ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) (/showthread.php?tid=11125) صفحه ها: 1 2 |
RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - pooga - 04-10-2014 11:46 PM (04-10-2014 10:43 PM)habib tousi نوشته شده توسط: فروش گل بسیار عالی هستش و میتونی رز رو با دوبرابر قیمت خریدت بفروشی و بسنده ب گل نکن و همون کار تندیس چون از دست خودت بر میاد کنارش بفروش.ی تیپ بسیار شیک بزن(هر جند همه جوره خوشتیپی داداش) مطمئن باش فروش عالی خواهی داشت از چند روز قبلش شروع کن تا با دست فروشی آشنا بشی.مکان های پرتردد رو شناسایی کن خیلی ممنون آقا حبیب...راستی از دوست داداشت که گفتی یک امار واسم بگیر من به بچه ها زندگیدم ولی باغشون انجا نیست تنکابن و شاخه رز نمیتونه منو تامین کنه یه قیمت هم بگیر من فردا میام مینودشت خبرشو ازت میگیرم .....تندیس رو هم باید روی شیشه بزنم چون روی چوب گفت چاپ نداره و یه خورده میترسم که رو دست بمونه ولی یه 10 تایی برای امتحان درست میکنم ....و شنبه هم دارم میرم گرگان برای جا که قرارهستش توی خیابون امام خمینی جای میدون شهرداری بفروشم فعلا چیزهایی که آماده کردم 20 عدد عروسک خمیری (طرح های پت و مت و چند عروسک فانتزی زیبا) 30 عدد شمع های تزئینی 10 عدد گلدون گل کاکتوس و غیره و درآخر می خوام 100 شاخه گل رز ببرم که گل ها رو واسه دو روز آخر میخوام بزارم برای فروش .... دوستان نظتون چیه در این مورد RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - habib tousi - 04-11-2014 05:20 PM (04-10-2014 11:46 PM)pooga نوشته شده توسط:(04-10-2014 10:43 PM)habib tousi نوشته شده توسط: فروش گل بسیار عالی هستش و میتونی رز رو با دوبرابر قیمت خریدت بفروشی و بسنده ب گل نکن و همون کار تندیس چون از دست خودت بر میاد کنارش بفروش.ی تیپ بسیار شیک بزن(هر جند همه جوره خوشتیپی داداش) مطمئن باش فروش عالی خواهی داشت از چند روز قبلش شروع کن تا با دست فروشی آشنا بشی.مکان های پرتردد رو شناسایی کن چشم داداش.راستی برا چاپ رو شیشه اینجا آشنا هست بفرستم برو ببین چطوره RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - مهدی 1 - 04-11-2014 07:33 PM بچه ها این تندیس شیشه نیست ، پلکسی گلاس هست ، اول با لیزر اون آرم شهرداری روش حک می شه ، بعد با همون لیزر بریده می شه ، بعد از بریده شدن ، توسط پرینترهای صنعتی فلت روش چاپ می خوره ، اون سبزه هم دقیقا همینطور ابتدا روی پلکسی گلاس چاپ می خوره ، بعد بریده می شه و در آخر چسب می شه روی تندیس RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - pooga - 04-11-2014 08:52 PM (04-11-2014 05:20 PM)habib tousi نوشته شده توسط:(04-10-2014 11:46 PM)pooga نوشته شده توسط:(04-10-2014 10:43 PM)habib tousi نوشته شده توسط: فروش گل بسیار عالی هستش و میتونی رز رو با دوبرابر قیمت خریدت بفروشی و بسنده ب گل نکن و همون کار تندیس چون از دست خودت بر میاد کنارش بفروش.ی تیپ بسیار شیک بزن(هر جند همه جوره خوشتیپی داداش) مطمئن باش فروش عالی خواهی داشت از چند روز قبلش شروع کن تا با دست فروشی آشنا بشی.مکان های پرتردد رو شناسایی کن دمت گرم داداش میام پیشت امروز نشد ...فردا صبح میام که عروسکامو ببرم میام برای گل و قضیه این تندیسها (04-11-2014 07:33 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: بچه ها این تندیس شیشه نیست ، پلکسی گلاس هست ، اول با لیزر اون آرم شهرداری روش حک می شه ، بعد با همون لیزر بریده می شه ، بعد از بریده شدن ، توسط پرینترهای صنعتی فلت روش چاپ می خوره ، اون سبزه هم دقیقا همینطور ابتدا روی پلکسی گلاس چاپ می خوره ، بعد بریده می شه و در آخر چسب می شه روی تندیس آقا کهدی تشکر فقیه سوال دارم هزینه اش چقدر در میاد البته من فقط میخوام شعر در وصف روز مادر رو چاپ کنم و یه چندتا لوگوی روز مادر روش بندازم حدودا اطلاع ندارید چقدر در میاد ...؟ دوستان و گرانقدر کسی هست توی انجمن رشته اش کشاورزی و یا پرورش گل و گیاه باشه یه چندتا سوال داشتم که میخوام بدونم ... RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - مهدی 1 - 04-11-2014 11:55 PM شما برای پایین آوردن هزینه می تونید روش چاپ نزنید و کل متن را با همون لیزر حک کنید ، همه متن شبیه همون آرم شهرداری می شه ؛ اینطوری 4 5 تومنی ارزونتر در میاد حداقل حداقل بین 10 15 با این حساب فکر کنم دربیاد RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - uniquemind - 04-12-2014 04:56 PM سلام به خاطر اینکه حک لیزری زمان بیشتری طول میکشه و طبیعتا هزینه هم بالا میره، میتونی نوشته یا شعری که میخوایی روی لوح بزنی با یه رنگ دیگه برش بدی و روی لوح بچسبونی. اینجوری هزینه بازم پایینتر میاد و جلوه زیباتری هم خواهد داشت. فقط چسبوندن نوشته ها زمان میبره. RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - habib tousi - 04-13-2014 01:41 PM دوستان و گرانقدر کسی هست توی انجمن رشته اش کشاورزی و یا پرورش گل و گیاه باشه یه چندتا سوال داشتم که میخوام بدونم ... [/quote] 09352952770 کارشناسی ارشد علوم باغبانی و مهندس ناظر جهاد کشاورزی RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - pooga - 04-14-2014 01:55 AM سلام دوستان نظرات خودتون رو ارسال کنید من از فردا کار رو شروع کردم ...فعلا شمع ها رو آماده کردم ....گل و گلدون آمادست و تصاویر فردا غروب قرار داده میشه ....با تشکر از همه دوستان RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - habib tousi - 04-14-2014 08:15 PM داداش گلم.مطمئن باش ک موفق میشی و تجربه خوبی کسب میکنید RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - uniquemind - 04-14-2014 09:43 PM (04-14-2014 01:55 AM)pooga نوشته شده توسط: سلام دوستان نظرات خودتون رو ارسال کنید من از فردا کار رو شروع کردم ...فعلا شمع ها رو آماده کردم ....گل و گلدون آمادست و تصاویر فردا غروب قرار داده میشه ....با تشکر از همه دوستان داداش یه کاری هم میتونی بکنی. برو قاب عکس های کوچیک بخر مثلا اندازه 13*18 . بعد کارت تبریک روز مادر رو بنداز تو قاب عکس ها. میتونی خیلی راحت بفروشی. کار بی دردسری هم هست. کارت رو هم از مغازه های عمده فروش لوازم تحریر یا از پوستر فروش ها میتونی بخری. |