راهنمایی جهت راه اندازی شغل دوم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی جهت راه اندازی شغل دوم (/showthread.php?tid=11251) صفحه ها: 1 2 |
RE: راهنمایی جهت راه اندازی شغل دوم - مهندس روح الله زاهد - 09-18-2014 12:03 AM سلام ودرود بسیار عالی بنده چند پیشنهاد دارم که میشه با سرمایه کمتراز 1 میلیون تومان شروع کرد و سود اون هم نصف نصف و بیشتر سود داره ولی از این مواردی که گفتید مثل پوشاک وشیرینی نیست خواستید بگید تا بگم خدمتتون . RE: راهنمایی جهت راه اندازی شغل دوم - mas - 09-18-2014 01:52 AM با توجه به تجربیات بنده هیچ کدام از این کارها رو انجام ندید به دلیل این که کارمند هستید و خودتان وقت کافی ندارید بالا سر مغازه وایستید و فروشنده هم اون طوری که باید جواب نمی دهد . به علاوه از تجربیات دیگران خیلی استفاده کنید وگرنه با همان سرعتی که مغازه تان راه اندازی می شود با همان سرعت هم جمع می شود . هزینه های آب و برق و گاز و تلفن و مالیات و ... را هم حساب کنید . اگر واقعا به این مشاغل که گفتید علاقه دارید همسرتان تو کار خرید لباس و پوشاک بچه از تهران و کیش و بانه و هر جایی که ارزونتره برورد و پخش در شهرتان چون نیمه وقت هم می تونه انجام بده اگه تو کار پخش بره نه مالیات داره نه آب و برق و ..... یه موبایل کافیه . خودتان نمونه کارهاتونو به چند شیرینی فروشی نشان دهید که درصدی برایتان بفروشند چون شاغل هستید و همیشه وقت ندارید این بهترین راه هستش . وقتی این کارها را انجام دادید یک سال دیگر خودتان و همسرتان متوجه می شوید کدام کار برایتان بهتر و با صرفه تر هست و بعد همون مغازه رو بزنید و ما هم مشتری می شویم . RE: راهنمایی جهت راه اندازی شغل دوم - rayan91 - 09-18-2014 08:59 AM سلام دوستان عزیز ممنون می شوم که کسی راجع به تاپیک من هم نظر بدهد، آیا نیاز هست که من جداگانه این مطلب را بفرستم تا کسی نظر بدهد؟ RE: راهنمایی جهت راه اندازی شغل دوم - rayan91 - 09-20-2014 09:07 AM سلام دوستان چرا کسی نظر نمی دهد؟ RE: راهنمایی جهت راه اندازی شغل دوم - rayan91 - 09-20-2014 09:18 AM سلام دوستان عزیز من برای راهنمایی بهتر شما خودم را بیشتر معرفی می کنم. 37ساله کارمند اداره دولتی رشته تحصیلی شیمی آلی با سابقه 14سال و همسرم نیز کارمند رشته کشاورزی با سابقه17سال از شمال کشور هستیم مدتی است که به دنبال شغل دوم می باشیم .راجع به کارهای مختلف مثل فروش محصولات ارگانیک فکر کردیم چون با توجه به نوع شغلمان با استانداردهای مربوطه، شرایط و مراکز تولید آن آشنایی داریم که در این فاصله دو فروشگاه فروش محصولات ارگانیک در شهرمان افتتاح شد ، حال مدتی است که راجع به فروشگاه پوشاک ارزان قیمت زنانه و یا بچه گانه تحقیق می کنیم ضمنا همسرم با توجه به رشته اش با کود و سم و باغداری نیز آشنایی دارد. ممنون می شوم که اگر کسی فکری دارد ما را راهنمایی کند. |