآمد که حدودا ماهی 2/600/000 تومن هست میخواهی چکار کنی به اعتقاد من مبلغی برای هزینه زندگی معمولی و مبلغی هم به عنوان قسط یک وام مثلا 10 میلیون تومانی پس انداز کن و ضمن انجام کار روزانه ات ساعاتی هم به این فکر کن که با آن 10 میلیون تومان چکار کنی بعد از مدتی متوجه میشوی صاحب دو شغل و دو نوع درآمد شده ای
دوست من تبریک میگم . اما قدم بعدی اینه که با این درآمد که حدودا ماهی 2/600/000 تومن هست میخواهی چکار کنی؟ به اعتقاد من مبلغی برای هزینه زندگی معمولی و مبلغی هم به عنوان قسط یک وام مثلا 10 میلیون تومانی پس انداز کن و ضمن انجام کار روزانه ات ساعاتی هم به این فکر کن که با آن 10 میلیون تومان چکار کنی بعد از مدتی متوجه میشوی صاحب دو شغل و دو نوع درآمد شده ای

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - aminjan - 06-20-2014 12:29 AM

شما بهتره صفت ناتوان جسمی رو ار خودتون دور کنید

توانایی شما در کار ستودنیست

موفق باشید.

در ضمن خرید و فروش کتاب دست دوم اضافه کنید
پرینت و اسکن و .. . .ا نجام دهید
توصیه بر کارهای دیگه نمیکنم چون معتقدم کارتون از حالت تخصصی خارج میشه